Overnight Tramadol Visa Tramadol Online India Tramadol Overnight Shipping Visa Tramadol Buying Tramadol Online Cod Payment Tramadol Cheap Cod

FPL: Rundens lag DGW 34

En stor dobbeltrunde står for tur i Premier League! Fra lørdag til torsdag så får vi servert herlig PL-fotball hver kveld. Flere lag spiller to kamper, og det er mange av de sterkeste lagene som skal i aksjon både i helga og i midtuka. Det gjør utvalget av interessante spillere stort. Vi prioriterer naturligvis de sterke lagene med to kamper: Manchester City, Manchester United, Brighton og Liverpool, når vi tar ut rundens lag. Fristen er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Jason Steele (3.9) Brighton (Wolves H, Manchester United H)

Brighton med 1-3 tap borte mot Nottingham Forest onsdag. Merket nok den tunge 120 minutters FA-cupsemifinalen mot Manchester United søndag kveld. Nå venter to kamper mot Wolves og nevnte United. Steele vartet opp med strafferedning mot Forest og har befestet sin plass som førstekeeper i serien. Koster ingenting og får to sjanser til å ta poeng. Fint valg, og en ypperlig mulighet til å spare penger.

Forsvar

Luke Shaw (5.1) Manchester United (Aston Villa H, Brighton B)

Shaw med et lite skadeavbrekk, men er tilbake for fullt nå. Må nok fortsette å vikariere på stopperplass i spann med Victor Lindeløf, så det svekker de offensive bidragene noe. Men er en bonusmagnet og er fortsatt på en god del dødballer. Koster ikke all verden og har en grei dobbel.

Trent Alexander-Arnold (7.5) Liverpool (Tottenham H, Fulham H)

Trent har begynte å plukke mye poeng igjen, og nå venter to kamper på Anfield. Fem assist på de fire siste vitner om fin form. Liverpool er store favoritter hjemme mot både Spurs og Fulham. Stiv pris på høyrebacken, men han leverer som regel godt med poeng.

John Stones (5.5) Manchester City (Fulham B, West Ham H)

John Stones og Manchester City fortsetter triumfferden mot ligagull og knuste ligaleder Arsenal 4-1 hjemme på Etihad. Stones tegnet seg igjen på scoringslista på en dødball, og midtstopperen er virkelig en stor trussel på corner og frispark. Har scoret i to kamper på rad, og i en dobbeltrunde mot Fulham og West Ham kan den scoringsrekken fint fortsette.

Midtbane

Kevin De Bruyne (12.1) Manchester City (Fulham B, West Ham H)

Kevin De Bruyne med en masterclass i nedsablingen av Arsenal i midtuka. To mål og én assist ble det på belgieren og en totalsum på hele 19 poeng. City har et tett kampprogram og De Bruyne fikk seg muligens en liten smell i onsdagens toppoppgjør. Følg med på pressekonferansen før helga, og hvis De Bruyne er skadet er det greit å kjøre et punt på lagkamerat Riyad Mahrez (7.3).

Kevin De Bruyne viste gammel klasse i toppoppgjøret mot Arsenal. Blir han spilleklar til rundens dobbel? Foto: Shutterstock.com
Mohamed Salah (13.0) Liverpool (Tottenham H, Fulham H)

Selv om laget har slitt denne sesongen har Salah som vanlig levert solid når det kommer til målpoeng. Dette har resultert i at han er den midtbanespilleren med nest flest poeng på spillet. Blanket i forrige kamp mot West Ham, men det blir for skummelt å gå uten han i en så fin dobbel som Liverpool har denne runden. Tottenham lekker som en sil og Fulham har i praksis ingenting å spille for.

Marcus Rashford (7.1) Manchester United (Aston Villa H, Brighton B)

Marcus Rashford har blitt hastet tilbake fra skade og så ikke knallbra ut i helgens FA-cupkamp. Men mot Tottenham torsdag kveld var Rashford tilbake på det toppnivået vi har sett denne sesongen. Leverte en flott scoring og en enkel assist til Sancho. Er Uniteds talisman i angrep denne sesongen og helt klink på rundens lag nå som han er skadefri.

Solly March (5.3) og Kaoru Mitoma (5.6) Brighton (Wolves H, Manchester United H)

Som nevnt gikk Brighton på en smell borte mot Nottingham Forest i midtuka. Det var nok uunngåelig etter en ekstremt fysisk og psykisk slitsom match i FA-cupen bare et par dager før. Forhåpentligvis har Brighton fått seg noen dager til å restituere og hvile. March og Mitoma har vært toneangivende hele sesongen og nå kommer to hjemmekamper. Wolves bør være grei skuring. Ellers bør Brighton-gutta være svært revansjesugne når Manchester United kommer på besøk. Flotte priser på disse gjør også at vi kan fylle på med tre premiums i resten av laget.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.3) Manchester City (Fulham B, West Ham H)

Rekordmannen var som ventet i kanonslag i seieren over Arsenal. Leverte en fantastisk kamp i banespillet, men slet noe overraskende med å omsette sjansene sine. Kunne fint hatt 3-4 scoringer. Viser uansett at han er i praktslag og gjør rundens kapteinsvalg relativt lett. Det eneste man kan frykte som Haaland-eier er at han fort kan blitt tatt av tidlig hvis City har avgjort kampen. Men da er det som regel Brauten som har avgjort kampen.

Diogo Jota (8.9) Liverpool (Tottenham H, Fulham H)

Litt magert utvalg av spisser med dobbeltrunde, men Diogo Jota er et spennende alternativ. Blank sist, men har vist god form i de foregående kampene. Fem målpoeng mot Nottingham Forest og Leeds ble det på portugiseren. Usikkerhetsmomentet her er spilletid, og det er rimelig sikkert at det ikke blir 180 minutter på Jota denne runden. Men han kan likevel utrette mye og vi tar sjansen på at Klopp lar han få nok minutter til å plukke noen målpoeng.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker