Tramadol Overnight Mastercard Tramadol Online Overnight Delivery Buy Arrow Tramadol Buying Tramadol Online Cod Tramadol Paypal

FPL : Gameweek 8 – Poeng i vente for disse spillerne

Mye vanskelige kamper i Gameweek 8. Leicester møter Wolves. Everton møter Man Utd og City møter Liverpool til et enormt oppgjør søndag. Disse kampene er vanskelig å bedømme, og kan fort bli tette. Derfor har vi gravd etter andre alternativer som kan produsere denne runden!

Keeper

Edouard Mendy (5.1) Chelsea (Sheffield United, H)

Chelsea ser endelig ut til å ha fått seg en keeper de kan stole på. To smultringer på rad fra den store senegaleseren. Var strålende mot Man Utd for to runder siden, og hadde minimalt å gjøre forrige runde. Lampard er også storfornøyd med sin nye burvokter og kaller ham ” the real deal” Sheff U kun scoret tre mål denne sesongen, og vi tar sjansen på å doble bakover fra de blå fra London.

Forsvar

Ben Chilwell (5.9) – Chelsea (Sheffield United, H)

Chilwell åpnet meget bra for Chelsea, med en scoring og to assist i sine første fire kamper. Den offensive backen er også allerede inne topp 20 over spillere som slår flest antall innlegg (25) til tross for at han bare har spilt fire kamper. Chelsea også holdt nullen i de to siste, og bookiene mener at de har størst sjanse til å holde nullen også denne runden. 45% sjasne vurderes det til at de har for CS hjemme mot Sheffield United som har slitt offensivt og kun scoret tre mål på syv kamper. Offensive bidrag + gode sjanser for CS gjør at Chilwell seiler opp som rundens beste alternativ i forsvaret.

Aaron Cresswell (5.1) – West Ham (Fulham, H)

West Ham imponert i starten av denne sesongen. Har hatt et fryktelig kampprogram men kommet bra ifra det med to seiere og to uavgjort mot (Wolves,Leicester,Tottenham og Man City) Underliggende stats viser at West Ham har noen av de beste defensive statsene i ligaen. Aaron Cresswell har notert seg for tre assist og to clean sheets. Topp 5 på listen over spillere som slår flest innlegg (42) Er også mannen som topper chances created i West Ham (13) Tallene er med andre ord solide, og har prima motstand i helgen og de neste kampene. One to watch!

Midtbane

Heung Min Son (9.6) – Tottenham (West Brom, B)

Der flere av de andre toppvalgene på midten møter god motstand, møter Son og Tottenham i storform WBA borte. Dette gjør at koreaneren er bankers på laget denne runden. Notert seg for 8 scoringer og 2 assist så langt denne sesongen. Topp fem på antall skudd på mål, og har skapt fjorten muligheter, der av tre av dem er store. Tottenham den beste offensive statsen i ligaen mot West Brom som slipper inn mest. Toppvalget på midten.

Wilfried Zaha (7.4) Crystal Palace (Leeds, H)

Wilfried Zaha fått en pangstart på sesongen med fem scoringer og en assist første syv kamper. Tidligere har han ofte spilt ute til venstre, men er nå flyttet frem som spiss og utgjør duo med Batshuayi. Palace er fryktelig avhengige av Zaha og han står bak nesten alt som skapes for dette laget og topper alle offensive statistikker. Motstander Leeds skal også passe ham bra, der vi så dem ble kontret i senk av Leicester mandag. Her vil Leeds ta kontroll over kampen og øse på fremover, mens Palace vil ligge bak og vente på mulighetene. Her tror jeg Zaha kommer til å bli satt opp flere ganger 1 mot 1 og da er han nesten ustoppelig. Gode sjanser for poeng!

Wilfried Zaha har all grunn til å glise bredt om dagen!
Pierre Emerick Aubameyang (11.7) – Arsenal (Aston Villa, H)

Aubameyang var mannen alle hadde på laget i starten av sesongen. Men etter at han signerte en ny superkontrakt har ikke ”Auba” levert, og står bare med to scoringer så langt. Dette er nok en kombinasjon av svak form, og at Arsenal har slitt fremover og hatt et økt fokus på forsvarsspill. 4-3-3 har de sett helt håpløse ut i offensivt, mens det klaffet langt bedre når de la om til tre bak igjen mot Man Utd. Der ble også Aubameyang matchvinner etter scoring på straffe. Aubameyang er en merkelig spiller i den grad det aldri har vært mulig å bedømme ham på stats, da han ofte er lite involvert men er dødelig effektiv de gangene han får muligheten. Møter på Villa på hjemmebane som har vendt tilbake til gamle synder defensivt, og har sluppet inn syv siste to! Auba scoret 22 i begge sine foregående sesonger, og det er bare et spørsmål om tid før han begynner å smelle inn mål igjen!

Angrep

Harry Kane (11.0) Tottenham (West Ham, H)

Kane en ” no brainer” også denne runden. Bortekamp mot WBA som slipper inn flest. Enorm form denne sesongen med 6 mål og 8 assist. Helt i toppen av alt av offensive stats der han skyter flest ganger på mål samt skaper flest store målsjanser. Ingenting å tenke på, Kane må på laget.

Sebastien Haller (6.1) – West Ham (Fulham, H)

Klasker til med et ordentlig drag på spissplass i mangel på alternativer. West Ham har fått en meget lite heldig skade på toppscorer Michail Antonio. Dette betyr at de står igjen med kun en skadefri spiss i Sebastien Haller. Franskmannen har levd i skyggen av Antonio siden David Moyes overtok, men får nå en gylden mulighet til å vise seg frem. Stod med 1 scoring på femti minutter fotball som innbytter før han startet mot Liverpool. I ligacupen har han notert seg for fire scoringer på to kamper tidligere i sesongen. Scoret syv mål forrige sesong og var meget bra tidlig 19/20. Hjemme mot Fulham er en feit sjanse til å score, og programmet er fint fremover. Antonio ryktes ute i seks uker, og da får han tre kamper på å vise seg frem. En fin diff og billigspiller.


Rundens spillere

Kaptein:

Kane og Son peker seg umiddelbart ut. De fleste vil nok gå med Kane. Mulige diffevalg er Aubameyang,Ziyech og Zaha.

Billigspiller:

James Ward Prowse (5.9) – Southampton (Newcastle)

Prowse dunket like greit inn to frispark mål i forrige runde. Med sin Beckham perfeksjonerte teknikk er han en av ligaens absolutt beste dødballtakere, om ikke den beste. Står bokført med tre scoringer og 1 assist denne sesongen. To av målene og assisten kom i forrige runde. Southampton øst inn 9 scoringer siste tre. Her møter de Newcastle som slipper til flest skudd i egen boks, og ingen slipper til mer fra sjanser fra dødballer. Ward Prowse er i slaget, og blir rundens billigspiller.

Diff:

Hakim Zieych (8.0) – Chelsea (Sheffield United)

Kanskje er det litt tidlig, da han akkurat er tilbake i fra skade. Men i sin første start leverte han både scoring og assist. Styrte tempoet i spillet, og var egentlig fuss i alt. Dette er en fantastisk spiller som Chelsea kommer til å ha mye glede av denne sesongen. Eies bare av 5.5% noe jeg nesten kan garantere kommer til å bli både tre og fire doblet i løpet av de neste månedene.

Avslag:

James Rodriquez sliter med skade, og eies fortsatt av 30% Har også en vanskelig kamp hjemme mot Man Utd på programmet. Var ikke med sist og blanket runden før det. Om du ikke har han på laget vill jeg ikke tatt ham inn. OBS : Ings er ute 1,5 måned og kan byttes ut!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker