Purchase Tramadol Visa Buy Cheap Tramadol With Mastercard Buy Cheap Tramadol Online Uk Buy Cheap Tramadol Online Generic Tramadol Online
Julian Nagelsmann og hans RB Leipzig leder Bundesliga. Til helga gjester de tabelltoer Augsburg. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Fantasy-CL: All inn på to lag

Da er vi kommet til årets semifinaler, og den er nok ikke helt slik som man hadde sett for seg. PSG og Bayern var på forhånd blant de største favorittene, mens at Lyon og Leipzig skulle ta seg så langt hadde man vunnet mye penger på om man hadde prøvd seg både før årets CL, men også før Corona-sluttspillet.  

Med fantasy-øyne er det nok mange som hadde lastet inn på spillere fra Atletico og kanskje fra PSG, som nå blir tvungne til å gjøre flere overganger enn de kanskje hadde regnet med. Nå står vi her med to store favoritter i hvert oppgjør, og med begrensede bytter mellom rundene er det nå avgjørende at man laster opp med spillere fra de rette lagene. Vi satser her på at det er PSG og Bayern som tar seg til finalen. Dermed bygger vi laget rundt spillere. Her kan man gamble ved å satse på flere spillere på noen av de andre lagene, men da sliter man fort i finalerunden.

Vi tror dette vil bli to intense oppgjør med mange mål i begge kampene, men klarer man å identifisere de rette spillerne?

Her følger våre råd:

Keeper

Manuel Neuer – 6.0 – Bayern (Lyon, B)

Tidligere ble Neuer sett på som verdens beste keeper. Flere har kanskje andre keepere på leppa når de får spørsmålet om hvem de synes er best, men det er ingen tvil om at Neuer er helt der oppe. Spiller i tillegg på det laget som nok har imponert mest denne sesongen og som man regner med en bankers i finalen. Bayern er knallsterke både fremover og bakover, og med Neuer bak den solide forsvarsfireren kan det fort bli en CS om man går for tyskeren. Koster en del, men penger bør ikke være problem for mange nå.

Forsvar

Joshua Kimmich – 6.5 – Bayern (Lyon, B)

I likhet med Neuer tror vi det er stor sjanse for CS hos Bayern, kanskje det laget med størst sannsynlighet for det. Vi skulle gjerne hatt flere av de solide forsvarspillerne til Bayern, men grunnet at de faktisk slo Barcelona 8-2 og at de har såpass mange fristende spillere lengre fremme i banen får vi ikke flere inn fra Bayern her. Kimmich er en spiller som er veldig anvendelig og befinner seg fort på midtbane enkelte kamper. Når han er på backen er det få spillere som har like mange innlegg som han. På et så solid offensivt lag vil det nok bli mange angrep han kan være med opp i, noe som gjør at det til stadighet er store sjanser for involveringer fra Kimmich. Fire mål og syv målgivende i hjemlig liga er solid, fortsetter han her?

Juan Bernat – 5.8 og Marquinhos – 6.0 – Paris Saint Germain (Leipzig, B)
Fra PSG ender vi opp med to forsvarspillere denne runden. Vi tror PSG kan få problemer med Leipzig, men at de bør klare å komme seg videre. Begge to er lag som er glade i å score mål, så her regner vi med det kan skje ting i begge ender. Bernat er en offensiv back det er fint å sitte med for målinvolveringer. Marquinhos er en bauta i forsvar som også kan stange inn mål fra dødball. Begge to har like mange poeng i årets fantasy, og topper lista. Vi vil tro de er meget gode alternativer for å fylle opp forsvarskvoten når man vil ha så mange offensive fra Bayern. Treffer man på en målinvolvering fra en av dem og muligens en CS blir det fort en solid poengsum!

Midtbane

Alphonso Davies – 5.2 og Serge Gnabry – 8.4 – Bayern (Lyon, B)

Gnabry og Davies fra Bayern er to solide valg for en billig penge. De vil fungere som enablere, samtidig som de begge to er i stand til å levere gode poeng. Gnabry er faktisk den spilleren med nest flest poeng i spillet, kun slått (med ganske solid margin) av sin polske venn Lewa. Både Davies og Gnabry er breddeholdere, men i og med at Gnabry har en kantposisjon i utgangspunktet mens Davies er back vil det være mest sannsynlig for at det er tyskeren som drar hjem flest poeng. Han ser rett og slett veldig målfarlig ut når han skjærer innover i banen. Er også som regel på samme side som Kimmich, noe som gjør at han helt fint kan streife litt rundt på banen og la Kimmich ta hele siden. Står med syv mål og to målgivende til nå. Davies har også storspilt og imponert de aller fleste, men i og med at han spiller back får han ikke like mange offensive involveringer. Hadde han vært plassert i forsvar på spillet ville vi nok sett han helt i tet på poeng-statistikken. Til den prisen bør han uansett være med ettersom han fort kan involvere seg fremover i banen om Bayern får en hyggelig kamp.

Alphonso Davies (t.v) og Thomas Müller planlegger å maltraktere Lyon. Foto: MDI / Shutterstock.com

Marcel Sabitzer – 6.8 – Leipzig (PSG, H)

Kapteinen til Leipzig må med på laget i mangel av andre gode alternativer fra favorittene. Vi tror som sagt at Leipzig fint kan score mål mot PSG, og da skal man ikke utelukke at Sabitzer er involvert på en eller annen måte. Har levert soldie fire mål og tre målgivende så langt og virkelig fått vist seg frem for verden. Sabitzer har en nydelig fot og evne til å gjøre spektakulære ting. Ser man på heat maps befinner han seg ofte litt ut til høyresiden med ballen i offensive posisjoner. Mye av Leipzig sitt spill er bygget om for å tre opp de offensive midtbanespillerne/kantene i gode posisjoner. Med den posisjonen han har ser man han ofte vende opp med mulighet for å slå nydelige legg inn i feltet, litt lignende slik De Bruyne liker å spille.

Pablo Sarabia – 7.0 – Paris Saint Germain (Leipzig, B)

Skuffet mye sist kamp sammen med resten av PSG, men startet kampen og spilte en time. Vi krysser fingrene for at han skal starte igjen. I så fall er han er solid poengspiller som på en god dag kan gjøre magiske ting med ballen. Har han en dårlig dag faller han derimot fort ut av kampen, slik han gjorde i kvartfinalen, og det gjør det også litt skummelt. Tilbyr en god verdi for 7.0 når han har dagen, så vi håper og tror at han igjen får starte i mangel av andre gode alternativer og at han får til litt mer denne gangen. Ville nok vært ute om di Maria var klar til å spille.

Angrep

Robert Lewandowski – 11.0 og Thomas Muller – 9.0 – Bayern (Lyon, B)

Etter kvartfinalen og maktdemonstrasjonen mot Barcelona er det ingen tvil om at man må gå hardt inn offensivt med spillere fra det tyske storlaget. Lewandowski er egentlig ikke vits å begrunne her. Han er CLs toppscorer med 14 mål og kanskje vært verdens beste spiller denne sesongen. Muller har gjenoppstått som verdensklasse-spiller, men denne gangen i playmaker-format. 21 målgivende ble det på han i hjemlig liga, noe som er gnaske eksepsjonelt. Der ble det også åtte mål. Scoret to og assisterte en mot Barca sist uke og visste at formen fortsatt er god. Begge disse to spillerne er meget spennende og skumle å ikke ha på laget. Om man skal ha de store summene er det nok her de kommer om ikke Lyon nok en gang overasker verden.

Neymar – 11.4 – Paris Saint Germain (Leipzig, B)

Sammen med PSG skuffet han mange sist gang. Får derimot en ny sjanse grunnet en Mbappe som fortsatt er usikker. Selv om PSG skuffet og Neymar skuffet med tanke på utteling i dette oppgjøret, så Neymar veldig bra ut. Brasilianeren slo til og med til med ny rekord på flest vellykkede driblinger i CL-historien. Dette gir dessverre ikke noe poeng i spillet, men det burde han ha sørget for ved å score på en av sine gigantiske muligheter. Potensialet for mange målpoeng er tilstede. Dette er sjansen Neymar og PSG har til å endelig vise seg skikkelig frem i sluttspillet på den store scenen. Vi tror det skal gå og vi tror Neymar ønsker å vise hele verden at han fortsatt er å regne med.

Rundens kaptein:


Det er egentlig ikke noen tvil om at Lewandowski er det beste valget denne runden. PSG spiller derimot kamp dagen før, så det skader ikke å prøve seg med Neymar/Mbappe i tilfellet de kjører over Leipzig.  Vårt tips: Start med en fra PSG og om ikke denne spilleren gir deg over 20 poeng, bytt til Lewa.

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker