Tramadol 50 Mg Buy Tramadol Online Sale Online Tramadol Cod Overnight Buy Arrow Tramadol
Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

FPL : Gameweek 5 – Stjernetrio velges på topp

Landslagspausen endelig over, og etter at Norge som vanlig skuffet i en viktig kamp skal det bli godt å komme seg tilbake til klubbfotballen igjen. Sjeldent jeg snakker varmt om FA, men terminlisten i helgen hyller jeg dem for! Merseyside derby, City – Arsenal og Newcastle – Man Utd er blant kampene på lørdag. Fire kamper søndag. Her er det bare å gjøre FPL laget klart, isolere seg fra omverden og bare nyte PL hele helgen!

Rundens lag ser slik ut.

Keeper

Matt Ryan (4.5) Brighton (Crystal Palace, B)

Mange har valgt å rullere mellom Ryan/McCharty som sine keepervalg. Mest pga dette er de to beste keeperne som koster 4.5. Dette er også hovedårsaken til at han får en plass på laget. Er også mye vanskelige kamper, og målene har fosset inn første fire rundene slik at å bruke penger på keepere har ikke vært noen suksess.

Forsvar

Ben Chillwell (5.6) Chelsea (Southampton, H)

Viste sin klasse umiddelbart i debuten, der han like så greit leverte både scoring og assist samt clean sheets og fikk 18 poeng! Med Alonso ute i kulden etter den fryktelige forestillingen mot WBA tyder alt på at Chilwell kommer til å bli fast inventar på VB. En veldig offensiv back type som kommer til å plukke mye poeng på fantasy i år. Står som 75% sjanse til å spille, men rapportene er at han blir spilleklar og da stoler vi på det så bra som han var sist!

Timothy Castagne (5.8) Leicester Aston Villa, H)

Vært en åpenbaring etter overgangen fra Atalanta. 1 scoring og tre assist har det blitt, og ingen forsvarsspiller har plukket flere poeng. Har spilt både venstre og høyre vingback men virker å være like god på begge sider. Veldig offensiv type som stuper fremover med nese for mål hver gang han får sjansen. Vi hopper på på toget å plukker ham med denne runden!

Stuart Dallas (4.5) Leeds (Wolves, H)

Dallas en av de flere trodde på før sesongen, meg selv inkludert. Har ikke slått til, men han kunne fort ha gjort det. Er en av de som topper ”store sjanser brent” statistikken og det er nærmest utrolig at han ikke har puttet eller levert mer enn 1 målpoeng enda. Før eller siden kommer målet og da skal han være på laget! Neida, men er ikke imponert over Wolverhampton så langt mens Leeds har åpnet friskt. Ikke akkurat et lag som holder nullen ofte, men i mangel på andre alternativer forsøker jeg meg på en sideback fra Leeds for de er mye involvert offensivt og vil plukke poeng denne sesongen!

Midtbane

Mohamed Salah (12.2) Liverpool (Everton, B)

Salah leverer også denne sesongen, og står med fem mål etter fire kamper. Levert noe ujevnt med et hattrick i første, og to mål igjen i stortapet for Villa sist. Med Salah vet du aldri når han går på en ”haul” du vet bare at de kommer og at det kan skje hver runde. Liverpool inn i denne som et såret dyr etter å ha blitt latterliggjort av Aston Villa rett før pausen. Blir spennende å se responsen i et Merseyside derby mot et Everton som har vært i knallform. Salah egentlig aldri lykkes noe særlig i oppgjøret mot de blå, men de underliggende tallene hans er gode og han er også straffeskytter og sammen med Mane eneste som har levert foran mål så langt denne sesongen for Liverpool. Må med!

Heung Min Son (9.1) Tottenham (Crystal Palace, H)

Pangstart på sesongen for Heung Min Son, der koreaneren har bøttet inn seks mål på fire kamper. Jeg nevnte vel i pre artikkelen at Son var en no brainer denne sesongen (bare litt snikskryt) Uansett har komboen Son/Kane fungert helt eksepsjonelt bra de første fire, der Kane assisterte samtlige mål i nedsablingen av Southampton der Son puttet fire! Son er bakromsspilleren til Tottenham, og han blir ofte deres fremst mann der Kane dropper ned for å få ball og være med i det oppbyggende spillet. Totalt ødela Man Utd i forrige kamp, og det må være mye selvtillit i laget til Mourinho nå. Vanskelig å komme utenom.

Jack Grealish er i kjempeform om dagen!
Jack Grealish (7.1) Aston VIlla (Leicester, B)

Grealish rett og slett i fantastisk form om dagen, og han er slik jeg ser det en av ligaens beste spillere. Var enorm i 7-2 kampen mot Liverpool sist, der han scoret to ganger og assisterte tre. Står bak omtrent alt Villa skaper offensivt, og nå er også laget langt bedre enn det var i fjor. Leverte 8+7 på et lag som holdt på å rykke ned forrige sesong, tallene kan muligens nesten dobles om de havner topp 10 ? Kanskje litt å ta i, men mye tyder ihvertfall på at han vil få en sesong med god poengfangst!

Jorginho (5.2) Chelsea (Southampton, H)

Om noen hadde sagt til meg før sesongen at Jorginho skulle være midtbanespilleren til Chelsea som hadde plukket flest poeng etter fire runder hadde jeg trolig sett rart på deg. Men slik er det nå. Chelsea fått fire straffer, der Jorginho har satt inn tre av dem (bommet mot Liverpool) har også en assist. Er selvfølgelig klar over at Jorginho ikke plutselig har blitt en poengplukker, men formen har vært fin og Chelsea har fått mye straffer så langt. Fryktelig billig til 5.2, og tas med som en diff og egentlig for å gjøre plass til andre spillere. Bonus om han får målpoeng!

Angrep

Jamie Vardy (10.1) Leicester (Aston Villa, H)

Jamie Vardy is having a party også denne sesongen, står bokført med 5 mål første fire. Skal sies at han bare har scoret i to av disse kampene. (Hattrick mot City og to mot WBA) Har ikke vært på landslagssamling, og er uthvilt til nye PL kamper. Puttet fire på de to PL kampene mot Villa i fjor. Ny suksess i vente ?

Dominic Calvert-Lewin (7.6) Everton (Liverpool, H)

Dominic Calvert-Lewin er Europas heteste spiss om dagen. Seks mål første fire, og har scoret i samtlige PL kamper til nå! Fikk også sjansen på landslaget, der han selvsagt scoret i debuten fra start mot Wales. Kan rett og slett ikke stoppe å score om dagen, og selvtilliten hans må være enorm nå. Til og med Van Dijk og co skremmer nok ikke Lewin om dagen, ikke har de vært gode bakover heller for den saks skyld. Everton scorer mot Liverpool og da er det vel Lewin ?

Harry Kane (10.6) Tottenham (West Ham, H)

Kane ser ut til å være tilbake på sitt beste denne sesongen. Riktignok er det som playmakeer og tilrettelegger han har vist seg frem som best så langt med 6 assist første fire. Har også scoret tre mål. Underliggende stats viser at Kane sammen med Salah fyrer av flest skudd (19) Ingen truffet mål flere ganger (10) Vil tro det er mer i vente fra Harry Kane som normalt er en slow starter men ” åpner slusene” etterhvert!

Rundens spillere

Kaptein:

Vanskelig denne runden, med KDB og Sterling usikre. Samt at Salah i merseyside derby mot Everton ikke frister. Mitt valg blir en uthvilt og spillesugen Jamie Vardy denne runden. Selv om jeg er fristet av Harry Kane som ”alltid” scorer mot West Ham og har scoret 8 ganger i ligaen mot Hammers siden 2015.

Billigspiller:

Jack Grealish må nevnes her da han er mye bedre enn prisen på 7.1 tilsier. Skal man grave enda dypere så var Ross Barkley VELDIG pigg mot Liverpool og kom til en drøss av sjanser før han endelig scoret. Jorginho til 5.1 som tar straffer og allerede har satt inn 3 denne sesongen. Harvey Barnes ble vurdert til laget men kom ikke med.

Diff:

Ben Chilwell eies bare av 8.8% , jeg forventer faktisk at han er en av forsvarsspillerne som plukker flest poeng på spillet i år. I så fall vil jo eierandelen hoppe i været ganske snart 😉

Avslag:

Alexander Arnold til 40%, er sensasjonelt høyt da han har vært en av Liverpools svakeste spillere i de fire første kampene. De Bruyne eies av 39,4% men ble altså skadet mot Belgia og er usikker. Foruten om første kamp mot Wolves har han også vært elendig.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker