Can U Get Tramadol Online Cheap Tramadol Fast Shipping Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Tramadol To Buy Tramadol Uk Online

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 26

Det drar seg til i Eliteserien og det er tett som hagl i bunnen! Store klubber som Rosenborg og Vålerenga er i nedrykksfare og møtes til helgen. Molde tar i mot Tromsø til et toppoppgjør på mandag. Bodø/Glimt har fått en luke på toppen og viste storform mot Besiktas torsdag kveld. Fortsetter de storspillet mot Lillestrøm? Runden starter lørdag kl. 17.55 med Haugesund – Aalesund, en kamp de oransje høyst sannsynlig må vinne for å holde liv i drømmen om fornyet kontrakt i Eliteserien. Lykke til med runden!


Keeper

Egil Selvik (4.7) Haugesund (Aalesund H)

Landslagskeeperen med to smultringer på rad, noe som har hjulpet Haugesund til seks særdeles viktig poeng i bunnstriden. Har nå en liten luke til de aller nederste lagene, og bør kunne øke denne luken når seriens jumbo Aalesund kommer på besøk. Sunnmøringene har fått en ny giv de siste ukene og har gitt seg selv et ørlite håp om overlevelse i Eliteserien. Vi tror dessverre de er for sent ute, og Selvik er nok den keeperen med best utsikter til et rent bur denne runden.

Forsvar

Joachim Soltvedt (6.4) Brann (Sandefjord B)

Brann er tilbake i knallsterk form og har vunnet åtte strake seriekamper! Ekstremt sterkt, og laget har virkelig los på sølvet, kun ett poeng bak Viking. Soltvedt er fast inventar på venstrebacken hos de røde, og med sin presise venstrefot er han et ypperlig valg på fantasy. Har flest poeng på spillet av alle forsvarsspillere. Borte mot Sandefjord i poengnød ser vi ingen grunn til at det ikke skal bli nye poeng for mannen med fem mål og seks assist så langt.

Kristoffer Haugen (7.2) Molde (Tromsø H)

Med penger på bok må vi gå for en av forsvarsspillerne med det aller høyeste poengtaket. Valget stod mellom Moldes Kristoffer Haugen og Odds Espen Ruud. Begge kapable til å levere tett opp mot 20 poeng i en enkeltrunde. Valget falt på Haugen da Molde har mer å spille for og backen leverte to assist i Europa League torsdag kveld. Vi krysser fingrene for nye målpoeng for Moldes venstreback i toppkampen mot Tromsø.

Peter Therkildsen (5.0) Haugesund (Aalesund H)

Det er mulig vi er litt for sent til festen på mannen som leverte hele 16 poeng i forrige runde! Therkildsen med scoring, assist og smultring i en livsviktig 3-0-seier borte mot Ham-Kam. Den smakte nok godt for Haugesund som fikk et lite pusterom i bunnen. Nå møter de et Aalesund i en veldig avgjørende kamp for sunnmøringene. Vi tror likevel Therkildsen kan levere nye fantasypoeng fra sin backposisjon. Fin pris.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13.9) og Albert Grønbæk (9.2) Bodø/Glimt (Lillestrøm H)

Glimt viste flott form da de slo Besiktas 3-1 i Europa Conference League denne uka. Grønbæk fikk med seg både scoring og assist i den kampen og scoret også i forrige seriekamp mot Sandefjord. Er i dytten om dagen og vi tror det kan fortsette for dansken når Lillestrøm står på motsatt banehalvdel på Aspmyra. Pellegrino er Pellegrino, og fantasys suverene poengkonge er selvskrevet som kaptein på rundens lag.

Fredrik Børsting (5.8) Brann (Sandefjord B)

Brann som nevnt i kanonform og Børsting er en av de som har dratt lasset den siste tiden. Tre mål på de siste fire kampene for midtbanemannen. En veldig hyggelig pris som lar oss finansiere de dyre kanonene på laget. Ypperlig valg, og vi gir den danske formspilleren sjansen på rundens lag.

Ramon Pascal Lundqvist (7.2) Sarpsborg (Stabæk H)

Lundqvist har sneket seg med på svært mange av rundens lag denne sesongen, og det er ikke uten grunn. Mannen er blant de med flest poeng av midtbanespillere og leverte også to scoringer i forrige hjemmekamp mot Rosenborg. Stabæk kjemper for livet i bunnen og da er det ikke umulig at det kan åpne seg muligheter for Sarpsborg som spiller med lave skuldre på hjemmebane. Er etter sigende på straffer også.

Angrep

Bård Finne (8.9) Brann (Sandefjord B)

Finne fikk seg en hvil forrige runde ettersom han dro på seg rødt kort runden før. Brann så ikke ut til å få seg en knekk av den grunn, og slo Molde 3-2 hjemme uten stjernespissen på laget. Nå er Finne tilbake og dette skal bli tøft for Sandefjord. Vi tror landslagsspissen er revansjesugen og uthvilt, og forventer nye målpoeng.

Faris Moumbagna (10.5) Bodø/Glimt (Lillestrøm H)

Faris med scoringer i to kamper på rad og virker å være relativt pålitelig med sine målleveranser på topp for Glimt. Har sterke 14 mål og syv assist ligaen denne sesongen, noe som må sies å være mer enn godkjent. Det virker ikke forlokkende å gå uten spydspissen til et av de store formlagene i Eliteserien om dagen. Moumbagna tar plass på topp.

Andrej Ilic (6.8) Vålerenga (Rosenborg H)

Etter fem scoringer på fire kamper kom Ilic og Vålerenga kraftig ned på jorda i et tungt 0-2-tap på Åråsen. Ilic ble pakket godt inn av Lillestrøms stoppere og fikk ikke gjort mye i den kampen. Nå møter de Rosenborg i en veldig viktig kamp for begge lag. Rosenborg har vært skrekkelige på bortebane den siste tiden og Ilic får lettere arbeidsforhold enn i forrige match. Det tror vi resulterer i at spissen finner veien tilbake til nettmaskene igjen.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker