Can You Get Tramadol Online Purchase Tramadol Online Cheap Ordering Tramadol From Canada Where Can I Buy Cheap Tramadol Online

Eliteserien Fantasy: Før runde 7



Eliteserien ruller videre og vi vurderer hvilke spillere som kan være aktuelle å få inn på laget nå, “must haves” og kapteinsvalg. Og vi begrunner hvorfor det kanskje kan være greit å vente med å ta innpå forrige rundes store spiller, Amor Layouni, og heller ta han inn om noen runder. Vi ser heller til Molde for å fylle opp fantasylaget. En tredje offensiv spiller fra serielederne er aktuell i tillegg til Ohi og Eikrem.



Aktuelle spillere å få inn på laget nå:


Jeg skriver ikke utfyllende om de samme spillerne som jeg har skrevet om flere ganger tidligere. Spillere som egentlig kan nevnes før hver eneste uke hvis det ikke er noe ny info eller ny utvikling som endrer analysen og vurderingene. Se tidligere “Før runden”-artikler her.

Det er nok noen lag som ikke tar hensyn til at det er 6 lag som ikke spiller serierunde 6 pga bruk av “rik onkel”, Wildcard eller andre årsaker. Jeg nevner derfor under egen overskrift spillere som kan vurderes å ta inn også for de tar runde 10 med i regnestykket. Jeg går dog for å manøvrere meg gjennom runde 9 og 10 uten bruk av Wildcard eller “rik onkel”. Begrunnelsen for hvorfor jeg mener det er den beste strategi kan du lese her.


Keepere:

Jeg syns generelt det skiller ganske lite mellom keeperne på Fantasy. Min anbefaling er at hvis du har en keeper som det ikke går helt veldig dårlig med og som spiller fast så stå med han. Det er antageligvis andre steder på laget ditt det er større verdi å gjøre ett bytte.

Mathias Ranmark (4,4): Ranmark tok over for Faye Lund før forrige runde og spilte en meget god kamp mot Stabæk. 3 bonuspoeng, 4 redninger, holdt nullen og koster kun 4,4! Kunne vært nevnt under “billig spiller”, men tar han frem som et alternativ i rotasjon eller som andrekeeper. Det gir økonomisk handlingsrom i budsjettet å ha en så billig keeper i troppen som også spiller kamper. Ingen grunn til å tro at han Vegard Hansen ikke har han inne på laget fremover. Mjøndalen har ikke blank runde 10 noe som er en stor fordel.

Keepere med blank:

Sondre Rossbach (5,0)
Odd virker ganske solide bakover og Rossbach er en god keeper i Eliteserien og absolutt en spiller en bør forvente tar greit med poeng på Fantasy. Men som nevnt anbefaler jeg å stå med keeperen du har hvis du ikke mener laget ditt ellers er nesten perfekt og du har ett gratis bytte.



Forsvarspillere:

Martin Bjørnbak (6,0) / Kristoffer Haraldseid (5,6): Molde har ikke blanks i runde 9 eller 10 og har det beste programmet fremover. Og Molde er det beste laget i Eliteserien. Jeg mener det fra og med denne runden bør være av høy prioritet å ha 3 spillere derfra. Midtstopper Bjørnbak har fått 2 bonuspoeng, men ingen målpoeng. Haraldseid har ingen bonuspoeng og kun 1 målgivende. Haraldseid kun med 2 avslutninger og har endt utenfor mål og 5 nøkkelpasninger. Litt skuffende med tanke på at han er villig med fremover. Sånn sett ikke noen store poengspillere, men Molde kan fint holde nullen i flere kamper i den rekken av gode kamper de går inn i. Begge er i utgangspunktet bankers på laget, men mai måned er en travel periode med mange kamper. Bjørnbak er helt klink og det rulleres normalt sett litt på stopperplass. Haraldseid spiller mest sannsynlig det meste og det kan godt hende han starter alle kampene i mai- Men Molde spiller 3 kamper på 8 dager nå så helt utenkelig er det ikke at Remmer/Gabrielsen for én kamp fra start på høyreback i mai. Kristoffer Haugen er kanskje tilbake fra start denne helgen og siden Gabrielsen har gjort det bra i hans skadefravær så er Erling Moe kanskje fristet til å starte han på en av backene i én kamp for å rullere litt på Haraldseid og Haugen.


Forsvarspillere med blank:

Nicolai Næss (5,3): Har skrevet om han tidligere. Står nå med hele 9 bonuspoeng etter 2 bonuspoeng borte mot RBK, tross tap. Det forteller en del. Tar en god del direkte frispark for S08. God pasningsfot og fine vendinger av spillet som kommentatorene legger merke til og som nok har vært med på å gjøre han til en “bonusmagnet” til nå.
Aleksander Stølås (7,0). “Must have” tross at Haugesund er helt bob-bob. En ganske selvfølgelig del av manges fantasylag. Skrevet om han tidligere.
Vito Wormgoor (6,8). “Must have”. Opplagt spiller på et hvert fantasylag. Skrevet om han tidligere.



Midtbanespillere:

Magnus Wolff Eikrem (11,8): Must have de luxe. Se begrunnelse i tidligere artikler.

Eirik Hestad (9,3): Jeg regner med det er mange som har Eikrem og Ohi fra Molde. Som nevnt bør man til denne runden og fremover ha 3 stk fra serielederen etter min mening. Men hvem bør være den tredje på laget ditt fra Molde? Selv går jeg for Eirik Hestad. Han har kanskje ikke vært i sin absolutte beste form spillemessig til nå denne sesongen tross for at han har levert ganske bra med fantasypoeng. Jeg tror formen kommer veldig snart.
Hestad inn er kanskje ikke noe opplagt valg så her trengs det en ordentlig god begrunnelse:

1. Kampprogrammet fremover er kjempebra. Det klart best av alle lagene. Molde kan score mange mål de neste 7 kampene før første dobbelrunde. Det er ikke utenkelig at det blir overkjøring og en klar seier hjemme mot Mjøndalen denne runden. Det er en av de beste kampene på papiret for Molde av alle 30 kampene denne sesongen. Da ønsker jeg heller å ha enda en offensiv spiller til enn en forsvarspiller.
2. De beste alternativene til Eikrem som tredje mann fra Molde er Haraldseid som kun har 1 målgivende og Bjørnbak som ikke har noen målpoeng og kun 2 bonus. Det er også en sjanse for at Haraldseid for én kamp hvile i mai.
3. Hestad er en klassespiller, la det være klokkeklart. 8 mål , 8 assist og 14 bonuspoeng forrige sesong. Han har tiende mest poeng av alle midtbanespillere på spillet i år takket være hele 5 assist på 7 kamper. Det er meget bra. Han har dog ikke fått noen bonuspoeng, men han har minst ett gir til inne både spillemessig og foran mål.
4. Ulland Andersen er langtidsskadet noe som øker sjansen for at Hestad spiller absolutt alle kamper og ofte 90 minuttere som han har gjort siden Ulland ble skadet.
Jeg tror timingen er god for å ta innpå Hestad til denne runden.


Midtbanespillere med blank:

Kristian Thorstvedt (6,5) : Hardt om beinet når det gjelder hvem på midtbanen til Viking som er mest attraktive på Fantasy. Thorstvedt har meget gode bevegelser i og rundt boks og god avslutningsteknikk. Han burde absolutt scoret mot VIF med 5 avslutninger hvor 4 av de var inne i 16-meteren. Han stod i tillegg i meget gode skuddposisjoner flere ganger uten å få pasningen fra medspillerne.
Viking har to veldig fine kamper for de offensive spillerne med Godset borte som sliter veldig defensivt på hjemmebane samt et av ligaens svakeste lag i Stabæk på hjemmebane. Det er også hans tidligere klubb og hva er vel ikke mer typisk enn at han scorer da. Og i motsetning til for eksempel Tripic, som kanskje er det beste alternativet sammen med Ibrahimaj, så er ofte skuddene til Thorstvedt fra sentralt hold og nærmere mål. Det vises også med hans 3 mål mot Tripic sitt ene mål. Viking har blank runde 10 og en del ganske tøffe kamper etter de to neste, men tenker enn for de neste kampene så er dette en meget god spiller å ha på laget tror jeg. Og slik Viking spiller for tiden med den positive energien de har kan de egentlig score mål selv når de har vanskelige kamper.

Kristoffer Zachariassen (7,5). Nå har ikke Sarpsborg klikket helt offensivt enda med nytt spisspar, men Zachariassen har kommet til en god del sjanser. Han har misset på 3 store sjanser og ligger kjempehøyt oppe på statistikken over skudd på mål per kamp. Sarpsborg hadde supertøft program i starten av sesongen, men har nå et utrolig fint kampprogram i lang tid fremover. Minuset er at de har blank runde 10 og at laget ikke har fått ting til å flytte offensivt slik vi har sett i periodevis de siste sesongene. Zachariassens står med 1 scoring, 1 målgivende og 2 bonuspoeng til nå. Men han har kommet til mange gode muligheter og hvis Sarp får forbedrer kjemien fremover vil det gi resultater for både laget og Zachariassen.



Angrepspillere:

Ohi (9,5). “Must have”. Har skrevet om han tidligere.

Det er få spisser som ikke har blank runde 9 eller 10 som frister meg veldig for tiden. Jeg kommer til å se an Thomas Lehne Olsen (9,0) og Mos (9,4) fremover og vurdere å ta en av disse to målscorerne innpå om ett par runder.

Angrepsspillere med blank:
Børven (7,3): Lite synlig i åpent spill, men god når han først får sjansen foran mål. 5 mål på 6 kamper.



Rundens billigspillere:

Josef Baccay (4,0): LSK ble høvlet over av Glimt, men 18-åringen fikk spille fra start og starter antagelig også mot RBK. Kan være en mann å vurdere som femtemann på midtbanen. LSK er en av de lagene som ikke har blank runde 10. En å følge med på med tanke på spilletid de neste kampene.

Ola Solbakken (4,8). Vingen har startet 5/6 kamper og scorte 2 mål sist hjemmekamp. Absolutt en å vurdere som femtemann på midtbanen. Ranheim er i medgang for tiden med 2 strake seier. Hjemmekamp mot VIF denne runden som må klare seg uten Abu.



Kaptein:

Magnus Wolff Eikrem: Jeg har skrevet om han flere ganger tidligere og det er ganske opplagt hvorfor han er en heit kandidat som kaptein denne runden. Ohi scorte 2 sist og er så klart også en god kandidat. Jeg syns dog Ohi frister litt mer som kaptein i bortekamper når Molde får mer kontringsrom. Hjemme forventes det at de styrer mer av spillet og da er Eikrem mannen som både finner åpningene og som avslutter mange av angrepene. Jeg forventer at Mjøndalen i store deler av kampen blir veldig dype. Ohi skal kjempe mot gode duellspillere i bruntrøyenes boks. Valget faller på Eikrem!



Styr unna:

Denne er litt skummel å melde, men hvis du som meg ikke skal bruke Wildcard eller “Rik Onkel” runde 10 så er det kanskje ikke så lurt å ta innpå hatttrick-helten Amor Layouni nå siden Glimt ikke spiller den runden. De som satte han inn søndag har dog fått med seg en fin prisstigning (0,3). Har man svensken på laget så står man så klart med han.
Glimt har noen tøffe kamper frem mot blank runde 10. Men han blir høyaktuell for meg fra og med runde 11 etter den mye omtalte runde 10 og er en jeg med stor sannsynlighet bytter inn før den runden hvor Glimt spiller hjemmekamp mot Godset. De har mange fine kamper på løpende bånd etter det også.



Drømmelaget for runde 7

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker