Tramadol Online By Cod Online Rx Tramadol Us Tramadol Online Tramadol Visa Can You Buy Real Tramadol Online Tramadol Eu Online

FPL: Rundens lag DGW 36

En ekstremt viktig PL-runde står for tur. Det er fortsatt liv i tittelkampen, det kjempes om europacup-plasser og i bunnen kriges det med nebb og klør for å unngå den tunge veien ned til Championship. Newcastle og Brighton møtes i en ekstra kamp denne runden, så det er naturlig å se til spillere herfra. Ellers har flere av storklubbene relativt fine kamper på papiret, så mange får utfordringer med hvem de skal plassere på benken. Rundens første kamp spilles 13.30 på lørdag, så fristen for bytter er kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Nick Pope (5.4) Newcastle (Leeds B, Brighton H)

Newcastle med en fin dobbel som inneholder Leeds borte og Brighton hjemme. Har mistet noe av den defensive soliditeten de hadde tidligere i sesongen, men mot et Leeds ledet av baktunge Sam Allardyce, og et slitent Brighton så bør mulighetene for clean sheet være gode. Alltid fint med en keeper med to sjanser til å plukke både smultringer og save points.

Forsvar

Pervis Estupinan (4.9) Brighton (Arsenal B, Newcastle B)

Vi har ikke ståltro på at Brighton skal klare å demme opp for Arsenal og Newcastle denne runden, men Estupinan velges for sine mange offensive bidrag fra venstrebackposisjon. Mannen fra Ecuador har levert seks assist og tolv bonuspoeng hittil denne sesongen. Fin pris og to sjanser til poeng fører han inn på vårt lag.

Trent Alexander-Arnold (7.7) Liverpool (Leicester B)

Trent i sin quarterbackposisjon plukker jevnt med poeng om dagen. To clean sheet på de to siste kampene og i rundene før var det en drøss med assist. Møter denne gang et Leicester som lekker som en sil om dagen og som røk 5-3 i en ellevill kamp mot Fulham sist. Det lukter mange mål i denne matchen når begge lag trenger tre poeng. Leicester spiller for å berge plassen og Liverpool kjemper om CL-plass. Vi regner med at Trent bidrar med nye målgivende i det som kan bli en svært underholdende kamp.

Kieran Trippier (6.1) Newcastle (Leeds B, Brighton H)

Poengplukker Trippier har sluknet de siste rundene. Men høyrebacken har fortsatt gode underliggende tall og med to kamper mot overkommelig motstand blir det for risikabelt å gå uten. Trippier har fortsatt et høyt poengtak, herunder en utrolig evne til å ta med seg bonuspoeng. Newcastle er fortsatt ikke sikret, CL så her er det alt å spille for for Eddie Howes menn.

Midtbane

Alexis MacAllister (5.5) og Kaoru Mitoma (5.6) Brighton (Arsenal B, Newcastle B)

Med Solly March av med skade i forrige match er det ikke vanskelig å velge rundens to billige Brighton-midtbanespiller. MacAllister er i flott form og har scoret i de to siste. Er på straffer, noe som er ekstra beleilig i en dobbeltrunde. Mitoma har sett litt sliten ut i de siste kampene, men fikk med seg en assist sist. Det meste av angrepsspillet hos Brighton går gjennom japaneren og vi gir han fornyet tillit på rundens lag.

Mohamed Salah (13.1) Liverpool (Leicester B)

Liverpool har fått opp dampen i kampen om topp 4. Så lenge døde og begravet ut i ligaen, men har rodd i land seks trepoengere på rad. Salah har puttet i fem av disse seierne. Leicester lekker som nevnt som en sil, og det vil være overraskende om ikke egypteren fortsetter scoringsrekken sin mot revene.

Bruno Fernandes (9.4) Manchester United (Wolves H)

Med Marcus Rashford svært tvilsomt til den viktige hjemmekampen mot Wolves får vi plass til lagkamerat Bruno Fernandes. United med to tap på rappen, noe som sår tvil om en svært etterlengtet CL-plass. Har fortsatt alt i sine egne hender, men må nok vinne tre av de fire siste seriekampene. United har vært knallsterke på Old Trafford hele sesongen. Bruno avgjorde forrige hjemmekamp mot Aston Villa, gjør han det samme igjen mot ulvene?

Riyad Mahrez (7.3) Manchester City (Everton B)

Riyad Mahrez får sjelden tillit i de viktige toppkampene, men mot svakere motstand pleier han å få godt med spilletid av Pep Guardiola. Har levert fire assist i de tre siste kampene mot Fulham, West Ham og Leeds. Ettersom denne kampen kommer mellom de to oppgjørene mot Real Madrid i CL tror vi at Mahrez starter mot Everton. Og han pleier som regel å levere målpoeng når han får starte ligakamper.

Riyad Mahrez leverer som regel når han får sjansen. Foto: Shutterstock

Angrep

Erling Braut Haaland (12.4) Manchester City (Everton B)

Brauten ble passet godt på av Real Madrid og Antonio Rudiger i CL-kampen på Santiago Bernabeu. Med 1-1 i det oppgjøret er spørsmålet hvor mye spilletid Braut Haaland får mot Everton i helga. City har fortsatt ikke avgjort ligaen så vi tror Pep Guardiola starter med nordmannen på topp. Og selv på en drøy time kan Haaland gjøre enorm skade for motstanderen. Derfor er han på rundens lag.

Alexander Isak (7.0) Newcastle (Leeds B, Brighton H)

Isak har i likhet med de andre offensive hos Newcastle levert godt den siste tiden. Vil fort bli en populær mann og kaptein denne runden, og vi gir også svensken kapteinsbindet. Med sine to matcher mot lag som ikke virker bunnsolide bakover kan det fort bli mange mål på Newcastle. Isak er den spissen som mest sannsynlig spiller flest minutter, selv om noen av disse minuttene kan bli på kanten hvis lagkamerat Callum Wilson (7.1) skal på banen. Og Wilson er også et svært godt alternativ for de som vil diffe.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker