Tramadol Online Rx Tramadol 50Mg Buy Online Uk Tramadol Purchase Online Tramadol Buy Online Usa Order Tramadol Online Cod Overnight

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 24

Den store dobbel- og trippelrunden er overstått og omtrent alle fantasymanagere kan smykke seg med en poengsum godt over tresifret. Nå er det tilbake til normale runder, og helgens runde kan vise seg å bli en svært så utslagsgivende runde i konkurransen. Grunnen til dette er hovedsakelig at det er få klare favoritter i de åtte oppgjørene, samt at Eliteseriens store stjerne Amahl Pellegrino er ute med karantene. Her kan det bli mange interessante fantasylag, og ikke minst stor variasjon på kapteinsvalget.

Runden starter lørdag kveld 17.55 med Odd – Viking. Lykke til!


Keeper

Jakob Haugaard (4.9) Tromsø (Aalesund H)

Rundens eneste klare favoritt kan sies å være “gutan” fra nord. Fortapte Aalesund er flere klasser dårligere enn Tromsø og vil få det knalltøft her. Haugaard holdt nullen sist i en solid borteseier mot Stabæk. Her skal det være gode sjanser for en ny smultring for dansken på hjemmebane.

Forsvar

Niklas Vesterlund (6.2) og Kent-Are Antonsen (5.2) Tromsø (Aalesund H)

Vi fortsetter å angripe tabelljumbo Aalesund, og da gjelder det å finne to poengplukkere med relativt sikker spilletid. Det utelukker mange av de offensive midtbanespillerne og spissene til Tromsø, da det er mye rullering i disse posisjonene. Vi velger Kent-Are Antonsen som er bankers i laget og fort kan bekle en offensiv midtbanerolle. Har ett mål og fire assist så langt. Vi tar også med solide Niklas Vesterlund som opererer på høyre vingback. Hele 102 poeng har det blitt, nest best av alle forsvarere. Vi har såpass god tro på hjemmelaget i denne matchen at vi gir Vesterlund kapteinsbindet i et vanskelig kapteinsmarked.

Kristoffer Haugen (7.1) Molde (Bodø/Glimt H)

Tøft å gå med en venstreback på rundens lag mot Bodø/Glimt, men dette er ikke en hvem som helst. Haugen har funnet formen og plukket imponerende 21 poeng i nedsablingen av Viking i forrige match. Taket til Haugen er skyhøyt og her satser vi på en ny offensiv oppside i toppoppgjøret. Molde må sies å være favoritter i denne kampen, spesielt nå som Glimt mangler talismanen Pellegrino.

Midtbane

Danilo Al-Saed (6.4) og Franklin Nyenetue (5.3) Sandefjord (Ham-Kam H)

Vi dobler på midten hos Sandefjord denne runden. Al-Saed begynner å bli en fantasyfavoritt med sterke 20 poeng på de tre siste kampene. Godt gjort for et lag som sliter i bunnen. Vi slenger også med formspiller Franklin Daddys Boy Nyenetue som har plukket like mange poeng som lagkamerat Al-Saed på de tre siste. Det lukter mye mål i denne viktige bunnkampen, og vi har mest tro på at hjemmelaget scorer flest. Fine priser på midtbanegutta er det også. Al-Saed blir i tillegg vår visekaptein.

Zlatko Tripic (10.2) Viking (Odd B)

Hva nå, Viking? Stygg smell borte mot Molde sist, og nå venter Odd borte. Det er tett som hagl i toppen og gutta fra Stavanger bør komme kjapt tilbake på vinnersporet hvis de skal ta gullet. Vi tror de får en seier igjen, og da er jo Tripic mannen man ser til. Han har sterke 19 poeng på de to siste hvis vi ser bort fra smellen i Molde. Vi tar med Viking-kapteinen som er på gulljakt!

Mikkel Maigaard (7.5) Sarpsborg (Rosenborg H)

Midtbaneeleganten Maigaard har hatt en grei sesong så langt med seks scoringer og seks assist. Rosenborg har ikke imponert særlig på bortebane denne sesongen, så her bør det være gode muligheter for hjemmelaget. Alltid vanskelig å spå hvem som får målpoengene hos de hvite og blå, men Maigaard virker å være det sikreste kortet med sine 105 poeng totalt denne sesongen.

Angrep

Bård Finne (9.0) Brann (Vålerenga B)

Ingen enkel kamp for Brann når de møter et Vålerenga i medvind på bortebane. Men Brann har også levert varene i det siste og henger med i toppen. Finne fortsetter å bøtte inn mål og assist denne sesongen, og står nå med 14 + 10. Veldig imponerende. Ikke mulig å gå uten denne mannen på rundens lag og Finne kan fint kapteines også.

Faris Moumbagna (10.3) Bodø/Glimt (Molde B)

Denne plassen var egentlig forbeholdt Lillestrøms Thomas Lehne Olsen, men en skade ser ut til å stoppe spissen. Dermed faller valget på Bodø/Glimts spydspiss Faris Moumbagna som leverte et at de flotteste målene på norsk jord i cuptriumfen mot Vålerenga. Deretter har det blitt to kamper uten mål for Faris, men vi vet jo at mannen ikke trenger mange sjanser for å sette ballen i mål. Molde borte er knalltøft, men det er jo uhyre sjelden at Glimt ikke scorer i Eliteserien. Stabæks Mushaga Bakenga (7.7), som puttet to mål mot Ham-Kam denne uka, kan også vurderes her.

Andrej Ilic (6.6) Vålerenga (Brann H)

For en signering Ilic kan vise seg å bli for Vålerenga! Har allerede puttet fire mål, alle i de tre siste kampene. Gløden er tilbake for Geir Bakkes gutter, og de kommer helt sikkert til å lage problemer for Brann hjemme på Intility. Vi kan ikke unngå å ta med Ilic i den formen han er i nå. Vi satser på mange mål i rundens siste match.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker