Buy Genuine Tramadol Online Uk Tramadol Purchase Online Legally Discount Cheap Pills Tramadol Tramadol Sales Online Tramadol Online Cod 180 Tramadol Visa Overnight

Før runden: 4.div i Rogaland avdeling 02 – 24.runde

Sist runde ble en av sesongens spenstigste, med to 3-3 kamper og en 4-4 kamp. Åkra gikk på sesongens første smell! Denne runden har vi et toppoppgjør og et lokalderby i vente.

Vaulen (8.) – Varhaug (4.)

Som forventet ble Vaulens bortekamp mot FKH 2 en målrik kamp. FKH 2 var favoritter, men Vaulen skaffet seg et sterkt 4-4 resultat. Enorm kamp. De oransjekledde spiller 4.div neste år. Tror de skal få det tøft mot Varhaug nå som plassen er i boks.

Varhaug har vunnet tre på rad etter de to hårreisende tapene mot Nærbø og Lura. Dominerte hjemme mot Ålgård og vant fullt fortjent 3-1. Til Vaulen kampen har de tre viktige spillere skadet i Sondre Dvergsdal, Gabriel Håland og Arian Ødegård. En veldig tent spillergruppe som vil gjøre alt i sin makt for å ta igjen FKH 2. Svake på bortebane.

Dette tror jeg også blir en målrik kamp. Varhaug blir favoritter, selv om de er uten noen skadede spillere. Ser for meg en forsvarskamp for hjemmelaget.

Lura (9.) – Åkra (1.)

Lura har hatt en opptur etter seieren mot Varhaug, de slo Sola 2 5-0, så spilte de 3-3 mot et desperat Nærbø. Dette kommer til å bli slutten på oppturen for Lura. Jeg ser ikke hvordan de skal ta poeng mot Åkra, som bør vinne med mye her.

Etter å ha kommet med den største hyllesten så langt til Åkra i sist rundes artikkel, gikk de på sesongens aller første poengtap. 1-1 mot Klepp, var svakt, og jeg hadde forventet en storseier mot et av ligaens svakeste lag. De har sammen med Lura, dobbelrunde. De bør vinne denne.

Ålgård (6.) – Frøyland (2.)

Ålgård hadde ikke sjanse borte mot Varhaug, de skapte få sjanser og var ikke i nærheten av deres toppnivå. Virker som det er ganske typisk Ålgård og ikke få tak i toppkampene, ender ofte opp med svake resultat mot lag fra øvre halvdel. Skal få det vanskelig mot et Frøyland i stor form.

Meget svakt av Frøyland å bare ta ett poeng mot Skjold på hjemmebane. Anders Haugen scoret igjen. Kommer til å være sultne på seier her, og har kun tapt en på bortebane. Med seier her er andreplassen etter all sannsynlighet deres.

Frøyland bør vinne denne, selv om det er to gode lag som møtes. I et lokaloppgjør kan alt skje. Tror Frøyland dominerer i form av ballbesittelse og at Ålgård satser på kontringer.

Kopervik (5.) – Nærbø (12.)

Kopervik gikk på sin fjerde strake uten seier, ulikt dem. Har hatt en svak høstsesong. Ligger fint innenfor topp 6, som har vært skillepunktet mellom de “gode” og mindre gode lagene i år. Spilte 3-3 mot Sola 2 sist, nå er de sulteforet på en seier igjen, men kommer til å få det tøft mot Nærbø.

Nedrykkskampen lever enda. Det er tre hovedkandidater til å rykke ned, Nærbø, Vard 2 og Klepp. Skjold er også en mulig kanditat. Nærbø spilte uavgjort mot Lura sist. Hver kamp er enormt viktig for Nærbø, de trenger sårt poeng. Har sammen med Vard 2 en mindre kamp en Klepp, som ikke spiller denne runden.

Kopervik er selvfølgelig favoritter mot Nærbø, hjemmefordelen og den lange turen for Nærbø er med på dette. De er et mye bedre fotballag enn Nærbø som er mest kjent for å krige inn resultatene. Når sant skal sies er det ingen lag som er bedre til å kjempe og slite enn Nærbø, så man skal aldri avskrive dem.

Åkra (1.) – FKH Haugesund 2 (3.)

Åkra spiller mot Lura på torsdag, en kamp de bør vinne. Nå vil de slå tilbake mot nabo, og topplag FKH 2. Åkra har fortsatt noe å kjempe for ettersom de ikke vil tape i årets 4.div.

FKH 2 var nok en gang involvert i et målkalas. De trenger fortsatt mer poeng for å sikre seg tredjeplassen, siden Varhaug er kun to poeng bak. Spørs hvilket lag FKH 2 tar med seg, men Åkra er uansett en veldig krevende kamp.

Ligaens to mestscorende lag møter hverandre, kan fort være de nøytraliserer hverandre. Det blir en meget spennende kamp, men Åkra er favoritter fordi de er ligaens soleklare beste lag.

Skjold (10.) – Sola 2 (7.)

Skjold er fortsatt i en liten nedrykksfare, men de fikk med seg et poeng fra Frøyland. Sterkt resultat. Slår mye lange baller. Har kun vunnet to kamper på hjemmebane.

Sola 2 spilte 3-3 mot Kopervik på hjemmebane. Enda en målrik kamp fra ligaens nest dårligste forsvar. Dette kan komme til å bli enda en kamp med mange mål. Sola 2 sviver i ingenmannsland, kommer ikke opp til topp 6 og rykker ikke ned.

Som skrevet i nesten alle artiklene er 2-er lagene veldig vriene å forholde seg til. De kan komme med hva som helst, ser for meg en jevn kamp som fort kan ende uavgjort.

Lura (9.) – Vard Haugesund 2 (13.)

Lura spiller mot Åkra på torsdag, kontrast fra å spille mot ligaens beste lag til sisteplassen på mandag. Spår helt klart et tap for Lura på torsdag, kampen mot et Vard 2 som kan ta med førstelagsspillere blir også veldig vanskelig.

Vard Haugesund 2 er desperate etter poeng og med tanke på at førstelaget allerede har rykket opp, tror jeg ikke 2-er laget vil rykke ned. De vil nok ta med førstelagsspillere, for å gjøre alt i sin makt for å unngå 5.div neste år.

Vard Haugesund 2 blir for meg favoritter i denne kampen, de er i desperat poengnød, og jeg tviler på at A-laget vil ha 2-er laget tre divisjoner under.



Kategorier
BreddefotballNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker