Buy Cheap Tramadol Uk Cheap Tramadol Overnight Ordering Tramadol From India Order Tramadol 100Mg Online Tramadol Sale Online
Er trippel Leeds overkill, eller absolutt på sin plass? Foto: charnsitr / Shutterstock.com

FPL GW25 – Trippel Leeds i dobbelrunden

En mini-dobbel står for tur når Southampton og Leeds skal ta igjen noe av det tapte. Vi har flere andre spennende kamper i vente i gameweek 25, både med et Liverpool- og et London-derby. Er det de røde eller blå fra Liverpool som får «bragging rights» på mandag? Og kan West Ham for alvor distansere Spurs? Husk tidligfristen på fredags ettermiddag.

Denne artikkelen er publisert både før gameweek 24 og europacupene er ferdigspilt.

Keeper:

Emiliano Martinez (5.3) Aston Villa (Leicester, H)

Med dobbelrunde på Southampton vil kanskje noen se det som rart å ikke be McCarthy ta på seg hanskene. Men med de prestasjonene Martinez har levert så langt gir vi ham sjansen igjen, selv om det er Leicester som står på motsatt banehalvdel. Aston Villa er blant de lagene som har sluppet til flest skudd i boks, og mot Brighton i gameweek 24 endte argentineren med 9(!) redninger. Resultatet ble derfor 3 save points + 3 bonus points. Risky business å satse på at han skal klare det igjen, men sisteskansen har faktisk holdt nullen i 12 av 24 kamper så langt denne sesongen. Leicester scoret tre mot Liverpool, men fikk ikke hull på byllen før de ble servert et omdiskutert mål i det 77 minutt. Kan Martinez og hans lagkamerater holde hele kampen ut?

Forsvar

Luke Shaw (5.0) Man United (Newcastle, H)

Har virkelig våknet offensivt de siste kampene. Fire av hans fem assister har kommet i de tre siste, og vi tror han sjansene er store for å få med seg et par til hjemme mot Newcastle i runde 25. Manchester United har to vanskelige kamper mot Chelsea (B) og Man City (H) i vente etter denne runden, så vurder to ganger om du ikke eier ham fra før.

Stuart Dallas (4.9) Leeds (Wolves, B/Southampton, H)

Har blitt flyttet opp i midtbaneleddet og er dermed en spennende kandidat inn i dobbelrunden. Heatmap’et hans er veldig interessant lesing, og viser at han bruker mye mer tid på motstanders halvdel enn sin egen. Leeds har vært varierende bakover, men klarer de å holde nullen i den ene her, samtidig som Dallas får med seg et offensivt bidrag, kan poeng-innhøstingen bli stor for nord-iren.

Jannick Vestergaard (4.7) Southampton (Chelsea, H/Leeds, B)

Southampton har dobbelrunde, og da er det Vestergaard som stikker seg ut for vår del. Leeds’ store defensive svakhet så langt denne sesongen har vært på dødball, og nærmere 30% av målene de har sluppet inn har vært et resultat av det. Vestergaard har med sine 199 cm vist at han kan være en trussel i luftrommet, og får han klarsignal fra flytårnet kan han fort lande et mål her også.

Midtbane:

«Raphinha» (5.3) Leeds (Wolves, B/Southampton, H)

Har virkelig begynt å vise seg frem. Ikke bare tekniske finesser, men og sluttprodukt. 6 målpoeng på de siste 5, og har med det også havnet på radaren til flere større klubber. Leeds har potensiale til å score 3+ fordelt på disse to kampene, og da skal du ikke se bort fra at Raphinha er involvert i flere av dem.

Bruno Fernandes (11.5) Man United (Newcastle, H)

Som så ofte før ender han opp som Uniteds redningsmann borte mot WBA. Fikk ikke med seg det resultatet de hadde håpet på, men en trøst får være at Bruno fortsetter å levere. Står med 3 mål og 2 assist på siste 3 kampene. Møter Newcastle, som har vært veldig varierende i det siste. Har sluppet inn 6 mål på 3 kamper, og mye tyder på at de røde djevlene også kan putte et par.

Mohamed Salah (12.6) Liverpool (Everton, H)

Liverpool slo tilbake mot RB Leipzig i midtuka, og både Salah og Mané fikk nettkjenninger. Kan de røde dra med seg disse gode opplevelsene inn i helgens derby, kan Everton få det vanskelig. Det er i utgangspunktet to lag i dårlig flyt som møtes her, og det er ingen tvil om at begge lagene ønsker å snu denne trenden med en derby-seier.

Får vi se disse scenene igjen i helgas Merseyside derby? Foto: MDI / Shutterstock.com

Salah er ligaens toppscorer, og har scoring i de tre siste i alle turneringer. Egypteren er konstant målkåt, og vi har tro på at han scorer igjen her.

Marcus Rashford (9.6) Man United (Newcastle, H)

Der han tidligere stort sett kun leverte på bortebane, har han nå fått med seg 2 mål og 1 assist på de 2 siste hjemmekampene. Laget fra den røde delen av Manchester skuffet som sagt mot WBA sist, og er nok ivrige etter å rette opp det inntrykket. Det blir nok ikke en reprise på Southampton-slaktingen, men at de scorer mål, det er temmelig sikkert.

Angrep:

Danny Ings (8.4) Southampton (Chelsea, H/Leeds, B)

Dobbelrunde i vente for fjorårets «runner-up» til toppscorertittelen. Chelsea hjemme og Leeds borte står for tur. Fikk med seg et mål mot Wolves sist (+ 1 mål mot samme lag i FA-cupen forrige uke). Står uten seier i serien siden de slo Liverpool 1-0 i starten av januar. Må snu skuta snart, om ikke de skal havne helt nede i nedrykkssumpa. Da er de avhengige av at Ings fortsetter å levere.

Timo Werner (9.2) Chelsea (Southampton, B)

Scorer endelig igjen. Ble spådd her for et par uker siden at det nye samarbeidet med den nyankomne manageren kunne bringe frukter. Og her var vi absolutt på ball. Fire målpoeng på tre kamper må sies å være godkjent og det er tydelig at det går mot lysere tider for tyskeren. Tuchel har uttalt at Werner fungerer best som en 10’er, og han har absolutt funnet seg til rette i denne rollen.  

Patrick Bamford (6.8) Leeds (Wolves, B/Southampton, H)

Leeds-angriperen har fem målpoeng på de siste fire, og går her inn i en dobbelrunde. Bamford har i god, gammel «Ola Lunde-ånd» skrudd siktet to knepp, og har denne sesongen skutt skarpere enn de fleste andre. 27-åringen er den med både flest skudd og flest skudd i boks, noe som igjen har endt med 12 mål og 8 assist. Møter to lag som på en god dag kan være vanskelige å bryte ned i Wolverhampton og Southampton, men det er ikke veldig usannsynlig at Bamford får med seg både ett og to målpoeng til i dobbelrunden.

Rundens spillere:

Kaptein

Flere navn på blokka også denne runden. Spennende alternativer fra Leeds med dobbelkamp. Premiumvalg som Fernandes og Salah er også aktuelle. Sjekk ut kapteinsspalten vår her, for grundigere gjennomgang.

«Diff»

Det har vært mye snakk om Dallas’ offensive bidrag i Leeds-laget, men en annen som også har utmerket seg er Pascal Struijk (3.9). Kunne fort scoret to på dødball mot Crystal Palace, før han stanget inn et mot Arsenal i gameweek 24. Er det forsvareren med flest touch i motstanders bok de siste to rundene, og med en dobbelkamp her kan han være en spennende «enabler» for de større navnene.

«Avslag»

Arsenal sprudlet offensivt mot Leeds, og selv om motstanden der var en helt annen enn den de møter til helgen, har vi tro på at de kan putte igjen. Flere der ute står med dobbel City-defensiv, og det kan fort være en for mye denne helga.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker