Tramadol Online Cod 180 Best Price Tramadol Online Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Buying Tramadol Online Illegal Tramadol Rx Online Ordering Tramadol Online Illegal
Ligaens toppscorer er selvsagt med. Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Fantasy CL: Åttendedelsfinale, kamp 2

I noen av oppgjørene er det allerede avgjort, mens i noen andre oppgjør lever spenningen i beste velgående. Vi ser nærmere på hvem du bør ha med deg på fantasy-laget denne runden. Husk at hele troppen kan brukes og at det derfor er viktig å disponere spillere ut fra kampdager.

Keeper:
Wojciech Szczesny – 5.5 – Juventus (Lyon, H)
Juventus-keeperen er blant de billigere alternativene som er igjen og Juventus er klare favoritter i hjemmeoppgjøret mot Lyon. De må hente inn 0-1 fra forrige oppgjør, men vi tror de holder nullen denne gang.
Reserve: Peter Gulasci (Leipzig)

Forsvar:
Benjamin Pavard – 5.5 – Bayern München (Chelsea, H)
Bayern er allerede videre og viste at det var klasseforskjell i det første oppgjøret. Vi tror det ender med nok en seier og Pavard har vært den beste poengplukkeren i Bayern-forsvaret.

Alex Sandro – 5.4 – Juventus (Lyon, H)
Som tidligere nevnt tror vi Juventus har gode muligheter for å holde nullen hjemme mot Lyon og Alex Sandro har også noe å bidra med fremover. Også et relativt rimelig alternativ.

Robin Gosens – 4.4 – Atalanta (Valencia, H)
Sist var det Hateboer som herjet, men totalt sett har Gosens vært den beste for Atalanta av de to vingbackene i CL denne sesongen. Han kan fort plukke en del poeng her og er svært offensiv.
Reserver: Renan Lodi (Atletico Madrid), Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Midtbane:
Serge Gnabry – 8.2 – Bayern München (Chelsea, H)
Forrige rundes store spiller får tillit her også. Har et vanvittig toppnivå og kan fort levere ytterligere noen målpoeng her.

Alejandro Gomez – 6.4 – Atalanta (Valencia, H)
Atalanta leder klart etter første oppgjør, men de angriper alltid for fulle mugger og kommer til å gjøre det også her. Da er Gomez et godt alternativ, som ofte er involvert i mye.

Dele Alli – 8.0 – Tottenham (Leipzig, B)
Tottenham må jage scoring og med alle skadeproblemene spiller Alli på topp. Det har han også gjort relativt bra og det kan fort bli scoring på engelskmannen her.

Sadio Mané – 10.5 – Liverpool (Atletico Madrid, H)
Liverpool må ha scoring og kommer til å angripe. Sadio Mané har vært hakket bedre enn Salah den siste tiden og koster også litt mindre, så vi går for senegaleseren her.

Angrep:
Cristiano Ronaldo – 11.5 – Juventus (Lyon, H)
Ronaldo har ikke hatt sin beste CL-sesong så langt, men i seriespillet har han virkelig våknet etter jul. Nå står han med 23 målpoeng på 22 kamper, og i en kamp hvor Juventus må ha mål har vi tro på at det kan løsne for Ronaldo også i CL.

Erling Braut Haaland – 4.7 – Borussia Dortmund (PSG, B)
Til denne prisen kan man ikke unngå å ha Haaland. Han herjer i CL og det er kun Lewandowski som har tatt flere poeng på CL Fantasy. Braut er så god at han fort kan herje mot PSG, nok en gang.

Lionel Messi – 11.5 – Barcelona (Napoli, H)
Barcelona leder på bortemål etter første oppgjør og derfor må Napoli angripe etter hvert. Det bør gi store rom for Barcelona og da vet vi at Messi er fryktinngytende. Vært i strålende form dens siste tiden!

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker