Ultram Tramadol Online Cheap Tramadol Cod Tramadol For Sale Cheap Real Tramadol Online Order Tramadol With Paypal Tramadol Online Prices
Trenerbyttet har slått ut i full blomst for Dortmund. Jadon Sancho er en av tre gulkledde i rundens lag. Bilde: sbonsi / Shutterstock.com

Dortmund-kvoten fylles opp

Den 15. serierunden i Bundesligaen fikk det til å spisse seg til ytterligere i toppen. Dortmund nyter godt av Erling Haalands tilbakekomst i elleveren, og i den 16. runden støtter vi oss til de gulkledde i det som kan bli et målrikt oppgjør.

Allerede før helgens serierunde er ukens største bombe detonert, i Kiel. Holstein Kiel fra andre nivå gikk respektløst til verks mot supermakten Bayern München i onsdagens cupoppgjør. Når 120 minutter med fotball ikke kunne skille lagene, var det til slutt vertene som var sterkest i straffesparkkonkurransen. De ellers så suverene Bayern ser ikke ut som seg selv for tiden, og denne rundens Fantasy Bundesliga-lag består utrolig nok ikke av en eneste Bayern-spiller.

I de bakre rekkene er det som så mange ganger før Stefan Ortega (6,1) som får tillit. Prislappen og formen sier sitt om valget. Både på totalt antall poeng og formtabellen er det ingen over Bielefelds sisteskanse. Dermed ingen grunn til å omrokere bakerst.

Vi lovet innledningsvis at Dortmund ville være godt representert, og førstemann ut er backen Raphael Guerreiro (16). Portugiseren har vært i strålende form, som også blir gjenspeilet i hans individuelle Fantasy poengsum. Hans offensive bidrag er hovedgrunnen, og når jumbo Mainz kommer på besøk, blir han en viktig brikke i å åpne opp motstanderen.

Lukter dødballmål

Duellspilleren Martin Hinteregger (11,6) har blitt en populær mann i Fantasy sammenheng. Frankfurt har fått en veldig bra start på sesongen, og ser også vesentlig tryggere ut defensivt. Nå venter Schalke, som endelig greide å bryte rekken uten seier, i en overbevisende 4-0 seier over Hoffenheim forrige runde. Men Frankfurt borte blir en voksen oppgave, og en spiller av Hintereggers kaliber kan virkelig by på problemer på offensive dødballer mot laget som har sluppet inn flest dødballmål denne sesongen.

Han trenger hverken introdusering eller begrunnelse for valget. Angelino (16,1) har bare fortsatt sin enorme sesong, selv om noen utrolige enkeltprestasjoner fra Dortmunds stjerner gjorde at toppkampen forrige runde endte med tap. Tross tre baklengs, og «bare» 5 poeng på backen i det oppgjøret, er det ingen forsvarsspillere som er i nærheten på formtabellen. Spanjolen blir også med når Leipzig reiser til Wolfsburg.

Dani Olmo har tatt store steg siden overgangen fra Dinamo Zagreb. Her i duell med Birger Meling i Champions League kvalifiseringen i 2019. Foto:  DarioZg / Shutterstock.com

Vi tar også med landsmann og kollega Dani Olmo (16,1) i rundens lag. Den kreative midtbanespilleren hadde en periode med begrenset spilletid, men har igjen funnet plass i elleveren til Leipzig, som ser ut som en av de mest seriøse tittelkandidatene denne sesongen. Olmo har takket for tilliten med solide oppvisninger, og ble blant annet matchvinner i årets første oppgjør, mot Stuttgart. Det blir tøft borte mot et av ligaens mest gjerrige lag, men mannen som er blant de største sjanseskaperne siden nyttår får tillit.

Dortmund friskmeldes

En annen mann som virkelig har hatt en pangstart på 2021 er Jadon Sancho (19,3). Unggutten har virkelig vært toneangivende i de to første kampene siden årsskifte, og det oser spilleglede og selvtillit av engelskmannen, som har hatt en varierende sesong så langt. I begge kampene har han vært både sist og nest sist på scoringer, i tillegg til flere pasninger som har ført til avslutningerfra lagkamerater har sørget for vanvittige 44 poeng på de to første kampene. Mot Mainz er han et naturlig valg, og førstemann på blokka vår denne runden.

Lars Stindl (14,6) var blant nøkkelspillerne da Mönchengladbach på imponerende vis tok skalpen av Bayern München forrige runde. 32-åringen har hatt en veldig bra sesong for et lag som ellers har vært varierende i prestasjonene. Mot Bayern noterte han seg med to målgivende, men veteranen har også vært uvanlig målfarlig denne sesongen, my takket være at han også har ansvaret fra straffemerket, hvor det har blitt hele fire fulltreffere så langt denne sesongen. Vi satser på at målpoengene fortsetter å dukke opp i Stuttgart på lørdag.

Budsjettet er ikke endeløst, og noen økonomiske løsninger er nødvendig for å få kabalen til å gå opp. Da kan Bielefelds Ritsu Doan (8,8) være et fint kort å spille ut. 22-åringen er den største poengsankeren hos nyopprykkede Bielefeld, som har hatt et halvår over forventningene. Selv om japaneren bare har opparbeidet seg fire målpoeng så langt, er hans evne til å skape sjanser og spille fri lagkamerater hovedgrunnen til at han er et bra valg, og en av de spillerne med fast spilletid som scorer høyest på verdipoeng.

Andre Silva (17,2) ble den store helten for Frankfurt forrige helg, da han scoret de to målene i kampen, begge fra ellevemeteren. Portugiseren har slitt med målsnittet sitt siden han forlot hjemlandet, men ser virkelig ut til å ha funnet seg til rette i Frankfurt. Så langt denne sesongen har han imponerende 11 scoringer på 14 kamper i ligasammenheng. Tross at helgens gjester, Schalke dro i land en imponerende seier sist, slipper de inn klart mest mål i ligaen, og Silva skal få sine sjanser gjennom 90 minutter her.

Erling Haaland er nødt til å være med i laget når jumboen Mainz tar turen. Foto: Mikolaj Barbanell / Shutterstock.com

Etter en litt anonym oppvisning i comeback-kampen, var Erling Haaland (19,1) tilbake på godt gammelt nivå, og mer til, da Dortmund meldte seg på i gullkampen igjen etter en veldig sterk seier i Leipzig. Touchen og relasjonene med lekekameratene satt til det fulle, og etter et solid hodestøt havnet han også på scoringslista. Det ser ut som den midlertidige sjefen, Edin Terzic har gitt spillergruppen en ny giv, og da er ikke vi i redaksjonen vonde og be. Haaland er en selvfølge i troppen.

En spiller som har hatt en roligere start på 2021, er hurtigtoget Leon Bailey (13,3). Jamaicaneren har lagt bak seg et år med noen fantastiske oppvisninger, og vist at han fremdeles er blant de mest spennende angriperne i Europa om dagen. Parallelt med Leverkusens form, har han dabbet litt av, og er den spilleren i denne elleveren det knyttes mest usikkerhet til. Men samtidig bor det en vidunderlig fotballspiller i han, og Leverkusen har også vist et høyt toppnivå under Peter Bosz, derfor tar vi med vingen til denne runden.

Dette er rundens lag:  

Ortega

Guerreiro – Hinteregger – Angelino

Sancho – Stindl – Olmo – Doan   

Bailey – Haaland – Silva

Her spiller du Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker