Order Tramadol Online Overnight Cod Buy Cheap Tramadol Cod Tramadol Cheap Overnight Fedex Order Cheap Tramadol Online Cod Purchase Tramadol No Visa Can U Get Tramadol Online

Wolff Eikrem klar for MLS

Det bekrefter Seattle Sounders.

Magnus Wolff Eikrem, som tidligere har vært i Molde, Manchester United, Heerenveen og Cardiff, har de tre siste årene spilt for Malmö i Allsvenskan. Der gikk kontrakten hans ut ved årsskiftet, og midtbanespilleren har stått fritt til å velge hvem han vil spille for videre.

Seattle Sounders, som holder til i staten Washington nord-vest i USA, vant MLS cup i 2016 etter å ha slått Toronto i finalen. Også i 2017 nådde Sounders finalen, men da ble det tap. I tillegg til MLS, skal Sounders spille i den nord-amerikanske utgaven av mesterligaen, hvor de møter Santa Tecla allerede 22. februar, før returoppgjøret spilles 1. mars i USA.

I Sounders spiller Clint Dempsey, som har 141 landskamper for USA, i tillegg til å ha spilt for Fulham og Tottenham Hotspur i Premier League. I tillegg ble Markus Fjørtoft, sønn av Jan Åge Fjørtoft, valgt av Sounders i draften tidligere i år.

Kategorier
AmerikaNorgeNyheterOvergangerVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker