Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Sale Online Uk Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Purchase Online Legally

FPL: Rundens lag – DGW 37

En dobbelrunde er nettopp avsluttet, og en ny venter altså denne helgen. Begge Manchester-lagene, Brighton og Chelsea har to kamper denne runden, som er nest siste runde denne sesongen! Hva man velger å gjøre denne runden avhenger selvfølgelig av hvordan man ligger an. Jager man noen i en miniliga f.eks, så kan det være spennende å gå for en annen kaptein enn Haaland nå, selv om det kommer med stor risiko.

På dette laget velger jeg å droppe Chelsea-spillere, men fyller kvoten fra de resterende lagene med dobbelrunde. Det er ventet mye rotasjon i disse lagene, i tillegg til noe usikkerhet rundt skadesituasjonen på enkelte spillere. Dette gjelder i særlig grad Marcus Rashford, og jeg velger å droppe han denne runden. Har man han allerede er det nok ikke sikkert det er verdt å ta han ut, da han skal være tilbake i trening. Her er det bare å følge med på nyheter inn mot frist.

Dette blir mitt siste forslag til rundens lag i FPL denne sesongen, så takk for følget! Ønsker alle lykke til med den siste innspurten!

Husk frist – Lørdag kl 12!

Keeper

David De Gea (5,1) Man United (Bournemouth, B – Chelsea, H)

Har holdt nullen i 6 hjemmekamper på rad, og 6 av de siste 10. Med Rashford noe usikker frister det å finne andre alternativer i Man United, og med kamper mot Bournemouth og Chelsea kan det være fint med dobbel def. De Gea bør ihvertfall være klink i laget, og de er det ikke altfor mange av i lagene som dobler denne runden. Et keeperbytte er nok ikke noe man vil prioritere denne runden. Men om man står veldig godt ellers, eller er på et FreeHit, så ser De Gea ut som det beste valget denne runden.

Forsvar

Luke Shaw (5,2) Man United (Bournemouth, B – Chelsea, H)

Det blir altså en dobling bak hos Man United på denne rundens lag. Det har ikke blitt målpoeng på en stund nå for Shaw. Han har måttet vikariere på stopperplass en stund, men skal nå være tilbake i sin mer vante rolle som venstre back. Det bør kunne bety en mer offensiv Shaw, og forhåpentligvis et målpoeng eller to denne runden. Bortekamp først mot Bournemouth. De har sikret plassen, og har egentlig null å spille for. Man United må passe godt på CL-plassen sin nå, med Liverpool i form jagende bak. I denne runden tror jeg det blir 6 poeng, og det skal være fine forutsetninger for Shaw her.

Pervis Estupiñán (4,9) Brighton (Southampton, H – Man City, H)

I dobbel GW 34 ble det 16 poeng. I forrige runde, dobbel GW 36, ble det 17 poeng. Kan man gå uten Estupiñán her? Undertegnede gjorde nettopp det i forrige runde, og det skjer ihvertfall ikke igjen. Hadde ingen tro på at Brighton skulle klare noe sist, men de endte altså opp med å knuse Arsenal’s gullhåp, med 0-3 seier der. I kamp 2, borte mot Newcastle, ble det mer som forventet. Endte til slutt 4-1 der. Nå venter en dobbel med max variasjon i vanskelighetsgrad. Først kommer tabelljumbo Southampton på besøk, før ligamesterne, Man City, kommer på besøk i kamp 2. Det vil nok bli endel rotasjon her, men det gjelder neppe Pervis Estupiñán. Velges selvfølgelig primært for den første kampen. Her bør det kunne bli ny CS og nye målpoeng. Også kan man jo håpe at det blir noe mot Man City i tillegg. Uansett en av de første på laget denne runden.

John Stones (5,6) Man City (Chelsea, H – Brighton, B)

Siste forsvarer på laget blir altså Stones. Som alltid risikosport å prøve seg på å spå hvem som skal starte fra Man City. 0 minutter på de siste to kampene, men her har det vært semifinaler i CL å ta hensyn til. Nå er det en god stund til både FA-cup og CL, og man kan jo håpe Pep velger å spille det beste laget. Her tar jeg ihvertfall sjansen på å prøve Stones. Ederson er nok det tryggeste, men heller ikke han er 100% immun mot PepRoulette. Stones er ganske så offensiv av seg, og kan fort få seg et målpoeng. Særlig den første kampen, hjemme mot Chelsea, ser også veldig fin ut fra et defensivt perspektiv. Prøves!

Midtbane

Kaoru Mitoma (5,7) – Alexis Mac Allister (5,6) Brighton (Southampton, H – Man City, H)

Lenge siden det har blitt en høy poengscore på Mitoma nå, men han ser stadig bra ut. Muligens noe sliten, og det er alltid en fare for at han kan få seg en hvil i en av disse kampene. Håpet her ligger vel i at han evt får den hvilen mot Man City, og spiller den første kampen mot et fortapt Southampton, som ikke lenger har noe å spille for. Her kan det fort bli en siste høy poengscore til Mitoma i år, og han får tillit en siste gang.

MacAllister fikk seg en hvil i forrige kamp, 4-1 tapet mot Newcastle. Han vil nok starte igjen nå, og spille begge kampene denne runden. Har 2 mål på sine siste 3 kamper, og tar straffer. Har spilt både i 10er-rollen, og mer defensivt på midten. Satser på at han får spille i 10ern her, og at Brighton får en straffe ila disse 180 minuttene. Fremstår uansett som et av de beste valgene herfra nå.

Mo Salah (13,1) Liverpool (Aston Villa, H)

Etter en forferdelig sesong, så har Liverpool virkelig funnet tilbake til storformen mot slutten av sesongen. Står nå med 7 seiere på rad, og kun 1 tap siste 10. Salah har igjen vært en av de viktigste spillerne herfra, og har nå 40 poeng på sine 4 siste kamper. Helgens motstander, Villa, har hatt en veldig bra sesong. Har dog sett litt mindre farlige ut de siste kampene, og en bortekamp mot Liverpool i den formen de er nå kan vise seg å bli tøft. I det motsatte oppgjøret vant Liverpool 1-3. Her fikk Salah mål, assist, og 12 poeng. Uten Chelsea må det gjøres plass til 2 spillere med kun én kamp denne runden. Sånn han har sett ut i det siste er Salah den enkleste å velge av disse to.

Bruno Fernandes (9,5) Man United (Bournemouth, B – Chelsea, H)

Bruno blir det offensive valget fra Man United denne runden. Antony var nære, Rashford egentlig førstevalget. Det føles allikevel så mye tryggere med Fernandes. Spiller i det minste alt. Har kun én scoring siste 6, men har i samme periode 12 skudd i boks, skapt 26 sjanser, og 10 store. Man United har 7 mål i denne perioden, men kun Brighton har flere skudd. Bournemouth har sluppet inn 12 mål, og kun holdt nullen én gang i samme periode. Rundens andre motstander, Chelsea, har sluppet inn 23 mål på bortebane denne sesongen, og kun holdt nullen 4 ganger. Det bør altså kunne være gode muligheter for målpoeng til Fernandes her, og han er et kapteinsalternativ for de som ønsker å diffe. På dette laget blir han visekaptein, da det frister enda litt mer med en nordmann fra den lyseblå siden av byen.

Riyad Mahrez (7,4) Man City (Chelsea, H – Brighton, B)

Mahrez har virkelig vært den kreative kraften i Man City den siste perioden. Ihvertfall i PL. 5 assist på sine 4 siste kamper har gitt 27 poeng. Spilt 90 i disse kampene, men med kun PL å fokusere på de neste tre kampene nå, så kan det selvfølgelig godt være at han plutselig får seg en hvil. Kun Bruno Fernandes har skapt flere sjanser over de siste 6 rundene, og han skyter også en god del. Eid av kun 7,3%, og vil være en kjempediff denne runden om han fortsetter å få like mye spilletid. Ingen har scoret like mye som Man City i år, og med kamper mot et Chelsea som har vært på stranda en stund allerede, og Brighton som tidvis har sett noe slitne ut i det siste, så bør det kunne bli bra med poeng på de offensive spillerne herfra som evt får begge kampene. Mahrez prøves her!

Riyad Mahrez leverer som regel når han får sjansen. Foto: Shutterstock

Angrep

Harry Kane (11,4) Spurs (Brentford, H)

Spiller nummer 2 på denne rundens lag som kun har én kamp blir altså Harry Kane. Har levert en helt vanvittig sesong, og ville vært klink på alle lag hvis det ikke var for Haaland. På sine 10 siste kamper har han kun én blank, og leverer altså målpoeng såogsi hver kamp. Denne runden kommer Brentford på besøk. De har ingen ting å spille for, og er nok på stranda allerede. Mistet altså også sin superspiss, Toney, i hele 8 måneder for ulovlig gambling. Noe strengt, kan man vel si. Uansett har ikke akkurat det nødvendigvis betydning her, men jeg tror Spurs vinner denne, og da er nok Kane igjen involvert.

Erling Haaland (12,4) Man City (Chelsea, H – Brighton, B)

Kun Wilson i Newcastle har flere mål enn Haaland’s 6 på de siste 6 rundene. Braut har også flest skudd i boks, skudd på mål, store sjanser og xG. Har spinnville 8,1 poeng i snitt pr kamp denne sesongen. I nevnte periode er det kun Liverpool som har flere mål enn Man City’s 17. Vil nok gjerne revansjere seg her etter å ha brent unormalt mange sjanser i semifinalen i CL mot Real Madrid. Først venter altså en hjemmekamp mot et Chelsea som ser helt forferdelige ut, før de skal en tur til sørkysten og møte Brighton borte. Brighton har vist at de kan slippe inn mange mål i enkelte kamper, og det bør kunne være en god mulighet for Braut å nå 40 mål denne sesongen i den runden her. Vil man prøve å diffe litt ekstra nå, så kan man forsøke en kaptein fra f.eks Man United denne runden. Det beste valget ser allikevel ut til å igjen være Erling Braut Haaland, og han blir rundens kaptein, som så mange ganger før denne sesongen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker