Cheap Tramadol Uk Tramadol Hcl Online Cheap Tramadol Overnight Tramadol Sverige Online Buying Tramadol In Mexico Get Tramadol Prescription Online

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 27

Da er det klart for en ny runde med Eliteserie-ball, og nå gjenstår kun fire runder av sesongen! Glimt har nok sikret gullet nå, men det er stor spenning rundt de andre medaljeplassene. I bunn kan det se ut som Ålesund nå er fortapt, mens det fortsatt er flere lag som kan ende på den andre nedrykksplassen, og ikke minst nedrykkskvalik.

På denne rundens lag prøver jeg fire store differ, som jeg har tro på at kan levere, og hjelpe med å klatre på rankingen. Ellers er det vanskelig å komme utenom trippel glimt nå, ihvertfall frem til de har feid all teoritvil til side, og tatt gullet på hjemmebane i runde 28. 

Sitter man fortsatt igjen med chips er det lurt å ha en plan for når disse skal brukes. Runde 29 peker seg ut som en fin runde for spissrush, mest pga Glimts noe tøffe bortekamp mot Brann. I de andre gjenstående kampene vil man nok ha Pelle cap.

Frist er lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Jakob Haugaard (4,9) Tromsø (Godset, H)

Tromsø kommer fra seire i to tøffe bortekamper på rad. 3-4 mot Viking, og 1-4 mot Molde. Dette har gjort at de nå seiler opp som favoritter til å ta sølvet bak Glimt. Står med 8 clean sheets så langt, men kun 2 siste 10. Helgens motstander, Godset, kommer også fra to sterke seire. Begge disse har dog vært på hjemmebane, og borte har nå Godset 5 tap siste 6, og de har heller ikke scoret i noen av disse tapene. Det bør altså være gode muligheter for at Tromsø kan få en clean sheet igjen her, og Haugaard prøves.

Forsvar

Niklas Vesterlund (6,2) Tromsø (Godset, H)

Det blir altså en dobling bak hos Tromsø denne runden. Gode muligheter for clean sheet her, og Vesterlund er alltid farlig offensivt i tillegg. Selv om det har blitt lite målpoeng i siste halvdel av sesongen, så hadde han altså bl.a både mål og assist borte mot Viking nest sist. Kampprogrammet er også fint ut sesongen nå, og noe Tromsø bør man ha. Offensivt så det ut som Erlien kunne være trygg igjen, før han plutselig var benket igjen sist. Jeg velger å gå for det trygge her, og Vesterlund spiller alt.

Jeg går all in på Tromsø defensivt, og satser på en clean sheet i nord. Foto: Shutterstock.com
Peter Therkildsen (5,1) Haugesund (Lillestrøm, B)

Therkildsen har vært et kjempevalg de siste kampene, og står nå med 2 mål, 2 assist og 2 clean sheets siste 3. 34 poeng har det blitt i denne perioden, og Haugesund har plutselig sett veldig bra ut. 3 mål og 7 assist denne sesongen, så han har også tidligere vist at han har målpoeng i seg, men det er først nå det virkelig har eksplodert. Bortekamp mot Lillestrøm denne runden, der Lsk blir store oddsfavoritter. Jeg tror derimot Haugesund kan vinne igjen, og prøver både Therkildsen, og et lite oddsspill på Haugesund her. Eid av kun 3,9 %, og det gjør han enda mer spennende.

Joachim Soltvedt (6,4) Brann (Odd, H)

To blanks på rad nå for Soltvedt, men det kan løsne igjen her. En hjemmekamp mot Odd bør være en fin anledning for en ny clean sheet og målpoeng. Skal Brann ha noe håp om å klare sølvet må de nok vinne denne. 5 mål og 6 assist denne sesongen, men de fleste kom altså når han fremdeles var Sarpsborg-spiller. Kun 1 scoring siste 10, men 4 clean sheets i samme periode. Brann er kjempefavoritter her, og Soltvedt må med.

Midtbane

Fredrik Børsting (5,8) Brann (Odd, H)

En kjedelig blank mot Sandefjord forrige runde, men Børsting er i form om dagen. 3 mål siste 5, der han også har dratt med seg 6 bonus. 5 mål og 4 assist til sammen denne sesongen. Denne runden kommer altså Odd på besøk til Bergen, og Brann er store favoritter. Han er også eid av kun 3,3 %, og er en spennende diff nå. Kommer oftere i farlige posisjoner nå enn tidligere i sesongen, og kan levere her. Prøves!

Ramon Pascal Lundqvist (7,2) Sarpsborg (Enga, H)

Lundqvist er med sin eierandel på 9,7 %, fortsatt som en diff å regne. 3 mål siste 3, og er i god form. 22 poeng på disse kampene. Med Jo Inge Berget sannsynligvis fortsatt ute, så spiller han nok også fort på topp igjen. Det gjør han naturligvis enda mer spennende. Hjemmekamp mot Enga denne runden, og med det forsvarsspillet de har vist i det siste, så kan det bli nye målpoeng på Ramon her. Etter denne avslutter Sarpsborg med 3 veldig tøffe kamper, så om man skal prøve noe mer Sarpsborg, så er det denne runden som gjelder.

Markus Karlsbakk (5,1) Ålesund (Sandefjord, H)

Etter det stygge 6-1 tapet mot Haugesund sist ser det nå ganske håpløst ut for Ålesund mtp nedrykk. En som allikevel har gjort sitt for at det skulle ende annerledes, er Karlsbakk. Målpoeng i 5 av de 6 siste, og er den som har vært klart best på dette laget. Det er utallige eksempler på at lag som så og si er nedrykksklare senker skuldrene og leverer gode prestasjoner mot slutten av sesongen. Det kan fort skje med Ålesund også. Hjemmekamp mot Sandefjord nå er på ingen måte det verste, og her tror jeg Karlsbakk leverer målpoeng igjen. Er også en veldig fin diff, med sin eierandel på kun 3 %.

Ulrik Saltnes (9,3) – Amahl Pellegrino (13,9) Glimt (Stabæk, B)

Glimt styrer mot gull, og vil nok ha feid all tvil til side ila de neste to rundene. Først må da et Stabæk som har sett bra ut i det siste, slås på Nadderud. Selv om Stabæk har blitt mye bedre under Bob Bradley, så skal de nok få det tøft mot et gull-jagende Glimt her.

Om man nå har en rank man er fornøyd med, og er mest opptatt av å forsvare, så kan nok Albert Grønbæk fort være det riktige valget her. Skal man derimot gjøre et forsøk på å klatre, og vinne miniligaer man evt ligger litt bak i nå, så ser Saltnes ut som et veldig spennende valg. Det ble en blank sist, men 3 mål og 1 assist på de 3 kampene før det, og han er utvilsomt tilbake i form. Skyhøy tak, og potensiale til å bli en diff som virkelig kan øke rankingen.

Pellegrino blanker sjelden, og står nå også med 5 mål og 5 assist på sine 4 siste kamper. Hele 54 poeng i denne perioden, og det er umulig å komme utenom Pelle. Som nevnt kan det se ut som runde 29 er den eneste runden man kan vurdere en annen kaptein, noe som nok er mest aktuelt for de som f.eks fortsatt sitter med spissrush. Denne runden er det ingen tvil på dette laget. Pelle kaptein, igjen.

Ulrik Saltnes er tilbake i form, og prøves denne runden som en kjempediff! Foto: Shutterstock.com

Angrep

Faris Moumbagna (10,5) Glimt (Stabæk, B)

Ingen voldsom leveranse på Faris i det siste, med 1 mål og 4 assist siste 5. Ingen tvil om potensialet her heller, og han spiller alt. Ett alternativ kan være å kjøre trippel Glimt på midtbanen, med Grønbæk. Jeg tror allikevel Faris har minst én høy poengscore igjen i seg denne sesongen, og tør ikke gå uten. Om han skal være med på spissrush i runde 29 får man ta en ny vurdering på da, men denne runden er det ingen tvil om at han får én av to spissplasser på mitt lag.

Bård Finne (8,9) Brann (Odd, H)

Finne er main man i et Brann-lag som har vært veldig gode i siste halvdel av sesongen, tross en sur uavgjort i Sandefjord sist. Kun 2 blanks siste 8. 3 mål og 7 assist i denne perioden. 14 mål og 13 assist så langt denne sesongen, og det kan fort bli mer når Odd kommer på besøk denne runden. Etter denne har ikke Brann det aller enkleste programmet riktignok, med en hjemmekamp mot Glimt pluss to bortekamper. Skal de ha håp om sølvet må de nok ha minst 9 poeng på disse kampene, og det kan de fort klare. Denne kampen tror jeg de vinner greit, og da er fort Finne involvert igjen.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker