Order Tramadol Online Overnight Cod Order Tramadol Online Cheap Ordering Tramadol Online Cod Online Tramadol Overnight Tramadol For Sale Online Cod

Eliteserien Fantasy: Veien videre. Dobbeltrunder og blanks.

Vi vil i denne artikkelen gi tips til hvordan en kan klatre på listene i tiden fremover med god planlegging rundt dobbeltrunder og runder der noen lag ikke har kamp.

God planlegging er nøkkelen til å lykkes denne sesongen i Eliteserien Fantasy. Utsatte kamper grunnet Europa-kvalikk og U20-VM gjør at vi har flere lag med dobbeltrunder og blanks utover våren og sommeren.

Undertegnede har lagd en oversikt over programmet og rundene fremover:

Her er en oversikt for alle lag fra runde 6 til runde 17. Runde 17 er siste runde vi per dags dato vet at det vil være dobbeltrunde eller en runde uten kamper for noen av lagene. Forslag til hvordan en bør tenke strategisk fremover står under oversikten med kamper.

Kort fortalt:

  • Runde 9: Om fire runder er det to lag, Stabæk og Vålerenga, som ikke har kamp.
  • Runde 10: Da har hele fire lag “blank”.
  • Runde 14: To lag med dobbeltkamper.
  • Runde 15: To lag med blank og to lag med to kamper.
  • Runde 17: Tre lag med blank og tre lag med to kamper.
  • Obs obs! Viking-Sarpsborg 08 runde 10 kan fortsatt bli flyttet pga U20-VM og Kristian Thorstvedts deltagelse der. Vi vil ta opp den tråden når det blir 100% klart.

“Men dette er jo flere runder til, det er vel ikke noe å stresse med allerede nå?”. Det kan en kanskje spørre seg. Men:

God planlegging er nøkkelen til å utnytte dobbeltkampene og for ikke å ende opp med å stå med skjegget i postkassa grunnet for mange spillere på laget som ikke har tellende kamp runde 9 og 10. For da kan det fort bli det røde piler.

Her er en god strategi for hvordan en kan manøvrere seg gjennom denne perioden med blanks og dobbeltkamper:

  1. Spar wildcardet ditt til runde 13 eller runde 14. Da kan du sette opp laget ditt slik at du virkelig kan utnytte runde 14,15 og 17 hvor flere lag spiller to kamper.
  2. I stedet for å bruke wildcard før runde 9 for lettere å komme gjennom de to rundene der flere lag ikke har kamper så anbefaler vi å gradvis bytte ut spillerne som har blanks i runde 9 og/eller 10. Spesielt Stabæk-spillere som har blanks begge rundene bør en kvitte seg med før runde 10. Har en Franck Boli eller andre fra Stabæk så kan en stå med de ett par runder til, men har en mange spillere fra Stabæk, Bodø/Glimt, Vålerenga, Kristiansund og Odd så må en begynne å bytte de ut allerede nå for å unngå å måtte bruke wildcard eller betale mange poeng for å hitte ut spillere for å i det hele tatt kunne stille fullt lag runde 10.
  3. Bruk chipen “dobbelt kaptein” eller “spissrush” en eller flere av rundene hvor flere lag har to kamper. Slik kan du maksimere utbytte av chippene og få grønne piler som tar deg oppover i dine ligaer. Her er det gode muligheter både runde 14, 15 og 17. Planlegger en å bruke en chip runde 14 må wildcardet brukes runde 13 siden en ikke kan bruke wildcard og chips samme runde.

Var det noe som var vanskelig å få hodet helt rundt, spørsmål eller dilemmas dere har så spør meg gjerne på twitter: @D_Thon

Fredag kommer konkrete tips til spillere som kan være verdt å vurdere å få inn før lørdag når serierunden sparkes i gang med Mjøndalen mot Stabæk.





Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker