Cheap Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Best Price Tramadol Online American Express Best Place Order Tramadol Online Lowest Priced Tramadol Online Cheapest Tramadol
Leeds' brasilianske magiker kan være et spennende alternativ denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL GW25 – Disse er våre kapteinskandidater

Denne ukens kapteinsspalte byr på dobbel Leeds, samt noen premium-kandidater som alle er “back on track”. Husk fristen fredags ettermiddag.

Denne artikkelen er publisert både før gameweek 24 og europacupene er ferdigspilt.

1. Patrick Bamford (6.8) Leeds (Wolves, B/Southampton, H)

Først ut er Leeds’ toppscorer. Er den spilleren med flest skudd og flest skudd i boks denne sesongen. Det har gjort at angriperen så langt står med 12 mål og 8 assist. Wolverhampton og Southampton har hatt litt motsatt skjebne den siste tiden. Der de oransjekledde har snudd skuta, og ikke har tapt på 3 kamper, har Southampton vært svært lekk bakover den siste perioden. Status er 14 innslupne på de 3 siste (9 mål mot Man United). Leeds’ nr. 9 står uansett klar til å straffe dem begge, og det er ikke usannsynlig med et par mål i denne dobbelen.

2. Bruno Fernandes (11.5) Manchester United (Newcastle, H)

Etter en liten tørkeperiode har det virkelig tatt seg opp igjen de siste tre. Står med 3 mål og 2 assist, og ser nok frem til å pynte videre på denne statistikken hjemme mot Newcastle. De sorte og hvite fra nord-øst sliter med skader i forsvaret, og må finne på noe lurt skal de klare å demme opp mot Solskjærs gutter.

3. Mohamed Salah (12.6) Liverpool (Everton, H)

Prinsen av Egypt er tilbake på scoringssporet igjen. Står med scoring i 4 av de 5 siste kampene i alle turneringer. Liverpool har variert voldsomt den siste tiden, og levert langt under pari. Fikk en solid opptur i midtuka, og kan virkelig bygge videre på denne selvtilliten med en seier i lørdagens Merseyside-derby. Er på straffer, og er alltid på leting etter neste ledige scoringsmulighet. Den kommer lørdags kveld.

4. Timo Werner (9.2) Chelsea (Southampton, B)

Tyskeren har virkelig våknet til live i den nye 10’er-rollen sin. De siste tre kampene har gitt fire målpoeng. På disse tre kampene er han den med både flest skudd på mål (8) og flest store sjanser (5).

Werner er virkelig i ferd med å finne tilbake til målteften han hadde i RB Leipzig.
Fortsetter poengfangsten mot Southampton? Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Thomas Tuchel har vært god match for Timo, og borte mot “The Saints” kan det potensielt smelle igjen. Tør du gi ham kapteinsbindet?

5. “Raphinha” (5.3) Leeds (Wolves, B/Southampton, H)

Har brukt litt tid på å komme skikkelig i gang, men til gjengjeld har han også levert 2 mål og 4 assist på de siste 5 kampene. På en god dag kan Leeds kjøre over alle offensivt, og da er sjansen ganske stor for at brasilianeren er involvert. Han er en liten druser i denne ukens “kapteinsspalte, men treffer du her har du virkelig mulighet for å hente igjen tapte poeng i kompisligaen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker