Tramadol Buy Cheapest Tramadol Discount Tramadol Online Online Tramadol Cod Order Tramadol Online Us
Foto: Cristiano Barni / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: De tre store sin runde?

Fotballsonen vil før hver runde i Champions league presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Få et 200 kr gratisspill hver eneste uke!
Trykk her for å benytte deg av tilbudet!

Nummer 1 – Cristiano Ronaldo

Spilleren som er tidenes mestscorende i Champions League elsker situasjoner som dette her. Lyon leder med et mål etter første oppgjør, så nå må Juventus rett og slett vinne denne kampen. Ronaldo har alltid levert varene når det trengs og spesielt i sluttspill har han virkelig virket svært påskrudd, noe som har resultert i 65 mål i CLs avsluttende runder. Har til nå kun to mål og en målgivende for Juventus i CL, så har ligger nok langt bak den standarden han forventer av seg selv. I serie A har han derimot levert opp mot normal standard med 21 mål på 21 kamper, og to målgivende. Som i sine forrige klubber er han en avgjørende faktor for lagets suksess, og man ser at han til tross for sin venstrekant-posisjon ofte er inne i boksen for å avslutte. På papiret har Juventus et fantastisk lag, men de har fått sterk konkurranse i hjemlig serie. I CL blir de også sett på som en av favorittene denne sesongen, og da er det på tide at de viser det nå. I så fall kan vi regne med at Ronaldo også vil vise seg frem!

Nummer 2 – Lionel Messi

Sammen med Ronaldo sett på som en av tidenes beste fotballspillere, noe han i likhet med Ronaldo ofte har vist frem i sluttspillet i Champions League for den katalanske klubben. 19 mål og 12 målgivende har det blitt på han i årets sesong i hjemlig liga på 22 kamper. I likhet med Ronaldo har det også vært en skuffende sesong for Messi i CL til nå, der han står med to mål og tre målgivende, tall som egentlig er mye lavere enn man har blitt vant til å forvente. Derimot har han kun spilt 90 minutt i fire kamper og også stått over en kamp. Barcelona spilte 1-1 mot Napoli sist og bør være virkelig påskrudd for å komme seg videre. Barca taper så å si aldri på hjemmebane i CL, på de siste 57 kampene på Nou Camp har det kun endt med et tap. Messi sine tall er som regel astronomiske og ender ofte opp med mer enn en målinvolveringer per kamp. Det er egentlig ikke vits å skrive så mye om hvorfor han er en god kaptein denne runden, han har ikke så mye å bevise. Form og slikt har ikke så mye å si for Messi, han kan dukke opp uansett i hvilken som helst kamp. Er også på alt av dødballer, noe han også takler ganske bra. En annen fin ting med Messi er at han spiller den siste dagen. Man kan derfor se an hvordan de andre man velger som kaptein gjør det og ha han som en ganske fin siste utvei om man ikke treffer på de tre første kampdagene.

Blir det målfest i Barcelona? Isåfall er denne karen klar for fest!

Nummer 3 – Kylian Mbappe

Tredje mann på lista er også en som er i stand til å dra frem ganske eksplosive poengsummer. Mbappe viser gang på gang at han har en egenskap til å hele tiden dukke opp for PSG, noe 18 mål og 7 målgivende på 20 seriekamper tyder på. Er i likhet med sine eldre konkurrenter på denne lista fordi han er en helt rå spiller når det kommer til målpoeng. Har vært ganske så pigg i CL også med fem mål og fire målgivende for laget sitt. Spiller på et lag som scorer utrolig mange mål, noe som ikke skader hans sak. Har en tendens til å slite når det tetter seg til i Europa, men uavhengig av om de går videre eller ikke er det på veien mulighet til å dra med seg gode poeng på PSG og Mbappe. PSG mot Dortmund kan bli en skikkelig thriller der begge to kommer til å dundre på mot hverandre. Dette er ikke lag som er kjent for å spille defensivt for å sikre et avansement, så her bør man regne med at oppgjøret kan bli ganske målrikt. Ble 2-1 til Dortmund, så her må PSG vinne. Får vi et tidlig mål i denne kampen kan det bli et virkelig åpent og underholdende oppgjør, da skader det ikke om man sitter med en målkåt Mbappe som kaptein.

Lyst på 2 gratisspill i måneden gjennom hele 2020 ?
Trykk her for å benytte deg av tilbudet!

Nummer 4 – Jospic Ilicic

Sloveneren har en utrolig sesong, noe også laget hans Atalanta har. Laget vant 7-2 mot Lecce i helgen og har scoret utrolige 70 mål på 25 kamper i hjemlig serie, ganske overlegent i Serie A. de snitter på 2,94 mål per kamp, noe som er spinnvilt! I den siste kampen ble det et mål og to målgivende på vår utvalgte mann. Scoret et nydelig mål mot Valencia sist kamp når de leverte en svært solid 4-1 seier på hjemmebane. Denne sesongen har han ikke levert de beste tallene i CL, men her er det de siste ukers form som gjør at vi mener han er en som må vurderes. 10 mål på siste 110 kamper Spiller også på dag 2, så det er enkelt å skifte han til en annen om det viser seg å være bom. Er kun valgt av 3 % av spillerne, så man vil være ganske alene i de fleste ligaene om man velger å være så spenstig at man gir han kapteinsbindet. Har tidligere i sesongen hatt ansvaret på straffer, noe uvisst om han fortsatt har dette etter en bom tidligere i sesongen. Om han derimot har dette ansvaret er han jo bare ekstra spennende.

Nummer 5 – Erling Braut Haaland

Sist ut er en spiller som egentlig ikke er en diff lengre, men allikevel i dette selskapet med internasjonale øyne ikke en som kommer til å være kaptein på altfor mange lag utenfor de norske grensene muligens? Kampen er også på dag 2, så mange har en Ronaldo som fort kan score mål dagen før. Haaland har 55 poeng til nå på spillet, en poengsum som kommer av vanvittige 10 mål og 1 målgivende. Mye er sagt og mye er skrevet om nordmannen og han fortsetter bare å levere varene. Tallene hans fra sesongen er så sinnsyke at man nå nesten er sjokkert når han har gått to runder i hjemlig liga uten å score mål. For de som følger med litt på Bundesliga og ser kampene til Dortmund ser man derimot at han storspiller og kommer til mange sjanser for seg selv og for lagkameratene, så det er litt tilfeldig at målene har uteblitt. Vanligvis ville man ikke valgt en som spiller borte mot PSG som kaptein om man skulle sett kun på kampen isolert sett. PSG er nok litt favoritter her, men som det også ble skrevet om Mbappe vil det være ganske sannsynlig for et målrikt oppgjør. I motsatt oppgjør scoret han to mål, så her går Haaland inn i oppgjøret med en god følelse på forhånd. Valgt av over 29 % spillere, men hvor mange tør å la han stå som kaptein?

Sjekk ut oddsbyggeren som gir deg muligheten til å bygge dine egne spill!
Finn ut hvordan det fungerer her!

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker