Get Tramadol Online Legally Tramadol Purchase Online Order Cheap Tramadol Online Cod Tramadol Cheapest Tramadol Prices Online

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 28

Det drar seg til mot serieslutt, og selv om gullkampen er avgjort så er det uhyre spennende i bunnstriden og i kampen om sølvet. Mindre spennende blir det ikke når Vålerenga tar i mot Stabæk til en avgjørende kamp på Intility søndag kveld. Glimt vil nok triumfere i stil hjemme mot fortapte Aalesund, og Viking må snu en dårlig trend hvis ikke Brann og Tromsø skal dra fra i medaljekampen. Alt ligger til rette for en ny spennende helg i Eliteserien, og vi har plukket ut elleve mann som bør få med seg godt med fantasypoeng denne runden.

Frist for bytter er lørdag kl. 17.55. Lykke til!


Keeper

Viljar Myhra (5.0) Strømsgodset (HamKam H)

Myhra er mestscorende keeper denne sesongen og har imponerende 19 poeng på de to siste kampene. Godset har sett solide ut bakover med to strake 1-0-seiere. HamKam har nok sikret plassen med noen viktige seiere de siste ukene. Vi tror Godset fortsetter sitt solide spill i denne hjemmekampen og holder nullen mot kameratene fra Hamar.

Forsvar

Joachim Soltvedt (6.4) Brann (Haugesund B)

En gjenganger på rundens lag dette her, både for Brann og sin tidligere klubb Sarpsborg. Ikke uten grunn, da Soltvedt har sterke fem mål og sju assist så langt i serien. Det ble en ny målgivende i 2-1-seieren mot Odd sist. Nå venter Haugesund som ser ut til å ha sikret fornyet kontrakt med en sterk sluttspurt de siste ukene. Mulig lufta har gått litt ut av ballongen nå og at sølvjagende Brann føler de har mer å spille for. Vi tror bergenserne tar alle poengene og at Soltvedt plukker nye fantasypoeng.

Niklas Vesterlund (6.2) Tromsø (Odd B)

Tromsø ser ut til å trives best på bortebane om dagen da de har surra vekk viktige poeng i medaljekampen mot svakere motstand på hjemmebane. Nå venter et Odd uten noe å spille for, og motivasjonen til nordlendingene bør være på topp. Har fortsatt en god mulighet til å ta sølvet i årets sesong, noe som vil være litt av en bragd. Vesterlund med sine fire mål og fem assist denne sesongen er dermed et ypperlig valg fra sin vingbackposisjon.

Gustav Valsvik (5.5) Strømsgodset (HamKam H)

Som nevnt har vi tro på Godset-smultring denne runden. Valsvik er i tillegg en kjent trussel på dødball og innledet faktisk sesongen med scoring i begge de første seriekampene. Står med fire mål og to assist totalt. Det kan potensielt bli tosifret poeng for Valsvik her hvis Godset fortsetter sitt solide defensive spill og stopperkjempen dunker inn en dødballscoring.

Midtbane

Danilo Al-Saed (6.4) Sandefjord (Rosenborg H)

Sandefjord tok en særdeles viktig seier sist mot Aalesund og Al-Saed var toneangivende med både scoring og målgivende. Er i flott form og laget er helt avhengig av at vingen har dagen hvis det skal bli nye viktige poeng i bunnstriden. Det skal være gode sjanser for hjemmeseier mot et Rosenborg som ikke lenger trenger å frykte nedrykk.

Jo-Inge Berget (6.4) Sarpsborg (Viking B)

Berget var tilbake fra skade og fikk med seg en målgivende i seieren over Vålerenga. Har vist at han kan bøtte inn poeng da han scoret hattrick mot Rosenborg før han ble skadet. Sarpsborg har ikke noe spesielt å spille for, men det har derimot Viking som virker å være helt ute av det. Laget må fremover for å ta poeng i kampen om medaljene og det bør åpne opp rom for gutta fra Østfold. Vi tar et lodd på Berget som vil få en offensiv rolle hos bortelaget og har et høyt poengtak.

Amahl Pellegrino (14.0) og Albert Grønbæk (9.3) Bodø/Glimt (Aalesund H)

Nå skal gullet sikres i stil på Aspmyra! Glimt med en kruttsterk 2-1-seier mot Besiktas på torsdag og nå står Aalesund for tur. Eliteseriens beste spiller, Amahl Pellegrino er som vanlig selvskreven kaptein på rundens lag. Hvilken annen spiller fra Glimt som skal inn er mer spennende. Fredrik Bjørkan som leverte en flott scoring sist er et fint alternativ i forsvar. Men vi ønsker å sikte mot en midtbanespiller med et høyere tak. Valget faller derfor på danske Albert Grønbæk som har vært en åpenbaring denne sesongen. For de som må diffe her kan man ta sjansen på at det blir nok minutter for Ulrik Saltnes (9.3) til å levere flere målpoeng enn dansken.

Angrep

Faris Moumbagna (10.6) Bodø/Glimt (Aalesund H)

Rett og slett ikke mulig å gå uten Glimts spydspiss hjemme mot nedrykksdømte Aalesund i en kamp der de skal kruse inn til gull. Faris har levert flott denne sesongen og denne kampen har potensiale til å bli en nedslakting av gjestene. Selv om det kan bli reduserte minutter etter en tøff bortekamp i Tyrkia tør vi ikke gå uten.

Andrej Ilic (7.0) Vålerenga (Stabæk H)

Årets viktigste kamp for begge lag. Ilic har vist seg som en klassesignering og kan være mannen som redder Vålerenga fra nedrykk. Syv mål på ti kamper er veldig sterkt. Spesielt hodespillet hans er imponerende. Vi tror kampen blir tett og jevn, men at Ilic scorer igjen skal man ikke se bort fra. For de som har mer tro på gjestene fra Bærum så er Mushaga Bakenga (7.7) absolutt et godt alternativ til en plass på topp!

Bård Finne (9.0) Brann (Haugesund B)

Kun Pellegrino har plukket flere poeng enn Bård Finne denne sesongen. Har dog fått seg en liten måltørke nå, men vi tror Finne fort kan finne tilbake til scoringsformen. Brann må vinne for å holde konkurrentene om sølvet bak seg og vi tror de gjør jobben mot et potensielt ferdigspilt Haugesund.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker