Tramadol 100 Mg For Sale Online Tramadol Online Overnight 180 Tramadol 50Mg Buy Online Uk Tramadol Cheapest

Før runden 4.div i Rogaland avdeling 02 – 26.runde

Siste runde i 4.div i Rogaland avdeling 02 skal spilles fredag kl 19. Det er fortsatt uvisst hvem som rykker ned, men før runden ligger Nærbø helt nederst med Vard 2 over på målforskjell, Klepp ligger poenget over.

Åkra (1.) – Frøyland (2.)

Toppoppgjør foran siste seriekamp. Frøyland tapte 2-3 mot Vaulen sist kamp, noe som var et svakt resultat, men kampen var preget av flere spillerbytter siden alle Frøyland-spillere skulle få opptre foran hjemmepublikumet i sesongens siste hjemmekamp.

Åkra vant 1-2 mot Varhaug, en kamp de faktisk kunne avgitt poeng. De viser hvorfor de spiller tredje div neste år, og unngår igjen og tape poeng. Åkra kommer til å gi alt for å gå ubeseiret, og Frøyland vil bli det første laget til å slå mesterne. Det blir en spennende kamp mellom to meget gode lag, der Åkra er favoritter.

Klepp (11.) – Haugesund FKH 2 (3.)

Klepp kan enda rykke ned, de er i forkant av siste seriekamp ett poeng over Vard 2 og Nærbø, så det er i deres egne hender. I den enormt viktige kampen mot Vard 2 sist runde endte det 0-0. De har sett bedre ut, og har ikke tapt på de siste 5, selv om bare en har blitt tre poeng.

Haugesund FKH 2 ender på tredje plass i år. De har ingenting å spille for, men de fleste lag vil avslutte sesongen med en bra følelse. Det spørs hvilket lag FKH 2 stiller med, men med tanke på at de ikke har noe å spille for så kan man tenke seg at det blir et ungt lag. FKH 2 er favoritter, men Klepp har alt og spille for. Kommer til å smelle på Klepp stadion.

Skjold (9.) – Lura (10.)

Skjold som for et tre kamper siden kunne rykke ned har tatt 7/9 poeng, og med resultatene med seg på fredag, kan de havne på 7.plass. Sterk avslutning på sesongen. De møtte et Nærbø lag som sårt trengte poeng sist uke, det ble 3-4 seier.

Lura går forbi Skjold med seier her, de ligger begge på 25 poeng, men Skjold har mye bedre målforskjell. Ingen har noe å spille for. Det er to vanskelige lag å skille. Tror uavgjort er det mest sannsynlige her.

Ålgård (6.) – Nærbø (13.)

Lokaloppgjør som betyr alt for Nærbø. Ålgård havner på 6.plass uavhengig av fredagens resultat. Har ikke vunnet på de siste seks kampene. Svakt, selv om de har møtt fire lag som ligger foran dem på tabellen. Tapte 6-1 mot Sola sist.

Nærbø må ta poeng, men de er også avhengige av andre lag sine resultater. De tapte knepent 3-4 mot Skjold. Nå er de desperate. Simon Stapnes sine menn kommer til å gi alt for poeng her, og det kan de fort få også mot et Ålgård lag i dårlig form. Tror Nærbø tar poeng, men om de holder seg i divisjonen gjenstår å se.

Vaulen (8.) – Sola 2 (7.)

Nok en gang to lag som ligger midt på tabellen som møter hverandre. Vanskelig å skille disse lagene. Etter tapet mot Klepp som ikke hadde vunnet siden sommer, har Vaulen tre råsterke resultater på rad. Uavgjort mot FKH 2 og Varhaug ble følgt opp av en borteseier mot Frøyland.

Spådde en målrik kamp mellom Sola 2 og Ålgård, men at hjemmelaget var underdogs. Det ble 6-1 til Sola 2 det. Solid av det unge mannskapet. Setter Sola 2 som knepne favoritter.

Kopervik (5.) – Vard Haugesund 2 (12.)

Nok et lokaloppgjør, Vard 2 har alt i egne hender. Vinner de denne er de sikret 4.div neste år også, men Nærbø har like mange poeng. Kopervik rykker opp en plassering med seier her. Har ikke tapt på de siste tre, og har virket som et veldig bra lag de kampene jeg har sett dem.

Jeg antar at Vard Haugesund 2 kommer til å ta med førstelagsspillere i denne avgjørende kampen. De vil nok at 2-er laget sitt, som oftest inneholder juniorspillere, skal få kamptrening på høyest mulig nivå. Her kommer det til å smelle! Kopervik er favoritter, men vi vet ikke hvilket lag Vard 2 stiller med.

Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker