Buying Tramadol In Mexico Purchase Tramadol Cod Shipping Tramadol With Mastercard Overnight Tramadol Visa
John Stones er klar for å møte nyopprykkede Nottingham Forest Foto: Dmytro Larin / Shutterstock.com

FPL: Feil kapteinsvalg denne runden kan bli skjebnesvangert

Mye har allerede blitt nevnt i rundens lag-artikkelen, men vi gir deg her våre fem utvalgte kapteinskandidater. På menyen står to storfavoritter, men også noen mer eksotiske alternativer for de som vil prøve noe nytt. Artikkelen er oppdatert nederst etter endringene i kampoppsettet.

De to soleklare favorittene.

Kevin De Bruyne (11.7) Manchester City (Brighton, H)

Først ut er mannen som endelig scoret fra åpent spill igjen. Slike ting blir lett hauset opp i fantasy-sammenheng, og når det nå er et tilbakelagt  kapittel er det ingenting som taler i mot ham. Belgieren er derfor storfavoritt til kapteinsbindet. Var på hugget mot Chelsea sist, hvor han først serverte Foden et mål, før han litt senere dukket opp i boksen og satte en retur kontrollert i hjørnet.

City har en kjempefin kamp hjemme mot Brighton, som ikke akkurat har storspilt defensivt i det siste. Og når det offensive nå er i ferd med å flyte som før, og kan dette bli veldig stygt for «the Seagulls». De Bruyne er på straffer, og det er ikke utenkelig at de kjappe kombinasjonene til City kan resultere i akkurat det.

Bruno Fernandes (11.3) Manchester United (Burnley, B)

Mange vil nok anse Bruno Fernandes som Manchester Uniteds frelser, og det er vel også berettiget. Få har vel løftet et lag så mye fra dag en, som det han har gjort. Denne sesongen har han også vist at det ikke bare var et blaff, da prestasjonene hans har vedvart. United scorer mot de aller fleste om dagen, og prestasjonene på bortebane har vært sylskarpe. Bruno er straffeskytter på det laget som får flest av dem. I tillegg er han en bonusmagnet, og tikker vel de fleste punktene på lista over kapteinskriterier. Marginale forskjeller skiller han og De Bruyne. Obs! Siste nytt er at også Burnley har smittetilfeller i troppen, så følg med her.

Tre spennende utfordrere til kapteinstronen

Marcus Rashford (9.6) Manchester United (Burnley, B)

Som nevnt lenger oppe, har United levert sterke prestasjoner på bortebane. 21 mål har de scoret på bortebane så langt, noe som gir et målsnitt på 3 scoringer i hver kamp. Av de 7 målene Rashford har så langt denne sesongen, har 6 av dem kommet borte. Det er solide tall, og gjør at 23-åringen seiler opp som en av de mest interessante alternativene for de som vil gå uten KDB/Bruno.

Alexandre Lacazette (8.3) Arsenal (Crystal Palace, H)

Arsenal fremstår mer og mer friskmeldt, og en som virkelig har stått frem de siste kampene, er Alexandre Lacazette. 4 mål på de siste 3 i ligaen, og fikk med seg en assist i 2-0 kampen mot Newcastle i FA-cupen. Ser en på tallene for disse tre kampene, er han den spilleren med flest skudd på mål (7), flest store sjanser (5) og flest mål (4). Ser vi den berømte “ketchup-effekten”, eller er han snart nede på jorden igjen?

Endelig kan disse gutta smile litt igjen. Den siste tidens prestasjoner gir håp om mange fantasypoeng utover våren. Foto: MDI / Shutterstock.com

Kieran Tierney (5.4) Arsenal (Crystal Palace, H)

En annen som har levert bunnsolide prestasjoner for London-klubben i det siste, er godeste Kieran Tierney. Vi har lenge visst om potensialet i gutten, men det han viser nå gleder selv den største optimist. Målpoeng i tre av de fire siste (i alle turneringer), og tre clean sheets attpåtil. Da er det ikke rart at han står med flest fantasypoeng av samtlige i gameweek 15-17. Crystal Palace leverer ikke overbevisende fremover, og deres evigvarende rykte som en defensiv storhet er i ferd med å slå sprekker. Da er det ikke usannsynlig at Tierney kan få med seg poeng i begge ender av banen. En ting er i hvert fall sikkert; Han kommer til å prøve!

Etter at denne artikkelen «gikk i trykken» har det blitt bestemt at Aston Villas oppgjør mot Tottenham utsettes. Tottenham har i stedet fått flyttet det allerede utsatte oppgjøret mot Fulham (utsatt fra gameweek 16) til denne runden. Det betyr at det melder seg to gode kapteinskandidater i Heung-Min Son og Harry Kane. Som du kanskje har sett i lag-artikkelen er Kane inne på laget vårt, mens Son ble valgt bort i konkurranse med Rashford/Fernandes/Kdb.

Fulham har ikke spilt kamp siden 0-0 oppgjøret hjemme mot Southampton på Boxing Day. Etter en ganske trøblete start har Scott Parkers lag klart å skru til noen hakk defensivt. Tallenes tale er faktisk litt overraskende, da de kun har sluppet inn 2 mål på de 4 siste i serien. På de 6 siste kampene har de kun sluppet inn 5 mål, og 4 av disse kom mot City, Liverpool og Leicester. De er derfor ikke lenger den kasteballen de var i starten av sesongen. Når det er sagt, er Tottenham allikevel mer enn gode nok til å putte både 2 og 3 baller bak Areola i Fulham-buret på en god dag. Du er nok en del av en minoritet om du velger å gi en av dem kapteinsbindet, men for en som jager, kan det absolutt være verdt det. Lykke til med valget!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker