Order 180 Tramadol Overnight Tramadol Overnight Delivery Mastercard Ordering Tramadol Online Legal Tramadol Purchase Online Tramadol Sales Cheap

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 29

Endelig er vi ferdig med en utrolig kjedelig, og helt meningsløs, landslagspause. Blir veldig fint med klubbfotball igjen nå, og avslutningen på en spennende Eliteseriesesong. Kun to runder gjenstår, og det er fortsatt veldig stor spenning rundt nedrykk/kvalik, og medaljer. 

Glimt har allerede sikret gullet, og det er da en viss fare for rotasjon. Knutsen har dog ikke for vane å rotere veldig allikevel, og samtlige lagoppstillinger får vi uansett før frist. Både Moumbagna, Saltnes, og Grønbæk kan være aktuelle å bytte ut, om man har bedre og mer spennende alternativer.

Sitter man fremdeles igjen med chips, så kan dette være en fin runde å bruke det. Glimt skal til Bergen, og det er ikke nødvendigvis en kamp Pellegrino er så selvskreven kaptein som han stort sett er ellers. Dette åpner opp en mulighet for å få brukt spissrush, og det er nettopp det jeg gjør på dette laget. Bakenga, Ilic og Lehne Olsen på topp. Uten spissrush ville jeg nok droppet TLO, og heller kjørt Eggen Vinge (5,9) fra Stabæk, Frederiksen (7,4) eller Nelson (7,1) fra Rosenborg, eller en Molde-spiller.

Forsvarspillere vil jeg ha minst mulig av, da clean sheets generelt er sjeldne i Eliteserien, og spesielt de to siste rundene. 3-4-3 formasjon på dette laget, grunnet spissrush, og alternativet ville vært 3-5-2. Nederst i artikkelen legger jeg ved det laget jeg ville endt på om spissrush ikke var aktuelt.

Siste runde kommer kollega Aleksander med tips, så da gjenstår det bare for meg å takke for følget. Det har vært en sesong med mye opp og nedturer, men det ser ut til å ende med en ok plassering godt innenfor topp 1000 igjen allikevel.

Spar bytter til lagoppstillingene kommer, ca kl 15.45, og husk frist, 16.55!

Lykke til med runden!

Keeper

Viljar Myhra (5,0) Godset (Rosenborg, B)

Denne kampen er ikke lett å spå, da begge lag er veldig opp og ned denne sesongen. Det kan nok bli tøft for Myhra og Godset å få en clean sheet her, men med den formen han er i får han uansett plass på mitt lag igjen. På sine 3 siste kamper har det blitt 2 clean sheets, 13 redninger, 7 bonus og 25 poeng. Er keeperen med flest poeng i årets Eliteserien Fantasy, og det ender han nok også som. Clean sheets blir det neppe mye av de to siste rundene, men Myhra får fort med seg litt poeng her uansett.

Forsvar

Espen Garnås (4,8) Lillestrøm (Odd, H)

Lillestrøm er ett av to lag jeg tror kan få en clean sheet denne runden. Får besøk av et Odd som ikke har noe å spille for, og blir store favoritter her. Seier og clean sheet i 3 av de 4 siste kampene på Åråsen, og Garnås har i tillegg fått med seg 3 bonus og en scoring i denne perioden. En bortekamp mot et desperat Sandefjord siste runde er neppe optimalt, men i den runden holder neppe noen lag nullen uansett. Garnås ser ut som en fin mann å ha denne runden, og får den ene plassen her. Er eid av 8,4 %, og blir første diff på dette laget.

Niklas Vesterlund (6,3) – El Hadji Diouf (4,8) Tromsø (Godset, H)

Det andre laget jeg tror kan holde nullen denne runden er Tromsø. Hjemmekamp mot et Haugesund som hverken har noe å spille for, eller scorer mye mål. Det må nevnes at Tromsø har tapt sine to siste hjemmekamper, mot Ålesund og Godset. Det er selvfølgelig noe urovekkende, men samtidig har de vunnet 4 bortekamper på rad, og sto også med 5 strake hjemmeseire før disse to siste. Bortekamp mot Vålerenga i siste runde, og med den hjemmeformen Enga har, så kan den også bli fin. Selv om Enga nok MÅ vinne den.

Vesterlund har levert jevnt og trutt gjennom hele sesongen. Ser alltid bra ut, men har kun én tosifret poengscore hittil. 4 mål, 5 assist, 8 clean sheets, men kun ett fattig bonuspoeng. Uansett mener jeg han kanskje er det beste forsvarsvalget de to siste rundene, og han er selvskreven på mitt lag.

Diouf virker å ha spilt seg inn fast på dette laget nå, og han har spilt minst 84 min i hver av de 4 siste kampene. Clean sheets har det ikke blitt i denne perioden, men han har fått med seg en scoring, 2 assist og 4 bonus. Her er det med andre ord et potensielt veldig høyt tak. Er eid av 0,7 %, og det gjør han bare enda mer spennende. En potensiell kjempediff de to siste rundene.

Midtbane

Vegard Erlien (7,8) Tromsø (Haugesund, H)

Fyller altså Tromsø-kvoten, og får også plass til en av de store formspillerne, Erlien. 2 av hans 4 tosifra poengscores denne sesongen har kommet på de 4 siste kampene. 5 mål, 8 bonus og 40 poeng på sine 4 siste starter. Forventes å starte på topp igjen mot Haugesund, og selv om jeg frykter en kamp med lite mål, så tror jeg Tromsø scorer, og da er gjerne Erlien igjen involvert. Er et spennende kapteinsalternativ denne runden, og er den jeg ville godt for om det ikke var spissrush i spill. Ikke minst er han nok fin å ha i siste runde, mot et hjemmesvakt Vålerenga.

Tromsøkvoten fylles, da jeg tror de vinner greit mot et umotivert Haugesund her. Foto : Shutterstock.com
Amahl Pellegrino (14,0) Glimt (Brann, B)

Fra å så og si konstant ha full kvote med tre Glimt-spillere gjennom sesongen, så ender jeg altså denne runden opp med kun Pelle. Bortekamp i Bergen mot et gjerrig Brann-lag i form, det er på ingen måte lett. At Glimt kommer til å rotere veldig har jeg dog liten tro på, men noen målfest tviler jeg uansett på at dette blir. Men så har vi Pelle da. I løpet av de neste to rundene får han flere målpoeng, og da vil han ha flere enn noen annen spiller noen gang har hatt i en Eliteserie-sesong. 23 mål, 14 assist og 30 bonus så langt. Han hadde 25 mål både i fjor, og i 2020, men jeg tror han ender over det i år. Med spissrush aktivert får man nesten håpe han får maks ett her, også får han heller avslutte sesongen med hattrick på Aspmyra. Alltid kapteinsalternativ uansett kamp, men altså ikke på dette laget.

Samuel Adegbenro (7,7) Viking (Ålesund, B)

Prøver meg med enda en stor diff denne runden. Adegbenro scoret omsider igjen sist. Da ble det også 2 mål, og 3 bonus attåt. 15-poenger der altså. Har hatt fine fantasysesonger også tidligere, særlig da i 2017 og 2019, så det var aldri noen tvil om potensialet her. Viking har på ingen måte imponert i sesongavslutningen, men slo Særp 2-1 sist, og Samuel var altså mannen som scoret begge. Bortekamp mot Ålesund venter denne runden, og dette tror jeg kan bli en målrik og artig kamp. Adegbenro starter nok igjen, noe vi uansett får bekreftet, og det blir spennende å se om han fortsetter i samme spor. Gjør han det er han, med sin meget beskjedne eierandel på 0,7 %, et kjempevalg. Hjemmekamp mot et forferdelig borte-svakt Rosenborg i siste runde er heller ikke dumt.

Danilo Al-Saed (6,8) Sandefjord (Stabæk, B)

Al-Saed har vært en åpenbaring denne sesongen. Er på sitt beste en vanvittig god fotballspiller, og jeg kan ikke se for meg at han spiller i Sandefjord også neste sesong. Hele 7 ganger har det endt med tosifra poengscore hittil denne sesongen, og jeg tror han har minst én til i seg. 11 mål, 4 assist og 21 bonus så langt. Skulle vi havne i den situasjonen at Sandefjord berger plassen, og sender Enga ned, med seier over Lillestrøm i siste runde. Ja, da tror jeg faktisk han blir det beste kapteinsvalget der. Det er han ikke denne runden, da det forventes et jevnt og spennende nedrykksoppgjør mot Stabæk, men med på laget skal han.

Angrep

Andrej Ilic (7,0) Enga (HamKam, B)

7 mål på bare 901 minutter er absolutt godkjent, og om Enga skal berge plassen i år, så må han nok fortsette i samme spor de to siste rundene. Denne runden skal de til Hamar, og det trenger på ingen måte bli en enkel affære. På Hamar er de ikke Enga-fans, mye grunnet Hockey, og de vil nok gjøre det de kan for å sende Enga enda et skritt nærmere Obos. Enga MÅ vinne denne. Det er så enkelt som det. Det tror jeg da også de gjør, og da vil spenningen leve godt inn i siste serierunde. Når det skal kjøres Spissrush denne runden er Ilic selvskreven, og her kan det fort bli målrikt.

Mushaga Bakenga (7,8) Stabæk (Sandefjord, H)

Skal Bradley virkelig klare å redde dette laget fra nedrykk? Når jeg bestemte meg for å kjøre spissrush denne runden var Mush en av de første jeg tenkte på. 3 mål siste 6 er på ingen måte veldig bra, men bl.a en 12poenger i denne perioden, og han har definitivt fortsatt et høyt tak. Dette blir et utrolig spennende oppgjør, der en seier kan bety at de berger plassen. Selv om det forventes et tett og jevnt oppgjør, så ender aldri i verden dette målløst. Mush bør levere om Stabæk skal berge plassen. Tar også straffer, og er også en fin diff, med 7,3 % eierandel.

Thomas Lehne Olsen (10,0) Lillestrøm (Odd, H)

Nå har TLO altså spilt 4 hele kamper uten et eneste målpoeng. I 5-kampers perioden før disse ble det mål i samtlige, 6 til sammen. Sånn har det egentlig vært sesongen gjennom for TLO, og alt i alt må det vel sies å være en noe skuffende sesong, tross 12 mål og 4 assist. Hjemmekamp mot Odd denne runden, og Lillestrøm blir klare favoritter. Det lukter kanskje ikke målfest, men jeg har allikevel et håp om at det kan løsne litt igjen. Avslutter sesongen med scoring i begge de to siste? For meg ser han nå uansett ut som den beste tredje spissen, og han får en siste sjanse her.

Mitt lag denne runden, dersom spissrush er uaktuelt :
Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker