Order Tramadol Online Cash On Delivery Tramadol Online Mastercard Online Tramadol Cod Buy Cheap Tramadol Mastercard Cheap Tramadol Fast Shipping

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 30

Nå skal det avgjøres! Hvem rykker ned? Hvem tar medaljene bak Bodø/Glimt? Mange lag har en avgjørende rolle å spille før vi gjør opp sesongen 2023. Alle kampene går selvsagt samtidig, med kampstart kl. 17.00 på søndag. Det vil si at vi får alle lagoppstillinger i god tid før fristen for bytter, som er kl. 16.55. Avvent alle bytter til lagoppstillingene er ute! Vi har dessverre ikke den muligheten her og må ta ut en ellever i forkant. Vi har gått for en miks av formspillere samt spillere som har viktige ting å spille for.

Mange tok nok ut Amahl Pellegrino forrige runde da han overraskende startet på benken borte mot Brann. Det blir neppe en ny start på benken for Eliteseriens suverene poengkonge, og mange ønsker nok å få han tilbake på laget.. Denne runden er siste sjanse på å ta igjen kompisen eller kollegaen i miniligaen, så dette blir en særdeles spennende runde.

Lykke til med innspurten av sesongen, og takk for følget i 2023!

Har du lyst å lese mer om Premier League?
Liverpool tar i mot Chelsea hvor du kan lese deg opp i denne previewen.


Keeper

Oliver Petersen (4.5) Molde (HamKam H)

Moldes reservekeeper har gjort sakene sine godt under vikarperioden for skadde Jacob Karlstrøm. HamKam har sikret plassen og kan slappe av i den siste serierunden. Vi tror bortelaget har tatt juleferie og at Molde har gode sjanser for en smultring her.

Forsvar

Espen Ruud (5.7) Odd (Aalesund H)

Fantasylegenden Espen Ruud får tillit på sesongens siste rundens lag. Odd er i scoringsform, og produserer bra med sjanser. Ruud er etter all sannsynlighet fortsatt på straffer og hans dødelige høyrefot vet vi kan gi store poengsummer. Aalesund har en stund vært klare for nedrykk og hadde lite å komme med i braktapet mot Viking. Har ikke scoret på de tre siste, så fine muligheter for at Ruud også få med seg en clean sheet her.

Fredrik Bjørkan (6.1) Bodø/Glimt (Sarpsborg H)

Glimt med en overbevisende 5-2-seier hjemme mot Lugano i Europa torsdag kveld. Nå skal gullguttene avslutte sesongen med stil på Aspmyra. Bør være ganske revansjesugne etter det forsmedelige tapet mot Brann sist. Bjørkan har ikke overbevist poengmessig denne sesongen, men taket til backen er fortsatt høyt. Vi jakter den potensielt store oppsiden her.

Kristoffer Haugen (7.2) Molde (HamKam H)

Molde har lite å spille for i serien, men har både en cupfinale og Europa i tankene. Haugen har vist stor form den siste tiden og banket inn en 18-poenger i forrige runde. Taket til backen er skyhøyt og Molde kan fint valse over et ferdigspilt HamKam hvis de gidder. Se opp for mulig hvile, enten fra start eller tidlig i kampen. Vi tror likevel en Haugen med 60 min+ i bagasjen er verdt plassen.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13.9) Bodø/Glimt (Sarpsborg H)

Pellegrino har vi allerede nevnt i innledningen. Trenger kun ett målpoeng for å slå rekorden til Philip Zinkernagel. Har utrolige 23 mål og 14 assist denne sesongen. Vi er helt sikre på at “Pelle” tar rekorden og gir mannen med 244 fantasypoeng kapteinsbindet.

Samuel Adegbenro (7.8) og Zlatko Tripic (9.9) Viking (Rosenborg H)

Vikings nye midtspiss har levert varene de siste rundene. Hele 25 poeng har det blitt de siste to rundene i den nye rollen. Viking må angripe for å ha sjans på medalje og vi tror det kan bli mye mål mot et ferdigspilt Rosenborg. Vi tar også med rekkekamerat Zlatko Tripic som endelig fant tilbake til formen i forrige kamp mot Aalesund. Leverte en 17-poenger der og lar seg nok trigge ekstra av at det er storklubben Rosenborg som står på motsatt banehalvdel i siste hjemmekamp. Begge er kapteinsalternativer for de som må sjanse.

Danilo Al-Saed (6.8) Sandefjord (Lillestrøm H)

Sandefjord har alt å kjempe for i siste hjemmekamp mot Lillestrøm. Har samme poengsum som Vålerenga, men bedre målforskjell. Al-Saed er talisman for Sandefjord-laget og man må forvente at den mannen er i målprotokollen med enten scoring eller assist når Sandefjord scorer. Lillestrøm vil neppe yte ekstra for å hjelpe Vålerenga i bunnstriden så her har vi god tro på hjemmelaget.

Mikael Ingebrigtsen (6.9) Odd (Aalesund H)

Odd banket inn hele fire scoringer borte mot Lillestrøm i forrige kamp. To av dem stod Ingebrigsten for, i tillegg til en målgivende. Aalesund fikk slakt av Viking sist runde og i en betydningsløs bortekamp mot Odd kan det bli mange nye baklengs. Ingebrigsten er lite eid (3.6 %) og vil være en flott diff som kan vippe miniligaseieren i ditt favør.

Angrep

Bård Finne (9.1) Brann (Strømsgodset B)

Finne og Brann kjørte over gullvinner Glimt hjemme i Bergen forrige helg. Finne viste sin klasse med en enorm 19-poenger. Brann går for sølv, og i den formen de er i nå skal selv et solid Strømsgodset få problemer. Finne leverer jevnt og trutt og er som vanlig knallverdi til den prisen. Er en kapteinskandidat for de som må diffe fra Pellegrino.

Andrej Ilic (7.1) Vålerenga (Tromsø H)

Nå skal det briste eller bære for Vålerenga. Med seier er de sikret minimum kvalifisering og må dermed gå for seieren hjemme på Intility. Borteseieren mot HamKam sist har gitt sårt etterlengtet selvtillit for Oslo-guttene. Ilic banket inn sin åttende scoring i den kampen og er virkelig mannen som kan redde Enga. Vi setter han på topp på rundens lag.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker