Tramadol Sale Online Uk Tramadol Online Pets Tramadol Buy Usa Order Tramadol Online Uk
Maguire og gjengen har hatt mye å juble for den siste tiden. Kan de juble over tabelltopp etter gameweek 18? Foto: MDI / Shutterstock.com

FPL: Manchester med over 50% dekning på rundens lag.

Samtidig som en stadig større del av idrettsverdenen opplever nedstengninger, ruller fotballen videre på “ball-øya”. De siste testrundene har gitt oss flere positive tester enn noen gang, og vi fantasymanagere lever for tiden fra dag til dag. Beskjeder og kontrabeskjeder, rykter og spekulasjoner preger sosiale medier, og det er ikke alltid like enkelt å henge med i svingene. Det som derimot er et faktum, er at gameweek 18 er en blank-runde. Flere lag står uten kamp, og dette har igjen resultert i at en god andel har valgt å spille “free hit-chipen” sin. Vi har satt opp et lag som kan kunne kjøres om du bruker chipen, men som også er såpass nært “template” at du ikke ruineres poengmessig om du skulle ønske å nærme deg våre 11.

Keeper

Bernd Leno (4.9) Arsenal (Crystal Palace, H)

Har Arteta klart å snu skuta igjen? De siste tre kampene har de ihvertfall levert bedre resultater enn på lenge. Har fått med seg to “clean sheets” på de to siste, og hadde en strafferedning mot Chelsea i kampen før det. Det gir Leno solide 21 poeng på disse tre matchene, noe som nesten er 1/3 av hans totale poengsum denne sesongen. Møter her Crystal Palace, som foruten mot Sheffield United sist, står med tre mål på de siste fem.

Forsvar

Harry Maguire (5.4) Manchester United (Burnley, B)

Møter her et av de mest tannløse lagene i ligaen. Burnley har scoret 9 (!) mål så langt, noe som kun er ett mål bedre enn Sheffield United på siste. Manchester United har ikke vært så solide defensivt som de skulle håpe, og har bare hatt 4 clean sheets så langt denne sesongen. Dette er nok et område hvor de sårt ønsker å skru til noen hakk, og en bør også forvente at de får med seg en smultring her. Med litt for mange innslupne mål, er det da en trøst at Maguire har vist såpass bra igjen offensivt. Han er den forsvareren med flest skudd (21) og flest skudd i boks (18) og er nummer tre på listen over forsvarere med skudd på mål (6). Får vi med oss både offensive og defensive leveranser denne runden?

Kieran Tierney (5.4) Arsenal (Crystal Palace, H)

Er i ferd med å finne skikkelig flyt om dagen. Tre målpoeng og to “clean sheets” på de tre siste kampene vitner om en spennende tid fremover. Det er morsomt hvor kort vei det er fra himmel til helvete i fotball. Det var i ferd med og begynne å brenne under føttene på Arteta før Chelsea-kampen. Tre kamper senere ser tingenes tilstand helt annerledes ut. På disse tre kampene har Tierney slått 5. flest innlegg og har 3. høyest xA av alle forsvarere. London-laget på motsatt halvdel ligger godt nede på listen på de offensive statistikkene, og bookmakerne holder Arsenal som det laget med nest størst sjanse for å holde nullen her.

João Cancelo (5.8) Manchester City (Brighton, H)

Det har ikke blitt noen voldsom offensiv uttelling i serien for portugiseren. Står med en assist, men underliggende tall tilsier at han kunne hatt en del flere. Han har fjerde flest store sjanser skapt og står som nummer tre på xA-oversikten. Og dette med kun 11 kamper spilt. Manchester City har vært det klart beste defensive laget så langt denne sesongen, med sine syv “clean sheets” på femten kamper. Møter Brighton her, som ikke har gjort seg bort offensivt denne sesongen, men de har dessverre ikke vært effektive nok. De ligger på syvende plass over antall skudd, men på femtende plass i antall skudd på mål. Har også kun scoret 21 av de forventede 24.65 målene (xG). City er også naturlig nok favoritter til å holde nullen i gameweek 18.

Midtbane

Phil Foden (6.2) Manchester City (Brighton, H)

Har vært veldig av og på for Foden så langt denne sesongen. Viste seg allikevel frem mot Chelsea sist, da han fikk med seg både mål og assist. Er fremdeles et litt usikkert kort, samtidig som Pep-ruletten lever videre i beste velgående. Gundogan kan derfor vurderes, da han og har levert bra i det siste samtidig som han fremstår som et litt sikrere kort. Har også figurert lenger frem i banen de siste kampene.

Bukayo Saka (5.3) Arsenal (Crystal Palace, H)

Som nevnt tidligere har Arsenal fått en solid opptur de siste tre serierundene, og en som har bidratt sterkt til dette er Bukayo Saka. Med sine 2 mål og 2 assist troner han øverst (delt med Bruno) over alle midtbanespillere målt i målpoeng. Med sin prislapp på 5.3 er han en deilig “enabler” i jakten på de store offensive kanonene.

Bruno Fernandes (11.3) Manchester United (Burnley, B)

Med den kalasformen Manchester United, og da spesielt Bruno Fernandes har vist i det siste, er det ingen tvil om at han skal med her. Er en av de store kapteinsfavorittene denne runden, og det er ikke så rart den tid han har levert 7 målpoeng på de 6 siste kampene. Har levert flest fantasypoeng av samtlige spillere i disse seks rundene, med sine 50 poeng. United har som sagt vist storform, og står med 10 strake uten tap i serien. Legg til at de har scoret flest mål i samme periode, og en ser at det ikke er tilfeldig at de er tilbake i i ligatoppen. Midtbaneeleganten må selvsagt med her, og det er ikke et dumt valg å gi ham bindet i tillegg.

Kevin De Bruyne (11.7) Manchester City (Brighton, H)

De blå fra Manchester ser ut til å ha luket ut rusket i det offensive maskineriet, og leverer et nivå som begynner å nærme seg der vi alle forventer de skal være. En av dem som endelig ser ut til å få uttelling på sjansene, er De Bruyne. Fikk med seg 1 mål og 1 assist fra Stamford Bridge sist, i en kamp hvor de virkelig fikk vist hva de innehar. Belgieren vil mest sannsynlig være det heteste, og mest valgte kapteinsemnet denne runden, og det er derfor et potensielt “god natt” til fantasysesongen din om du velger å gå uten.

Marcus Rashford (9.6) Manchester United (Burnley, B)

Har levert 4 mål på de 3 siste bortekampene. Har vist tidvis gode prestasjoner i det siste, og er en av Uniteds største offensive trusler. Har 7 mål og 4 assist til nå denne sesongen. Scoret både i gameweek 15 og 16, før han gikk tomhendt av banen i gameweek 17. Har totalt 11 store sjanser denne sesongen, og har da puttet på 7 av dem. United har potensiale til å dra fra Turf Moor med 3-4 kasser, og da kan en Rashford-diff(eid av 12,3%) fort lønne seg.

Angrep

Harry Kane (11.0) Tottenham (Aston Villa, B)

Hadde tre kamper uten målpoeng, før han forrige uke var tilbake der han har vært tidligere denne sesongen. 1 mål og 1 assist smakte nok godt mot Leeds, og det var ekstra godt og se linken med Son var tilbake som før. Kampbildet mot Leeds passet dem veldig godt, og det blir nok en annen type kamp her. Har uansett vist tidligere denne sesongen at de kan levere mot alle lag, og er superduoen tilbake for fullt kan det bli både to og tre målpoeng her. Les også rundens “avslag”, da det er fare for endringer i kampoppsettet.

Får vi se jubelscener fra Kane, eller går runden rett og slett uten Spurs? Foto: MDI / Shutterstock.com
Callum Wilson (6.5) Newcastle (Sheffield United, B)

Newcastles store håp fremover på banen. Har i likhet med resten av laget vært ganske iskalde de siste tre kampene, men motstandere tatt i betraktning er det heller ikke så rart. Møter her Sheffield United som har blitt det laget en ønsker flest mulig spillere mot. Har ikke sluppet inn så veldig mye mål på de siste kampene, men har heller ikke møtt noen voldsomme offensiver heller. Dette kan fort ebbe ut i et kjedelig 0-1 eller 0-2 resultat, men det betyr lite hvis det er Wilson som står bak dem.

Rundens spillere

Kaptein

Valget står nok for de aller fleste mellom De Bruyne og Fernandes. Vi lander på belgieren i vårt lag. Rashford er også et alternativ hvis du har tro på de fra den rød delen av Manchester. Vil du prøve litt, kan en Tierney i kalasform være et småsexy valg.

Sjekk gjerne ut kapteinsspalten vår her.

“Diffen”

Med sine 4 mål på de 3 siste er Alexandre Lacazette en super-hot kandidat denne blank-runden. Har tatt soleklart flest fantasypoeng av angriperne på disse tre kampene, og tallene underbygger prestasjonene. Flest skudd på mål av alle spillere (7) og da også naturligvis høyest xG. Kan Arsenal fortsette i den flyten de er i, kan det bli stygt for Crystal Palace på torsdag. Er superaktuell inn i laget vårt om Tottenham, og da Harry Kane, skulle stå uten match.

Billigspiller

Ladies and gentlemen, I give you Emile Smith Rowe. 20-åringen som har tatt oss alle med storm de siste tre kampene. Fikk sine første Premier League-minutter denne sesongen i kampen mot Chelsea, og svarte med å levere en assist. Fikk to nye mot WBA sist, og er i ferd med å spille seg skikkelig inn i varmen. En ung midtbanespiller som leverer målpoeng i et Arsenal-lag som begynner å fungere, er fristende. Med en prislapp på 4.4, er han muligens sesongens “catch”.

Avslag

Aston Villa er siste tilskuddet på lista over lag med Covid-19 smitte. Følg godt med inn mot fristen, da det på kort varsel kan skje store endringer her. Det snakkes om at oppgjøret mot Tottenham kan utsettes og at Tottenham-Fulham tar plassen i stedet. Dette kan være grunn til å gjøre plass til en ekstra Spurs-spiller, og da naturligvis Son. Det kan selvfølgelig også ende med at Tottenham står uten kamp i det hele tatt, og da blir det en tur tilbake til tegnebrettet for vår del. Da kan det fort bli tre-fire rokkeringer i laget vårt, og taktikkendring til 4-5-1 (se bilde under). Her gjelder det bare å holde øyne og ører åpne frem til tirsdag klokken 17.30.

Her er våre 11 utvalgte i gameweek 18.
Her er en alternativ 11’er, i tilfelle Tottenham står over runden og Kane-midlene må brukes andre steder
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker