Tramadol Ultram Online Tramadol To Buy Tramadol Visa Overnight Tramadol 100Mg Online Overnight Order Tramadol Online Uk

FPL : Rundens lag – GW 35

Kun 4 runder gjenstår av årets Premier League, og to av disse er dobbelrunder. Her gjelder det å planlegge godt, og optimalisere laget i disse rundene. Denne runden er selve definisjonen på en venterunde, og har man mulighet vil jeg absolutt anbefale å spare byttet, da det kommer dobbelrunder i GW 36 og 37.

I GW 36 er det Brighton og Newcastle som har to kamper, og man bør ha full kvote fra disse lagene der. I GW 37 er det dobbelrunde for Man City, Man United, Brighton og Chelsea. Sistnevnte er det vanskelig å anbefale noe fra, da de virker å ha gitt opp sesongen nå. Brighton skal man jo allerede ha 3 fra der, og Manchester-lagene bør man nok også helst få inn 6 fra til den runden.

På denne rundens lag står jeg uten Newcastle i 11er pga en tøff kamp mot Arsenal. Offensive spillere kan man nok spille allikevel, da Arsenal har sett såsomså ut defensivt, mens keeper/forsvarspillere nok kan få vente til DGW 36. Uansett må man ha en plan for dobbelrundene allerede nå.

Frist er lørdag kl 14.30 – Lykke til med runden!

Keeper

Jason Steele (4,0) Brighton (Everton, B)

Etter at Steele tok keeperplassen i Brighton har det kun blitt 2 blanks på 9 kamper. 5 clean sheets, 1 strafferedning og 1 assist har det blitt så langt. I forrige runde ble det 15 poeng, da han holdt nullen i begge kampene. Denne runden venter et svakt Everton, før det kommer 2 dobbelrunder på rad. I de siste kampene har De Zerbi rotert mye i laget, og det gjør det litt vanskeligere å velge spillere herfra. I de neste to rundene er 3 Brightonspillere nærmest et must, og Steele virker å være trygg nå. 3 av 4 kamper i dobbelen er riktignok veldig tøffe, men Brighton er gode nok til å ta poeng mot de fleste nå, og Steele får tillit på dette laget.

Forsvar

Pervis Estupiñán (4,9) Brighton (Everton, H)

En annen som virker relativt trygg mtp rotasjon er Estupinan. Det er nok mulig at Dunk er det aller tryggeste, men taket til Estupinan skal være høyere. Riktignok har det ikke blitt så mange målinvolveringer, men han fikk ihvertfall med seg en assist i forrige runde, mot Wolves. Mot Everton nå, og med 5 kamper de neste 3 rundene, så bør det være gode muligheter for både clean sheet og målpoeng. Dobling bak hos Brighton vil nok ikke mange gå med inn i disse rundene, så det kan være en god diff.

John Stones (5,6) Man City (Leeds, H)

Man vet aldri hva Pep tenker, og med semifinaler i Champions League i vente, så vil det garantert bli mye rotasjon i dette laget. Tilogmed Ederson har vist seg å ikke være trygg, så her er det alltid en viss sjanse å ta. Stones virker allikevel å være en av de tryggeste nå, og han har sett veldig bra ut i det siste. 2 mål på de siste 4 rundene, og clean sheet sist. Kunne fort fått med seg scoring der også. Hjemmekamp mot Leeds denne runden, der Man City naturligvis er veldig store favoritter. Leeds sparket Gracia, og har nå fått inn Big Sam for å prøve å berge plassen. Tøffe kamper gjenstår, så det spørs om det vil gå. Denne kampen skal Man City uansett vinne komfortabelt, og Stones får plass her.

Trent Alexander-Arnold (7,6) Liverpool (Brentford, H)

Har virkelig funnet formen mot slutten av sesongen, og har nå hele 6 assist på sine 6 siste kamper, i tillegg til 1 clean sheet sist. Ingen spillere, uansett posisjon, har flere assist i denne perioden, og av forsvarspillere er det kun Trippier som har skapt flere sjanser. Liverpool har sluppet inn 13 mål i denne perioden, mens helgens motstander, Brentford, har scoret 9. Selvfølgelig en stor sjanse for at Liverpool ikke holder nullen her, men i den formen TAA er i nå så må han med på laget om man har råd. Ingen dobbelrunder igjen for Liverpool, men med kamper mot Leicester, Villa og Soton i de tre siste rundene, så bør det kunne bli bra med poeng.

Midtbane

Kaoru Mitoma (5,6) Brighton (Everton, H)

Som nevnt under de defensive fra Brighton kan man forvente mye rotasjon i dette laget med 5 kamper de neste 3 rundene. Mitoma har ikke vært immun mot denne, og det er absolutt en mulighet for at han kan få en hvil i en av disse. I forrige kamp, mot Man United, så ble det MacAllister som fikk scoringen. Straffe på overtid avgjorde den kampen. Mitoma var veldig god, og kunne fort fått med seg scoring der. Hadde målpoeng i 5 kamper på rad, før det nå altså har blitt 5 blanks på rad. Det er jo ingen fin utvikling, men han består stadig synstesten med glans, og er en av de mest underholdende spillerne i ligaen. Det kommer til å bli flere målpoeng her før sesongen er slutt, og jeg tror det kommer allerede her. Minst én offensiv Brightonspiller må man ha, og valget mitt faller på Mitoma.

Marcus Rashford (7,2) Man United (West Ham, B)

Har hatt en strålende sesong i år, Rash. I det siste har det dog vært litt roligere, og han står nå med ‘kun’ 2 mål på de siste 6 rundene. De underliggende tallene hans er allikevel fortsatt i toppsjiktet. Av midtbanespillerne er det kun Mo Salah som har flere skudd i boks og store sjanser. Forrige runde ble det et surt 1-0 tap borte mot Brighton, etter en straffe på overtid. Denne runden venter West Ham, og Man United er nok ivrige etter å få en seier igjen her. På de siste 6 rundene har Man United scora 8 mål, mens West Ham har sluppet inn hele 16. Kun Spurs og Leeds har sluppet inn flere. Her bør det kunne bli en fin kamp for Rash, og det nærmer seg også en dobbelrunde for Man United (37), der man nok uansett må ha 3. Da bør man ha minst én allerede, og Rash er den viktigste.

Son Heung-min (11,5) Spurs (Palace, H)

Kane har levert en strålende sesong for Spurs, men har for det meste måttet bære laget nærmest på egenhånd. Nå ser det ut som Son også er tilbake til sitt vante seg, og han har nå 4 mål på sine 5 siste kamper. Samtlige spissplasser på dette laget er opptatt, så når en Spurs-spiller skulle med ble valget enkelt. Flere mål og skudd på mål enn noen annen spiller i laget på de 5 siste. Spurs har scora 11 mål på de 6 siste rundene. Helgens motstander, Palace, har vært bra defensivt i det siste, og har kun sluppet inn 7 mål i samme periode. Nå er derimot plassen sikret, og da er det alltid en mulighet for at laget allerede er ‘on the beach’. Det bør være gode muligheter for nye målpoeng til Son her, og for de som virkelig ser en stor diff kan han være et kapteinsalternativ. Det blir han ikke her, men plass på laget får han.

Mo Salah (13,0) Liverpool (Brentford, H)

Salah endte faktisk med flere poeng enn Haaland i DGW 34, og han har nå 7 mål på de 6 siste rundene. Ingen midtbanespillere har flere. I tillegg til det har han flest skudd i boks, og store sjanser, i samme periode. Liverpool slipper fortsatt inn endel, men har også scora 19 mål på sine siste 6, og det er kun Man City og Newcastle som har flere. Denne rundens motstander, Brentford, har levert en veldig bra sesong. Har allikevel 10 innslupne i denne perioden, mens de kun har holdt nullen én gang. Det bør med andre ord være gode forutsetninger for enda en høy poengscore til den egyptiske kongen her, og som alltid er han et kapteinsalternativ om man vil diffe der. På dette laget blir han dog visekaptein, da det i mitt hode er et veldig enkelt kapteinsvalg denne runden.

Salah endte faktisk med flere poeng enn Haaland i DGW 34. Er igjen et godt valg, og med programmet til Liverpool kan han fint stå ut sesongen. Foto : Shutterstock.com

Angrep

Dominic Solanke (5,6) Bournemouth (Chelsea, H)

Det vil være en underdrivelse å si at Lampard sliter litt med å få orden på dette Chelsea-laget. Kun 5 lag har sluppet inn flere mål, mens ingen har scora færre mål siden han tok over. Resten av sesongen kan det nok være poeng å hente om man angriper de, og velger spillere fra deres motstandere. Bournemouth har tidvis sett bra ut, og Dominic Solanke er deres main man, med flere skudd og store sjanser enn noen annen spiller i laget. Er en veldig spennende diff i de resterende kampene av sesongen, og har også en pris som frigjør midler til premium-spillere på andre plasser. Tidligere i sesongen har han levert godt på dette laget, og nå får han sjansen igjen.

Julián Álvarez (6,0) Man City (Leeds, H)

Dette valget vil nok være tryggest om KDB fortsatt skulle være ute med skaden han pådro seg i GW 33. Veldig mange (over 300000) kjøpte KDB før DGW 34, og endte opp skuffet etter at han fikk 0 minutter i disse to kampene. En som har hatt en fordel av den skaden er Julián Álvarez. Det ble over 75 minutter i begge kamper for han, og 2 målinvolveringer. En stor fordel med Álvarez er at han trenger få minutter for å få poeng. På sine 10 siste kamper har han 7 målinvolveringer, tross at han kun har spilt rundt 450 av 900 minutter. Kun tre spillere har flere poeng pr 90. Kun eid av 2,4%, og vil være en kjempediff mot det som i det siste har vært ligaens svakeste forsvar. Et godt eksempel på ‘high risk, high reward’.  Her gjelder det å følge med på evt lagnyheter inn mot frist. Med Champions League-semi mot Real Madrid rett rundt hjørnet er det nok gode muligheter for at det uansett blir endel minutter, og jeg tar sjansen på å sette han inn her. Enkelt å bytte han til Isak/Wilson før deres dobbel i GW 36 også.

Erling Haaland (12,4) Man City (Leeds, H)

I forrige runde kom endelig ligamål nummer 35. Nå har han flere Premier League-mål på én sesong enn noen annen spiller. Eventyret Haaland bare fortsetter, og det vil ikke overraske om han passerer 40. 7 mål på sine siste 6, og det er kun Wilson med sine 8 som har flere i denne perioden. Ingen spisser har flere skudd på mål eller store sjanser. På hjemmebane i år har han scora 22 mål, med et poengsnitt på 9,9 pr kamp. Kun Newcastle har scora flere mål på de 6 siste rundene enn Man City’s 20. I samme periode har Leeds sluppet inn 23 mål, flere enn noen andre. Det må gå an å forvente at Big Sam tetter igjen noe mer bak i de siste kampene, men det er nok først og fremst de tre siste kampene de må berge plassen. Trist at Haaland nok vil bidra til å gjøre det enda vanskeligere for laget fra fødebyen hans, men det er nok uungåelig. Ingen tvil om at han også skal være kaptein her.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker