Tramadol Prescribed Online Tramadol Buy Us Tramadol Online Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Tramadol Order Overnight Shipping Can U Get Tramadol Online

FPL: Rundens lag GW 38

Årets siste gameweek i Premier League står for tur, og hvilken spennende runde vi har i vente! Selv om ligatittel samt CL- og Europaliga-plasser er fordelt, er det en intens kamp i bunnen for å unngå nedrykk. Det er også kamp om plassen til Europa Conference League. Dette er runden der mange må ta sjanser for å prøve å klatre forbi kompisen eller kollegaen sin. Alle kampene går kl. 17.30 søndag, så fristen er samme dag kl. 16.00. Her kan det være mye å tjene på å lete etter nyheter om laguttak tett opptil frist, da lagene uten noe å spille for fort kan rotere mye i laguttaket. Lykke til og takk for sesongen!

Keeper

Aaron Ramsdale (4.8) Arsenal (Wolves H)

Arsenal må se en sterk sesong ende med 2.plass bak serievinner Manchester City. Selv om skuffelsen er stor vil nok Mikel Arteta mane sine gutter til en god avslutning på sesongen hjemme på Emirates. Wolves reddet plassen for noen uker siden og er ferdigspilt. Dette lukter en kontrollert hjemmeseier og vi tror på smultring til Ramsdale.

Forsvar

Yerry Mina (4.3) Everton (Bournemouth H)

Everton med kniven på strupen før serieavslutningen. Har dog alt i sine egne hender, og hvis de slår et Bournemouth uten noe å spille for, så er de sikret en ny sesong i Premier League. Dette kan bli en nervepirrende affære. Dødballene blir viktige, og her har Bournemouth sluppet inn mye i år. Svære Yerry Mina reddet ett poeng i forrige match mot Wolves, blir han nok en gang avgjørende i boksen?

Trent Alexander-Arnold (7.8) Liverpool (Southampton B)

Den omskolerte høyrebacken fikk sin første blank på ni kamper da Liverpool og Aston Villa spilte 1-1 forrige helg. Har ellers levert haugevis med poeng i sin nye posisjon. Southampton har for lengst rykket ned til Championship og her er det kun ære å spille for. Klopps menn har heller ingenting å kjempe for, men mannskapet er i god form og bør ta seg greit av Southampton.

Timothy Castagne (4.3) Leicester (West Ham H)

Castagne hadde en enorm mulighet til å stjele alle poengene for Leicester i 0-0-kampen mot Newcastle mandag kveld. Pope reddet, og det ble bare nesten for belgieren. Nå er det nye muligheter for revene som må slå West Ham for at drømmen om overlevelse skal leve. Castagne er en offensiv back som stadig vekk er i gode posisjoner høyt i banen. West Ham er i fin flyt, men tenker nok mest på finalen i Europa Conference League som kommer. Vi tror Leicester gjør jobben hjemme, så får vi se om det holder til fornyet kontrakt i Premier League.

Midtbane

Rodrigo (6.3) Leeds (Tottenham H)

Det må briste eller bære for Leeds United, som må slå Tottenham hvis de skal ha et håp om å bli i Premier League. Sjansene er små, men Allardyces’ menn må forsøke. Da er det ikke dumt å sitte med den mest målfarlige spilleren deres. Spanjolen har tretten mål i serien og er nok mannen som må gjøre det hvis Leeds skal gjennomføre et mirakel i siste runde. Fin pris og sannsynligvis på straffer etter Bamfords bom sist.

James Maddison (7.8) Leicester (West Ham H)

Leicester lever i håpet om å redde plassen, men er avhengig av at Everton avgir poeng. De må uansett vinne kampen sin mot West Ham, og da må Maddison og gutta opp i ringa. Er det noen som kan redde revene fra nedrykk, så er det playmakeren Maddison. Er på det meste av dødballer og har faktisk hele ti scoringer og ni assist denne sesongen. Vi gir han sjansen hos oss.

Mohamed Salah (13.1) Liverpool (Southampton B)

Salah uttrykte stor skuffelse over av Champions League røk for gjengen fra Merseyside. Nå blir det Europa League neste sesong og dermed ingenting å kjempe for i siste kamp. Salah har dog vist solid form, med returns i fem strake kamper. Lever nesten bestandig målpoeng, og det er god grunn til å tro at det fortsetter mot tabelljumboen.

Bruno Fernandes (9.5) Manchester United (Fulham H)

Bruno var som vanlig toneangivende da United sikret CL-plass med 4-1 over Chelsea torsdag kveld. En særdeles underholdende kamp flust med sjanser begge veier. Bruno noterte seg for et straffemål og et kanonskudd i tverrliggeren. Mange vil nok vurdere Marcus Rashford fra de røde djevlene, men vi tror den skadeutsatte stjerna får hvile i siste seriekamp da United har en viktig FA-cupfinale neste helg. Bruno spiller alt og er nok på banen i siste serierunde også.

Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com
Eberechi Eze (5.7) Crystal Palace (Nottingham Forest H)

Eze i flott form om dagen med tre scoringer og en assist på de fire siste kampene. Leverte en perle av en goal i forrige kamp, og er virkelig en underholdende og leken spiller. Palace har vært sterke etter at ringreven Roy Hodgson tok over, og vi tror de avslutter med stil i siste hjemmekamp. Forest reddet plassen med en sterk 1-0-seier over Arsenal og har ikke noe mer å spille for.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.4) Manchester City (Brentford B)

Veldig vanskelig å vite om Premier Leagues toppscorer kommer på banen i en ubetydelig kamp for serievinnerne. Brentford har alt å spille for i kampen om Conference League, og det kan jo åpne opp for rom for bortelagets angripere. Her gjelder det å lete etter leaks om laguttaket, og hvis ikke Haaland starter så er det ikke dumt å velge den potensielle erstatteren og verdensmesteren Julian Alvarez (6.1) istedenfor.

Harry Kane (11.4) Tottenham (Leeds B)

Kane med en enorm sesong for et lag som har slitt stort. Er dette hans siste kamp for klubben? Har utrolige 28 ligamål og vil nok gjøre det han kan for å bikke 30. Leeds har intet annet valg enn å angripe da de må vinne for å overleve. Det vil føre til rom for Kane og de andre angrepsspillerne til Tottenham. Vi tror på en målrik affære og da vet vi hvem som pleier å stå for scoringene. Rundens kaptein.

Er dette Harry Kanes siste kamp for Spurs? Foto: Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker