Cheap Tramadol Online Overnight Delivery edf8329we Tramadol With Mastercard Cheapest Tramadol

Før runden 4.div i Rogaland avdeling 02 – 25.runde

Nest siste runde skal spilles i dag, torsdag. Mye er allerede avgjort. Åkra vinner puljen og Frøyland blir nummer to. Helt nederst ligger Vard Haugesund 2, Nærbø og Klepp som kjemper for å unngå nedrykk. Klepp spiller borte mot Vard 2, denne kampen kan komme til å avgjøre hvem som spiller 5.div neste år.

Lura (7.) – Kopervik (5.)

Lura sin selvtillit fikk seg en skikkelig smell etter 10-0 tapet mot Åkra. De hadde dobbelrunde sist, og skulle vise seg frem på hjemmebane igjen. Denne gangen mot nedrykkstruede Vard 2. Jeg trodde Vard skulle vinne denne fordi de vil holde seg i divisjonen, og jeg trodde derfor førstelagsspillere skulle være med. Lura slo tilbake og vant  3-0. Ligger på en sterk syvende plass nå.

Kopervik skulle ikke tape fem på rad, de knuste Nærbø og viste klasseforskjell på hjemmebane. Spiller ikke for noe spesielt, kan ta igjen Varhaug, og kan også bli tatt forbi av Ålgård, men en helt grei sesong fra Kopervik.

Lura er en vanskelig bane å spille på, veldig liten og de er kompakte bakover. Tror Koperviks ballbesittende spillestil med flere spillere i midten kommer til å overmanne Lura. Borteseier er mest sannsynlig.

Frøyland (2.) – Vaulen (9.)

I lokalderbyet mot Ålgård slo Frøyland tilbake etter poengdelingen mot Skjold. Scott Vatne scoret sitt niende mål fra midtbaneposisjon denne sesongen i 1-0 seieren. De kommer på andre plass nå, men vil likevel avslutte på best mulig vis. Tror de vinner denne, og siste seriekamp mot Åkra blir veldig spennende.

Vaulen tok et sterkt poeng hjemme mot Varhaug. Det var en kamp med to helt forskjellige omganger. Vaulen ble presset i første omgang, og styrte det i andre. De møtte et skadeskutt Varhaug, og er ikke forventet til å ta ett nytt poeng her.

Varhaug (4.) – Åkra (1.)

To Varhaug-spillere tilbake fra skade til denne kampen. De var fryktelig dårlige i andre omgang mot Vaulen, og har slitt i slike kamper på bortebane tidligere i sesongen med tap mot Lura og Nærbø også. Spiller Varhaug opp mot sitt beste er de kapable til å bli det andre laget som tar poeng mot Åkra. Viss Klepp klarer det, kan Varhaug også ta poeng av topplaget.

Åkra hadde sammen med Lura dobbelrunde sist uke. Først slo de Lura 10-0, som til sammenligning er mer enn Nærbø har scoret på bortebane i år, før de tok en overbevisende seier mot FKH 2. 12-0 i målforskjell på en uke er mer en godkjent. De har sine to kanskje vanskeligste kamper de to siste nå. Varhaug og Frøyland kan absolutt skape trøbbel for ubeseirede Åkra.

Åkra er selvsagt favoritter, du kan ikke sette et lag som ikke har tapt ennå som underdogs, og de kan komme til å vinne mye. Det er Varhaugs siste seriekamp, og de vil imponere hjemme. Har fortsatt kun tapt en kamp på hjemmebane.

Nærbø (12.) – Skjold (10.)

Nærbø tapte forventet mot Kopervik. Nå trenger de poeng for å ikke rykke ned. Skjold hjemme er et oppgjør Nærbø er favoritter i. Ser for meg et hjemmelag i full fyr, som kommer til å rive og slite i samtlige 90 minutter.

Skjold vant knepent mot Sola 2, nok en bra kamp. 1-1 mot Frøyland kampen før og denne trepoengeren gjorde at Skjold er ute av fare for nedrykk. De har ikke noe å spille for, utenom et håp om å avslutte sesongen på best mulig måte.

Her tror jeg Nærbø vinner. De har alt og spille for, i motsetning til Skjold. Er ganske gode på hjemmebane, mens Skjold har slitt litt på borte.

Vard Haugesund 2 (13.) – Klepp (11.)

Vard 2 var jeg ganske sikker på skulle vinne mot Lura. Nå møter de en sine to nedrykksrivaler. Har sluppet inn 76 mål, mest i ligaen. Spiller på hjemmebane, som er en fordel. Vard 2 står med 16 poeng, mens Klepp har 17. Vard har mye verre målforskjell.

Klepp tok poeng mot Åkra for to runder siden, veldig sterkt. De spilte ikke sist, og har hatt en god pause frem mot denne enormt viktige kampen. Klepp er inne i en god periode med fire strake uten tap. Siste kampen deres er mot FKH 2, som blir veldig vanskelig, derfor er dette en gyllen mulighet til å holde seg.

Dette er en kamp som begge lag må vinne. Det spørs hvilket lag Vard 2 stiller med, men dette blir nok utrolig jevnt uansett. Spennende, og vanskelig å skille lagene.

Sola 2 (8.) – Ålgård (6.)

Rundens eneste mandagskamp. Begge lagene har hatt en grei sesong. Sola 2 tapte mot Skjold sist runde, og fortsetter å slippe inn mål. Ålgård tapte knepent mot Frøyland. Det er to jevne lag som møtes. Jeg ser for meg en målrik kamp, der bortelaget er små favoritter.

Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker