Tramadol Online Fast Shipping Order Tramadol Online Australia Cod Tramadol Online Tramadol Bula Anvisa

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 25

Da er endelig nok en nitrist landslagspause over, og det er klart for en ny runde med Eliteserien Fantasy! Kun 6 runder gjenstår, og vi er, mest sannsynlig, ferdig med alle blank og dobbelrunder.

Jo Inge Berget er kjøpt av over 1000 spillere før denne runden, og han ville nok også vært med på dette laget. Nå har han pådratt seg en skade, og er markert rød i spillet. Dette viser nok en gang hvorfor det er så viktig å vente så lenge man kan med å gjøre bytter.

Glimt er nok det laget med finest program ut sesongen, og har samtidig fortsatt gullet å spille for. Tre spillere herfra virker essensielt, så spørsmålet er bare hvem. Grønbæk har skuffet veldig poengmessig i det siste, og jeg velger derfor å prøve Gulliksen, dersom han starter. Lagoppstillingen til Glimt får vi uansett før frist.

Husk frist allerede kl 14.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Egil Selvik (4,7) Haugesund (HamKam, B)

Det har kun blitt 4 clean sheets denne sesongen på Selvik, men han er allikevel topp 4 av keepere på poenglista. Kun Viljar Myhra(97) har flere redninger enn hans 92, og han har også fått med seg 11 bonus. Holdt nullen i 1-0 seieren over Godset sist, og de har et ganske ok program ut sesongen. De to neste er HamKam og Ålesund, og her bør det være muligheter for en ny clean sheet. Selvik ser ut som et godt valg nå.

Forsvar

Ulrik Fredriksen (4,3) Haugesund (HamKam, B)

Prøver altså en småfrekk dobling bak hos Haugesund denne runden. Ulrik Fredriksen er eid av 0,3 %, men har sett ganske så bra ut i det siste. Clean sheet og 2 bonus mot Godset sist, og assist mot Odd nest sist. Kampprogrammet ut sesongen er ok, og han kan fint spilles i flere av disse, samtidig som prisen gjør at han lett kan benkes i de litt tøffere. Kan frigjøre midler til de litt dyrere spillerne man kommer til å ville ha mot slutten av sesongen. Vi får samtlige lagoppstillinger de to siste rundene, og da blir fort bl.a Moldespillere aktuelle igjen.

Adrian Pereira (5,9) Rosenborg (Stabæk, H)

Rosenborg kommer fra to stygge bortetap. 5-2 mot Sarpsborg sist, og 3-0 mot Lillestrøm før det. Faktisk sluppet inn minst 3 mål i 4 bortekamper på rad nå. På Lerkendal har det vært noe bedre i det siste. 3 seire og 1 uavgjort de 4 siste, der U’en kom mot Glimt. Denne runden kommer Stabæk på besøk, og det er en kamp Rosenborg skal, og må, vinne. Alt annet enn tre poeng her vil være en skandale, og det bør nok også bli en komfortabel seier for at trønderne skal være fornøyd. Stabæk på sin side har sett bedre ut under Bradley, og trenger desperat poeng, så dette trenger på ingen måte bli en walk in the park for RBK. Allikevel velger jeg å gjøre et forsøk på en forsvarer herfra, og satser på at de kan få en sjelden clean sheet igjen. Et målpoeng fra Pereira i tillegg hadde også vært helt greit.

Eirik Wichne (5,3) Sarpsborg (Ålesund, B)

Berget ble som nevnt plutselig uaktuell denne runden, men det finnes heldigvis noen gode alternativer i dette Sarpsborg-laget. Wichne har 4 assist siste 6, og kommer stadig i fine posisjoner på banen. Sarpsborg har 6 clean sheets i år, så det er nok mest de offensive bidragene man bør håpe på her. Ålesund borte denne runden, før det venter to hjemmekamper, mot Stabæk og Vålerenga. En fin periode å ha Wichne i nå mao, selv om han nok må ut før de tre siste.

Midtbane

Ramon Pascal Lundqvist (7,1) Sarpsborg (Ålesund, B)

Prøver altså en dobling fra Sarpsborg nå. De så meget bra ut mot Rosenborg sist, og vant til slutt hele 5-2. Det må sies at trønderne er særdeles svake på bortebane, men en såpass stor seier er uansett imponerende. Lundqvist scora 2 mål, men det var Jo Inge Berget som stjal showet med sitt hattrick, og Lundqvist endte faktisk uten bonus tross sine 2. Nå er Berget som kjent ute, og Lundqvist kan fort herje mot Ålesund og Stabæk de to neste. Det er en kjent sak at målene har vært svært spredd i Sarpsborg dog, så bli ikke overrasket om det er en av de andre midtbanespillerne som får målene denne runden. Har man en god følelse på noen av dem er det bare å kjøre.

Emil Frederiksen (7,4) Rosenborg (Stabæk, H)

Det blir faktisk også en dobling fra Rosenborg. Det vil nok ikke skje ofte de siste rundene, men jeg har en følelse av at de kommer til å vinne denne ganske greit, selv om Stabæk har sett bedre ut i det siste. Frederiksen er en spiller jeg har hatt litt troen på, men han sto med kun de 2 assistene han fikk mot Ålesund i runde 20 frem til Sarpsborg-kampen sist. Den tapte som kjent trønderne 5-2, men Frederiksen fikk i det minste omsider scoringen sin. Skal det løsne littegrann nå da? Eid av 0,6 %, og det gjør det fristende. Prøves.

Kan trønderne få en ny bra hjemmekamp, etter det fryktelige 5-2 tapet borte mot Sarpsborg sist? Foto: Shutterstock.com
Amahl Pellegrino (13,7) – Tobias Gulliksen (6,3) Glimt (Sandefjord, H)

Pellegrino var frustrert når han fikk det gule kortet som gjorde at han måtte stå over toppkampen mot Molde sist. Den kampen vant Glimt 1-3, men Pelle er nok allikevel ekstra sugen på å vise seg frem igjen nå. På sine 5 siste kamper har han 17-14-2-25-5 poeng. 8 mål og 2 assist i denne perioden. Selvfølgelig skal Pelle være med, og selvfølgelig blir han også rundens kaptein.

Gulliksen ser ut som et spennende alternativ nå. Det virker sannsynlig at han skal få fornyet tillit på høyre ving nå, og lagoppstillingen får vi uansett før frist. 3 mål og 5 bonus på sine 3 siste kamper nå, og det kan virke som det har løsnet ordenlig for drammenseren. Grønbæk har sluknet litt i det siste, ihvertfall poengmessig, så jeg velger å gå en annen vei denne runden. Er også kun eid av 2,5 %, og det gjør han bare enda mer spennende.

Angrep

Faris Moumbagna (10,4) Glimt (Sandefjord, H)

Hele 5 kamper uten scoring for Faris nå, men han har i det minste fått med seg 4 assist i samme periode. Hadde en god periode før denne tørken, og står med 13 mål og 7 assist så langt denne sesongen. Skal også sies at han scora 2 mål mot Enga i cupen i denne samme perioden, bl.a et vanvittig kunstmål. Det er ingen tvil om at det kan løsne skikkelig igjen for Faris når som helst, og med det kampprogrammet Glimt har ut sesongen ser han fortsatt ut som den spissen, kanskje ved siden av Ilic, som man bare skal ha. 

Thomas Lehne Olsen (10,1) Lillestrøm (Vålerenga, H)

Lillestrøm-Vålerenga. Geir Bakke tilbake på Åråsen. Dette kan, og bør, bli ordentlig moro! Aldri godt å si hvordan disse oppgjørene blir, og det kan fort bli en målfattig affære også. Det satser jeg på at det ikke blir, og prøver meg med en spiss fra hvert lag. Lehne Olsen har vært ute de to siste kampene, men er nok tilbake nå. Før denne skaden kom hadde han 6 mål på de siste 5 kampene, og Lillestrøm trenger han i en kamp som denne. Veldig blandet kampprogram fremover for Lillestrøm dog. Om man ikke allerede har Lehne, så ville jeg nok kanskje ikke prioritert det veldig hardt. Denne kampen tror jeg allikevel er perfekt for han, og tipper han er tilbake med scoring igjen her.

Andrej Ilic (6,7) Vålerenga (Lillestrøm, B)

Ilic er den mest kjøpte spilleren før denne runden, men han er allikevel kun eid av 11,6 %. Han fremstår nå som en must-have. 5 mål siste 4, i tillegg til 2 mål i en cupkamp mot Glimt. Kampprogrammet til Enga ut sesongen er egentlig ikke så verst. Mest sannsynlig kommer de til å score på Åråsen, og da er det fort Ilic igjen. Etter det kommer RBK(H), Sarpsborg(B), Stabæk(H), HamKam(B) og Tromsø(H). Lav odds på at Enga scorer i samtlige, og jeg tipper Ilic når 10 scoringer før sesongen er over. Må med.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker