Online Doctor To Prescribe Tramadol Tramadol Cod Online Buying Tramadol Tramadol Sale Online Uk Buy Prescription Tramadol Without Tramadol Order Online Mexico

FPL: Disse må du vurdere i Gameweek 9

Landslagene endelig fått spilt i fra seg for året, og vi går inn i den beste perioden for PL ball! Covid 19 herjer derimot fortsatt rundt om i verden samt at skader florerer, dermed er det lurt å holde igjen på byttene helt til siste frist for å ta ut laget til Gameweek 9!

Keeper

David De Gea (5.4) Man Utd (West Brom, H)

Man Utd ikke vært bortskjemt med å holde nullen denne sesongen, og det har bare blitt en fattig CS. Mot WBA er det stor sjanse for en ny, da de ikke akkurat sprudler offensivt med kun 6 scoringer første åtte. Med endel midler igjen på laget til undertegnede får De Gea tillit mellom stengene!

Forsvar

Ben Chilwell/Aron Cresswell (6.0/5.1)

Disse to spillerne tok jeg for meg og lanserte som toppvalg forrige runde, det samme gjelder denne runden. Chilwell er beste forsvarssvalget på fantasy pdd, mens Cresswell sine tall er uhyre spennende med fint program fremover. Kan leses om HER

Max Kilman (4.3) – Wolverhampton (Southampton,H)

Kilman ser ut til å ha tatt en plass på laget til Wolves, og det er selvsagt interessant. Wolverhampton et av tre lag som har sluppet inn 9 mål som er minst i PL, og her møter de Southampton uten Danny Ings. Til en slikk og ingenting er han et fint valg for å få plass til de store gutta.

Midtbane

Bruno Fernandes (10.6) – Man Utd (West Brom, H)

Bruno var PL’s store spiller på slutten av forrige sesong, men spillemessig har han og Man Utd ikke vært i nærheten av nivået fra forrige sesong. Etter flere kamper i en diamant variant som ikke passet Fernandes, byttet Solskjær tilbake til 4-2-3-1 før forrige runde. Det funket helt ypperlig og portugiseren styrte hele kampen, leverte to scoringer og en assist. Fem scoringer og tre assist har det blitt så langt, slik at tallene hans er det ingenting å si på. Er alfa og omega for dette United laget, og står bak nesten alt som skapes. 17 skudd så langt, ni on target og skapt femten målsjanser. Tar frispark og straffer. Motstander WBA sluppet inn mest i ligaen, og slipper også til flest skudd og flest sjanser. Det er tall som får poengsluggeren Bruno til å slikke seg rundt munnen! Alt er grønt, og han må bare på ?

Jack Grealish (7.5) Aston Villa (Brighton, H)

Kanskje vært Premier League’s beste spiller så langt denne sesongen, og kun Son og Salah kan skilte med flere poeng av midtbanespillerne. Fire scoringer og seks målgivende har det blitt første syv. Han er godt på vei til å knuse sin egen målpoeng rekord. Topper expected goals statistikken for midtbanespillere siste tre gameweeks (1.91) og kom til et enormt antall avslutninger (5) og fire innenfor boksen mot Arsenal i forrige runde. Villa øst inn mål denne sesongen, møter også fin motstand her i Brighton som ikke har vunnet på seks kamper.

Grealish har dominert så langt denne sesongen.
Hakim Ziyech (8.2) – Chelsea (Newcastle, B)

Chelsea fansen måtte vente lenge på at Ziyech skulle bli skadefri, men den som venter på noe godt også videre… 1 scoring og tre målgivende på sine tre første er sterke papir. Får litt Bruno Fernandes vibber fra forrige sesong, der en spiller bare kommer inn og styrer showet umiddelbart. Chelsea øst inn syv mål med marokkaneren på banen, og han snitter assist hvert 63 min så langt. Tar dødballer og er fuss i det meste, selvskreven på laget!

Angrep

Dominic Calwert Lewin (7.8) Everton (Fulham, B)

Calwert Lewin eies allerede av 55% av spillerne, og er et åpenbart valg denne runden. Everton må snu trenden etter tre rake tap, og da passer det fint at de stilles opp i mot et av ligaens dårligste lag. Fulham sluppet inn femten første åtte, og slipper generelt til mye sjanser i mot. Calwert Lewin med åtte scoringer og delt toppscorer i PL, til denne får han også spissmakker Richarlison tilbake ved sin side, noe som er stort pluss. Kommer ikke utenom Lewin denne runden!

Timo Werner (9.4) – Chelsea (Newcastle, B)

Werner var på laget til de fleste når sesongen startet, men det klaffet ikke helt da. Nå er han på vei mot storformen, og har scoret 10 på 9 kamper i alle turneringer for klubb og landslag. Scoret i sine to siste kamper i PL, og inntoget av Ziyech er gull verdt for ham. Newcastle sine defensive stats er elendige der de slipper til flest skudd av samtlige lag. Chelsea scoret syv siste to og har scoret flest i ligaen med 20. Ser grønt ut og Werner med selvtillit bør vurderes sterkt denne runden!

Rundens spillere

Kaptein:

Bruno Fernandes seiler opp som det kanskje beste valget mot ligaens dårligste defensiv. Tett fulgt av Chelsea duoen Werner og Ziyech.

Billigspiller:

Ollie Watkins (6.1) – Aston Villa (Brighton,H)

I Ollie Watkins har Aston Villa endelig truffet blink og skaffet seg en spiss som scorer mål. Seks scoringer første åtte. Deriblant hattrick mot Liverpool, og to nye mot Arsenal i forrige runde. Underliggende stats viser at han har ni shots on target og 18 totalt. Er også topp 2 på den mindre hyggelige statsen (chances missed) med fire, men det betyr i hvertfall at han kommer til muligheter! Timo Werner har feks ikke bedre tall enn Watkins så langt denne sesongen! Topp sjanse mot et Brighton som sliter, og her får han vel leveranse fra Grealish/Barkley igjen ?

Diff:

Sadio Mane (12.0) – Liverpool (Leicester,H)

Jepp, en av ligaens beste spillere er en diff denne runden! Kun drøye 10% har Mane inne på laget sitt, dermed kan det være lukrativt og ha ham denne runden. Salah er dessuten ute med covid19, dermed hviler mer ansvar på Mane Senegaleseren var Liverpool’s beste spiller før landslagspausen og har notert seg for fire scoringer og tre assist. Underliggende statsen hans er hakket dårligere enn hos Salah, men er ikke langt unna med 21 skudd, der de 10 er on target. Også skapt fjorten målsjanser så langt. Leverer jevnt bra hele tiden, og er et åpenbart valg.

Avslag:

Vanskelig å finne noen åpenbare avslag denne runden her. Utenom åpenbare som Salah som er ute med covid 19. Synes også Heung Min Son til nesten 60% i eierandel er fryktelig høyt. Robertson til 17% en av de dyreste forsvarerne på spillet frister ikke heller særlig mtp liten skade og at Liverpool mangler alt bakover og neppe holder nullen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker