Get Tramadol Online Uk Purchasing Tramadol Online Tramadol Uk Order Order Tramadol From India
Shutterstock.com

Fantasy-CL: Skjønnheten mot udyret

Finaletid! Endelig har vi kommet oss til selveste mesterligafinalen. Tidenes lengste CL-sesong går nå mot slutten og vi skal få servert en skikkelig godbit av en fotballkamp. Mye kan skrives om PSG sine aktiviteter utenfor banen, men det velger vi å ikke fokusere noe videre på.

Bayern og PSG var på forhånd blant de største favorittene. Bayern har lekt seg til finalen, mens PSG har hatt en noe mer rotete vei, selv om de så overbevisende ut i semifinalen. Dette er to offensive lag med verdensklassespillere som skal møtes til et intenst oppgjør. Vi tror og håper begge lagene slipper seg løst med hensikt om å score mer enn motstanderen. Bayern er nok favoritt, men i og med at de som regel står veldig høyt med forsvaret sitt vil fort dette bli en åpen kamp med gode overgangsmuligheter for kjappe PSG-spillere.   

Nå skal man bygge et lag med spillere fra to lag, noe som vil gjøre at de fleste sitter med de samme spillerne. Det er ikke nå man kan regne med å klatre veldig mange plasser fremover. Det viktigste nå er å få inn de mest essensielle spillerne og treffe på kapteinsvalget.

Her er våre utvalgte:

Keeper

Manuel Neuer – 6.0 – Bayern

Neuer velges fordi vi tror Bayern vinner kampen, og dermed er det størst sjanse for å dra med seg flest poeng. Så enkel er begrunnelsen for dette valget. Var også til tider fantastisk i semifinalen med mange solide redninger, så formen er til stede. Neymar spesielt har slitt med avslutninger i sluttspillet, så kanskje drar han med seg noen enkle redninger om ikke brasilianeren finstiller siktet litt?

Forsvar

Joshua Kimmich – 6.5 – Bayern

Backen drar nesten alltid med seg en målgivende føles det som.. Er utrolig god offensiv og også ansvarlig for de fleste dødballene. Det er derfor veldig gode muligheter for målpoeng på den tyske backen.

Juan Bernat – 5.8 – Paris Saint Germain

Spanjolen hadde nok en god runde sist med 12 poeng. Dro med seg nok et mål, og står dermed med to mål og to målgivende til nå i turneringen. Syv ganger har PSG holdt nullen, så de er kanskje et mer solid defensivt lag enn man tenker? Er mye med framover og vil være farlig på kontringene PSG kommer til å få. I denne finalen er det ingen tvil om at du skal finne plass til Bernat når han tilbyr det potensialet for den prisen.

Marquinhos – 6.0 – Paris Saint Germain

To mål på rad er ikke dagligdags for forsvarspilleren, men med et slikt instinkt på offensive dødballer det alltid sjanse for mål. Er ikke den høyeste spilleren på banen, men posisjonerer seg alltid smart og holder ikke igjen i duellene. For at Marquinhos skal få med seg gode poeng fra denne kampen er det et mål som skal til, klarer han tre på rad?

Midtbane

Ivan Perisic – 8.5 – Bayern

Det går mot en lykkelig slutt på sitt låneopphold i Bayern. Inter-spilleren har bidratt jevnt og trutt gjennom hele sesongen, uten de helt store tallene å vise til i målprotokollen. Hans jevnhet og innsats verdsettes på de fleste lag og i slike avgjørende toppoppgjør viser han seg som ofte som en viktig spiller. Regner med at han nå starter for tredje kamp på rad fremfor den litt mer ustabile Coman. Scoret mål i både åttendelsfinalen og kvartfinalen, og var svært nære i semifinalen. Vi tror Bayern har mange mål i seg, noe som gjør at i alle fall vi ønsker å ha flest mulig offensive spillere fra dem.

Serge Gnabry – 8.5 – Bayern

Spilleren Pulis mente ikke var god nok for WBA for fem år siden storspiller denne sesongen i CL og er selvskreven på dette laget. Ni mål og to målgivende er meget solid av kantspilleren, og totalen hans på 77 poeng til nå toppes kun av Lewandowski. I semifinalen leverte han igjen i egen klasse med to kvalitetsmål og kommer til finalen full av selvtillit. Gnabry er i form og skal inn på alle lag!

Leon Goretzka – 6.8 – Bayern

Vi ønsker å ha flest mulig offensive spillere fra Bayern til finalen, og da ser vi på Goretzka som er godt valg. Kommer til småpene 6.8, noe som gjør at man får inn de andre dyre spillerne man vil ha. Har ikke tatt helt av i CL så langt med kun et mål og en målgivende, men posisjonen hans er en offensiv midtbanerolle og det gjør at han som regel befinner seg i gode posisjoner iløpet av en kamp. Er også kjent som en solid avslutter med både bena og hodet, så om Bayern styrer kampen vil vi nok se den unge tyskeren involvert oppe i banen.

Angel di Maria – 8.4 – Paris Saint Germain

Tilbake med et smell i semifinalen for PSG og visste hva de savnet i kvartfinalen. To målgivende og et mål ble det på argentineren som var instrumental i stort sett alt PSG foretok seg. Gode dødballer og generelt veldig sentral i farlige posisjoner er det man ønsker seg i en fantasy-spiller. 8.4 for en spiller som kan levere poengsummer på 15 er røverkjøp. Ved at man får disse mest sentrale midtbanespillerne til så god pris får man virkelig kose seg fremover på banen på godbitene.

Angrep

Robert Lewandowski – 11.1 – Bayern

Vi starter med den første godbiten og den første spilleren alle må ha i laget sitt. Nemlig denne sesongens soleklart beste spiller i verden, Lewandowski. Spissen skal inn på laget koste hva det koste vil. Står med 15 mål til nå i CL og har bare to igjen til Ronaldo sin rekort på 17. Vi tror dette er innafor rekkevidde. Har nesten 30 poeng mer enn neste på poenglista i fantasy-CL. Vil han bli den store helten?

Thomas Muller – 9.0 – Bayern

Vi ville også prioritert å få inn spissmakeren til Lewandowski til denne kampen. Den tyske romutforskeren (som han kaller seg) leverer kanskje sin beste sesong i karrieren, og det uten å være i nærheten av noen toppscorertittel. Han forvandlet seg til en playmaker denne sesongen noe som passer fint når han spiller med en polakk som gjerne tar seg av scoringene. Tallene til Muller har ikke vært like solide i CL som i hjemlig liga, men med 13 poeng i kvartfinalen viser han i alle fall at han ikke har mistet det etter Korona-pausen. På et Bayern som kan score mange mål i de fleste kamper vil det bli flere gode muligheter for den litt uortodokse tyskeren til å stikke av med mange poeng denne søndagen i Lisboa.  

Kylian Mbappe – 10.7 – Paris Saint Germain

Sist ut er fantastiske Mbappe. Var tilbake igjen fra start i semifinalen og satt virkelig fart på ting ved flere anledninger. Neymar har sløst og sløst til nå i sluttspillet, så om man skal gå for en av de to store på topp fra PSG har i alle fall vi sett oss lei av brasilianeren nå. Mbappe har også ved flere anledninger virkelig visst deg frem i disse største oppgjørene. Ligger som spydspissen for PSG og kan fort få mye rom å løpe i. Vi så Bayern stå svært høyt mot Lyon, noe som ga dem veldig gode overgangsmuligheter i starten av kampen, når Depay og Ekambi flere ganger kom seg bak forsvaret til tyskerne. Skjer dette mot PSG vil nok Mbappe fort straffe dem.

Får vi servert et nytt show fra stjernen?

Rundens kaptein:
Nå som de aller fleste sitter med de samme spillerne i lagene sine gjelder det å treffe på kapteinen om man skal skille seg ut. Om man skal være safe er det nok liten tvil om at Lewandowski er det beste valget. Storscoreren er jevnheten selv og vil nok få flere muligheter til å stadfeste sin posisjon som årets spiller i Champions League her. Om man skal diffe litt mer og kanskje prøve å klatre litt finnes det flere gode muligheter i angrepet til Bayern med både Muller og Gnabry som kan levere eksplosive poengsummer. Eller er dette kampen Mbappe skal stjele showet, som flere ganger før.

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker