Cheapest Tramadol Uk Tramadol Online Overnight Visa Cheap Tramadol Online Tramadol Online Overnight 180 Tramadol Online Overnight
Joao Cancelo er klar for nye offensive bidrag fra sin backposisjon Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

FPL: Hvilken av disse blir din kaptein?

Kapteinsspalten denne uken byr på store favoritter, ispedd noen spennende utfordrere. Hvem blir din kaptein i gameweek 21? Vi hjelper deg litt på vei med disse fem alternativene.

Raheem Sterling (11.5) Man City (Sheffield United, H)

Fikk med seg en scoring mot WBA sist, og er tydelig an man setter en del lit til nå som Kevin De Bruyne er ute med skade. Sterling med 3 målpoeng på de siste 3 kampene, og er en heit kandidat til kapteinsbindet denne runden. Har nest flest skudd i boks av alle midtbanespillere i de samme tre kampene.

James Rodriguez (7.7) Everton (Newcastle, H)

Colombianeren som tok oss med storm i starten av sesongen, kan endelig være tilbake etter en skadeskutt høst og vinter. Det er ingen tvil om at gutten har enorme mengder fotball i kroppen. Skal han hjelpe sin gode venn, Ancelotti, til medalje i sin første sesong? Everton har en veldig attraktiv hjemmekamp i vente, og med litt hell kan han fint få med seg både 2 og 3 målpoeng.

James var tilbake med scoring sist. Er det bare starten på en spennende vår-sesong? Foto: A.PAES / Shutterstock.com

João Cancelo (5.9) Man City (Sheffield United, H)

En City-forsvarer som viser så mange offensive ferdigheter, er nesten bare nødt til å være med på listen her. Møter i tillegg tabelljumbo, Sheffield United. Kan fort være ketchup-effekt i vente, etter både mål og assist mot WBA forrige runde. De underliggende tallene har vært der en stund, og nå når det endelig løsnet blir det spennende og se om han fortsetter til helga.

Lucas Digne (6.0) Everton (Newcastle, H)

Endelig tilbake fra skade, og er klar til å fortsette der han slapp før skaden. Leverte såpass bra i starten av sesongen at han fremdeles er i toppen av de fleste statistikker. Har et enormt offensivt potensiale i utgangspunktet, og er nå i tillegg flyttet opp i kantposisjon. Det er nok for oss. Vil du dra til med en skikkelig joker, gir du franskmannen armbåndet.

Ilkay Gündogan (5.7) Man City (Sheffield United, H)

Hadde du tippet at Gündogan skulle være Manchester Citys mestscorende spiller i januar hadde du nok fått en brukbar gevinst. Men her står vi da. Tyskeren har 5 mål i serien i januar, og det ser ikke ut til at han har tenkt å stoppe med det første. Fikk med seg 2 nye mål mot WBA sist, og har storspilt i sin mer fremskutte rolle. Er mest sannsynlig også på straffer i et City-maskineri som bare maler og maler på fremover på banen. Spennende type, og et interessant kapteinsvalg for de som vil skille seg litt ut fra mengden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker