Tramadol Cheapest Overnight Order Tramadol From Uk Cheap Tramadol Online Uk Purchasing Tramadol Online
Hvem sender Thomas Tuchel på banen for Chelsea i siste serierunde? Foto: Budaykung / Shutterstock.com

FPL gw21: “Burnley, det må vakne! Tyskarane kjem”

Mulig referansepolitiet rykker ut til denne litt gamle (og smale) Toro-referansen, men det får så være. Det som betyr noe, er at gameweek 21 står for tur, i det vi er godt i gang med andre halvdel av sesongen. Manchester City er tilbake der de skal være, og cruiser avgårde om dagen. Det ser mer og mer ut som seriegullet 20/21 blir en kamp mellom rødt og blått. Vi slipper heldigvis å spå hvem som trekker det lengste strået her, men vi har igjen prøvd oss på å spå hvem du bør ha på laget ditt denne runden.

Keeper

Hugo Lloris (5.6) Tottenham (Brighton, B)

Med en clean sheet på de 4 siste kampene, er det kanskje litt rart å velge Spurs’ sisteskanse. Men de møter her et litt halvtamt Brighton som kun står med 3 scoringer på de siste 3 kampene. Franskmannen leverte flere store redninger mot Liverpool, og Tottenham trenger å tette igjen bakover om de ikke skal falle helt av i medaljekampen.

Forsvar

João Cancelo (5.9) Manchester City (Sheffield United, H)

Endelig løsnet det for portugiseren. Etter å ha levert gode underliggende tall offensivt, uten helt å lykkes, løsnet det skikkelig mot WBA sist. Med både mål, assist og clean sheet gikk han av banen med 17 poeng. Har som sagt et stort offensivt potensiale som ikke har kommet helt frem enda, men om dette var “proppen” er det spennende tider i vente.

Lucas Digne (6.0) Everton (Newcastle, H)

Endelig tilbake for fullt etter å ha vært skadet siden gameweek 10. Fikk med seg en assist i comebacket mot Wolves i gameweek 18. Og det er ikke den første denne sesongen. Han er utrolig nok den nest beste forsvarspilleren, målt i assists. Og det med 8 kamper på sidelinjen. Klarer han å opprettholde de offensive bidragene, er han mer enn kapabel til å bli den forsvareren alle MÅ ha i kampene som kommer. Og ikke nok med at han kan levere offensivt fra backposisjon, er han nå også OOP (out of position) kantspiller. Franskmannen har vist at han innehar et høyt nivå, og med en grønn eng av et kampprogram de neste kampene, kan han fort bli å finne på en høy andel lag. Tør du være i forkant?

Ben Chilwell (6.1) Chelsea (Burnley, H)

Så skjedde det. Chelseas “ikke lenger fullt så store” sønn fikk sparken, og inn har Thomas Tuchel kommet. Det gjør at vi igjen fristes av spillere fra den blå delen av London. Hovedstad-laget har flere spennende forsvarsalternativer, alt etter hvilket budsjett du har. Vi kliner til og går for den dyreste av dem, da det også kan vise seg å bli den mest spennende av dem. 4 målpoeng på de 6 første kampene har blitt til 2 på de siste 12. Her vitner det ikke bare om én spiller som har underprestert, men et helt lag. Kan Tuchel-effekten komme allerede mot Burnley? Det er ihvertfall ingen tvil om at det er en kamp som har potensiale til å bli en solid opptur for tyskeren.

Midtbane

Ilkay Gündogan (5.7) Manchester City (Sheffield United, H)

Apropos tyskere. Velkommen til Gündogan fornøyelsespark. Billetter fås kjøpt ved inngangen. Manchester Citys store formspiller fortsetter så absolutt å levere varene. 30-åringen har levert, intet ringere enn 4 mål på de 3 siste kampene, og 7 mål på de siste 8. Det er nesten flere enn de to foregående sesongene til sammen. Gündogan nyter stor tillit hos Guardiola om dagen, og det er ikke usannsynlig at han kan fortsette leveransene hjemme mot Sheffield United her.

Harvey Barnes (6.8) Leicester (Leeds, H)

Det har virkelig løsnet for Barnes den siste tiden. 4 målpoeng på de 5 siste er godkjent mtp. prislappen hans. Med Vardy ute hviler litt mer av ansvaret på unge Harveys skuldre. Var virkelig på hugget mot Everton i gameweek 20, og fikk da også med seg en assist. Møter her Leeds, i det som kan bli en åpen og underholdende kamp.

Hakim Ziyech (8.1) Chelsea (Burnley, H)

Som nevnt har det vært utskiftninger på Stamford Bridge denne uken. Chelsea har underprestert basert på kvaliteter, og de ligger nå på en skuffende 8. plass, med bare 30 poeng. Det er en ny sjef på plass, og det er ingen tvil om at Ziyech er en type som med litt fornyet tillit, kan levere varene for Tuchel allerede fra start. Har tidvis levert kjent klasse, men har et stort iboende potensiale som Chelsea-fansen håper de snart skal få se mer av. Er trenerskiftet det han trenger?

Raheem Sterling (11.5) Manchester City (Sheffield United, H)

Har i likhet med resten av laget levert bedre og bedre den siste perioden. De siste 10 kampene har han levert 9 målpoeng fordelt på 4 mål og 5 assist. Tallene støtter også opp under prestasjonene. Med Kevin De Bruyne skadet, kan ikke spillere som Sterling slippe seg ned. Alt tyder på at Manchester City-toget tøffer videre når Sheffield United kommer på besøk. De rød- og hvitkledde yppet seg mot “de røde djevlene” på onsdag, og fikk med seg alle tre poengene. Vi tror derimot at City blir noen nummer for sterke her.

James Rodriguez (7.7) Everton (Newcastle, H)

Etter en forrykende sesongstart, har det gått litt trått etterpå. Det har vært inn og ut med skader, og lite kontinuitet. Nå er han derimot tilbake, og fikk med seg en nydelig scoring mot Leicester i gameweek 20. Møter Newcastle, som har sluppet inn 7 mål på de siste 3 kampene. Med skader på sentrale spillere i forsvarsrekka kan Newcastle fort bli et lag en ønsker offensive spillere mot i tiden som kommer. Først ut er det “Hamez” og gjengen sin tur. Vi satser på at Rodriguez er på gang igjen nå, og kan levere nye målpoeng til helga.

Angrep

Dominic Calvert-Lewin (7.6) Everton (Newcastle, H)

Her var det egentlig meningen å gå for Harry Kane, men ankelskaden han fikk i kampen mot Liverpool, gjør at vi ser andre steder. Inn kommer derfor DCL. Kanskje et rart valg, basert på den siste tids statistikk. Ser en derimot bak statistikken, ser en at engelskmannen har savnet sine to største servitører. Disse er nå begge tilbake, og det har vi stor tro på at Calvert-Lewin også er. Han fikk med seg et mål mot Sheffield Wednesday i FA-cupen, og det kan fort være det som skulle til for å få selvtilliten på plass igjen.

Timo Werner (9.2) Chelsea (Burnley, H)

Timo, bist du bereit? Ja, mein Chef. Super bereit!

Sannsynligheten for at disse ordene har blitt vekslet er kanskje ikke så stor, men det belyser et viktig moment her. Når en ikke har levert målpoeng på 6 kamper, er det en trygghet i det å få på plass en ny sjef som snakker morsmålet ditt. En kan uttrykke seg på en dypere måte, og en får kanskje følelsen av å være litt nærmere hjemme. Og det er klart at hvis dette kan bidra til at Timo kan kjenne litt på den følelsen han hadde i Tyskland, kan dette fort bli stygt. Vi snakker her om en angriper som i fjor leverte 47 målpoeng på 45 kamper i alle turneringer. Samme mann står nå som sagt uten målpoeng siden 21. desember. Vi tror det løsner for Werner, og da vil du ikke gå uten tyskeren.

Får vi se mer av dette gliset i tiden som kommer? Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Rundens spillere

Kaptein:

Som skrevet i denne ukens kapteinspalte, står valget mellom Raheem Sterling, James Rodriguez og João Cancelo. Er du ute etter å lete andre steder, kan du også vurdere spillere som Lucas Digne eller Ilkay Gündogan.

Rundens billigspiller:

En spiller som er involvert i alt laget foretar seg, er Matheus Pereira. Nå skal det sies at WBAs leveranser varierer veldig, men 24-åringen står faktisk med 3 mål på de siste 3 kampene. Møter Fulham hjemme, i noe som er en kamp begge lagene er nødt til å vinne. Vil Pereira igjen stå frem når laget trenger ham? Med en prislapp på 5.6 er det uansett ikke store investeringen om du velger å satse litt.

Rundens “diff”:

Det har vært mye snakk om tyskere i denne spalten, og en annen kandidat som har potensiale til å stjele overskriftene, er Kai Havertz. Og potensiale, det er det ingen tvil om at unggutten har. Vil du “prøve litt”, er han et fint alternativ.

Denne artikkelen ble fullført før Tottenham-Liverpool var ferdigspilt. En som leverte varene der, var Trent Alexander-Arnold. Med mål og assist var han plutselig tilbake på det nivået vi husker ham fra forrige sesong. Absolutt verdt et lite “punt”.

Rundens avslag:

Harry Kane gikk av med skade mot Liverpool, og kan fort bli et populært salgsobjekt før kommende runde. Er i skrivende stund eid av nærmere 50%, og flere managere har brent seg, da de har hentet ham før runden var ferdigspilt.

Våre 11 utvalgte for gameweek 21.
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker