Salah er selvskreven på laget i gameweek 1

FPL: Gameweek 1 – Arsenal,Chelsea og Liverpool innleder best.

Bare en drøy måned har gått siden sesongen ble avsluttet. Nå braker det løs igjen, og det betyr søvnløse netter foran skjermen for å ”mekke” på Fantasy Premier League før fristen går ut foran gameweek 1. Vi kommer her på siden til å presentere et lag bestående av de spillerne vi har mest tro på foran hver eneste gameweek!

Slik ser laget ut foran Gameweek 1

Keeper

Alex McCharty -4.5- Southampton ( Crystal Palace,B)
Blir vårt målvakts valg denne runden.  Koster bare 4,5 og leverte fine 104 poeng i fjor.  Det at han er billig er også hovedgrunnen til at han blir valgt, det er ikke til å legge skjul på.. The ‘’Saints’’ var et av de store formlagene mot slutten av forrige sesong, og har 7 kamper uten tap.  På disse syv slapp har de bare sluppet til 6 scoringer.  Dette er gode tall, og Palace er heller ikke all verden fremover.

Forsvar

Robertson foran Arnold i gameweek 1 ?

Andy Robertson – 7.0 – Liverpool (Leeds,H)
Velger faktisk Robertson over Trent i åpningsrunden. Grunnen er at TAA har vært skadet en periode, og muligens trenger litt tid på å komme i gang igjen.  Samt at Robertson ser formsterk ut, og kommer tilbake en dag tidligere fra landslagssamling.  Kan være en fin diff, da 13% eier Robertson mot Arnolds 54%. Snaue 30 poeng skilte disse to i fjor, og om jeg ikke husker feil var det Robertson som kom best i gang.  Anbefaler uansett en av disse sidebackene til Liverpool i gameweek 1.

Hector Bellerin – 5.0 – Arsenal (Fulham, B)
Arsenal er i slaget om dagen.  Fa Cup triumf mot Chelsea, etterfulgt av et nytt trofe etter å ha slått Liverpool på straffer i Community Shield.  Hovedårsaken etter min mening er at Arteta har klart å stramme opp defensiven.  Ser vi på resultatene, finner vi clean sheet mot Man City og at de holder gode lag som Chelsea og Liverpool til bare en scoring.  Det er verdt å ta med seg foran årets fantasy, og jeg velger Bellerin til første runde. Kommer etter all sannsynlighet til å spille høyre vingback i en 352 formasjon. Gode muligheter for både målpoeng og cs mot et Fulham lag som de har fryktelig godt tak på.

James Justin – 4.5 – Leicester (West Brom,B)
Med Pereira fortsatt ute med langtidsskade er det ungguttene Justin som regjerer på høyrebacken. Skal sies at vi er litt bekymret for forsvaret til Leicester i starten med Evans ute med skade og uten Chilwell. Men er såpass billig og Leicester har fint program. Møter WBA og Burnley i de to første. Vi forsøker oss med et friskt drag i gameweek 1

Midtbane

Tre valg skiller seg ut

Mohamed Salah -12.0- Liverpool (Leeds,H)
Leverte 29 målpoeng i fjor, og har vært en av de helt store fantasy spillerne de siste årene. Har sløst litt med sjansene i preseason og ikke virket helt påskrudd. Vi regner med at dette endrer seg når alvoret starter, og Leeds kommer på besøk til Anfield.  Et Leeds lag som er kjent for å sende mye folk i angrep, noe som fort kan straffe seg mot fjorårets ligamestere her i Gameweek 1

Pierre Aubameyang -12,0 – Arsenal (Fulham,B)

Heteste spilleren i England de siste månedene, og sikret både Arsenal Fa Cup trofeet og community shield for to uker siden.  En fantastisk avslutter, som har scoret 22 mål i to rake sesonger. Møter drømmemotstand iform av nyopprykkede Fulham i første runde og det er vanskelig å utelate ham. Scoret tre mål på to kamper mot nettopp Fulham sist de var oppe i Premier League.  Hvorfor ikke pynte på statistikken allerede i gameweek 1

Heung Min Son -9.0 – Tottenham (Everton,H)

Sør- Koreaneren har vært i storform under preseason kampene og scoret 4 på like mange kamper.  Noterte seg for elleve scoringer og tretten assister på 2400 minutter PL fotball i fjor.  Er en av Mourinhos mest betrodde menn og bakromsspilleren til Spurs.  Hele 29% eier Son, og vi er enige i at han er en av rundens beste valg og må på laget.

To gode alternativer fra Chelsea

Kai Havertz -8.5- Chelsea (Brighton,B)

Chelsea bekreftet at Hakim Ziyech er ute med skade til serieåpningen, og vi vet også at Pulisic ikke har trent før den siste uken. Kai Havertz derimot skal være frisk og rask, og Lampard skal være imponert over det han har sett. Den målfarlige 21 åringen som har øst inn for Leverkusen siste årene, får nok den offensive midtbanerollen. Er man ute etter en billigere løsning kan Hudson Odoi være svaret. Med Willian solgt og nevnte Pulisic ikke matchfit kommer han trolig til å starte ute på kanten. Kun 6.0 blank frister.

Naby Keita – 5.5 – Liverpool (Leeds,H)

Keita ikke fått ting til å stemme i PL enda.  Men han nyter tillit av Klopp, og nå er han endelig skadefri. Mye tyder på at han kommer til å være en av tre som starter på midten lørdagskveld, og det er klart interessant. Har stort potensiale inne, og det håpes han skal stå for den kreative kraften fra midtbanen. Forsøkes som en frekk liten diff!

Registrer deg på Fantasy her

Angrep

Timo Werner -9.5- Chelsea (Brighton,B)

Nykommer fra RBL Leipzig og hadde en enorm sesong i fjor med 28 scoringer på 34 kamper i Bundesliga. 50% av spillerne har tro på at han vil levere også i PL, og vi er med på toget i første runden.  Velges på bekostning av Kane, fordi Kane ofte er en slowstarter og møter antatt bedre motstand. Samtidig er det nok større potensiale for å score mål i Chelsea enn det her i Tottenham.

Che Adams -6.0- Southampton (Crystal Palace,B)

Begynte endelig å produsere scoringer på slutten av forrige sesong.  Ofte pleier det være slik for spisser at når de får selvtillit og kommer i flyt så fortsetter det.  Starter etter all sannynlighet sammen med Ings på topp, er en kraftpakke som er veldig flink til å posisjonere seg i boksen.  Palace sliter også med store skadeproblemer i forsvar og i siste treningskamp var det midtbanespiller Kouyate som spilte stopper sammen med Scott Dann.  Ings har vi ikke råd til, så spissmakkeren får tillit istedenfor!

Les også
Slik kan du åpne sesongen
Her er det beste keepervalget
Forsvarsguiden du trenger for å bli klar
Midtbanen – Årets mest spennende lagdel
Angrep for alle pengene

Rundens spillere

Kaptein: Står mellom Salah og Aubameyang. Vanskelig å skille disse to da begge er poeng garantister som møter prima motstand i første runde. Står med Salah i dette forslaget kun for det er viden kjent at å kjøre kapteinen i tidlig kampen bringer ulykke!

Rundens billigspiller: Naby Keita. Tror han starter og er en veldig god spiller. Kan få en pangstart på sesongen!

Rundens diff: Kun 2,9% eier Che Adams. Var i strålende form før sesongslutt, har mer inne en det han fikk vist ifjor.

Rundens avslag: Kanskje Ruben Vinagre som eies av 15,5%. Ryktes å være på vei bort, og VB Marcal fra Lyon er hentet inn. Her må det ventes på siste info fra Espirito Santo! Ellers er det jo alle som ikke spiller, utrolig mange som har City og United spillere!


Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker