Buy Ultram Tramadol Online Tramadol Buyers Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Overnight Mastercard Tramadol Buy Online Usa Tramadol Buy Cheap

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 23

Da er det endelig klart for sesongens største dobbel(trippel)-runde! Hele 10 lag har to kamper denne runden, mens Stabæk altså har tre!

Har man fortsatt chips igjen, så vil det mest sannsynlig lønne seg å bruke en av de nå. Rik Onkel blir nok fort den mest populære, men både Dobbel Kaptein og Spissrush ser veldig spennende ut denne runden. Wildcard kan også være et alternativ for de som ikke har brukt det, men hvilken chip blir selvfølgelig uansett veldig lag-avhengig.

På dette laget går jeg for en 3-4-3 formasjon, med én diff i hver lagdel, og Pelle cap. Tre Stabæk-spillere er med, men vi får den første lagsoppstillingen deres før frist, så følg med på den! Tromsø-forsvar og Bård Finne bl.a vil nok frembringe noe FOMO, men noen tøffe valg må man ta!

Frist er lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Isak Pettersson (4,7) Stabæk (Ålesund, B – Tromsø, H – HamKam, H)

Keeper-plassen er nok det enkleste valget denne runden. Kun Myhra(87) har flere poeng enn Pettersson’s 82, og han har faktisk et snitt på 4,1 poeng denne sesongen. Det er best av samtlige Stabæk-spillere. Kun 4 clean sheets, men 70 redninger og 15 bonus. Når Stabæk nå har 3 kamper, og et par av de i tillegg er veldig fine, så skal man ha noe herfra. Pettersson er den sikreste.

Forsvar

Nicolai Næss (4,5) Stabæk (Ålesund, B – Tromsø, H – HamKam, H)

Det blir altså en dobling bak hos Stabæk i trippelrunden. Det er ikke enkelt å velge spillere fra dette laget, da de på ingen måte har gjort det bra i det siste. Nå er Bob Bradley kommet inn, og de så mye bedre ut mot Brann sist enn på lenge, og det etter kun få treninger. Næss er nok en av de sikreste i det bakre leddet, og er også den av forsvarerne med flest poeng så langt. Pedersen har riktignok marginalt høyere snitt per kamp, men Næss føles tryggere. Eid av 14,7 %, mot Pedersen’s 2,8 %, så om man skulle ønske å prøve en diff kan Pedersen være et alternativ.

Shayne Pattynama (5,2) Viking (Sandefjord, H – Molde, B)

Min diff i forsvaret denne runden blir Pattynama. Denne plassen var ikke så enkel, og det er mange aktuelle. Viking har sett veldig solide ut de siste kampene, og har nå 2 clean sheets på sine 3 siste kamper. I 1-1 kampen nest sist fikk Pattynama også med seg en assist. 1 mål og 4 assist har det blitt så langt, og særlig hjemmekampen mot Sandefjord bør være en gylden mulighet til å få både flere målpoeng og en clean sheet. Viking er store favoritter her. Kamp 2 er borte mot Molde, og det blir naturligvis en tøff kamp. Kan dog se for meg at det ikke blir målfest, så det kan bli helt greit der også. Eid av 4,9 %, og det gjør han litt ekstra spennende.

Joachim Soltvedt (6,2) Brann (Tromsø, H – Lillestrøm, B)

Soltvedt fortsetter å se like bra ut etter at han kom til Brann, og har 2 clean sheets på like mange kamper i rødt. Tar dødballer, og kommer nok til å øke målpoeng-kontoen ytterligere i sesongavslutningen. 4 mål og 6 assist så langt, og selv om det har blitt 0 på de siste 4, så er det bare spørsmål om kort tid før det kommer mer. Ikke den fineste dobbelen for Brann riktignok. Først en hjemmekamp mot et gjerrig og godt Tromsø, og så en tur til Åråsen. Soltvedt er uansett så bra, og er selvskreven på dette laget.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13,7) – Albert Grønbæk (9,1) Glimt (Enga, H – Godset, H)

Glimt har nok den fineste dobbelen. Møter Enga og Godset, og begge kampene spilles på Aspmyra. Bjørkan ble vurdert sterkt, da jeg tror de fort kan holde nullen i minst én av disse, men jeg ender altså med trippel offensivt. Ingen kan bli overrasket om Glimt scorer 5-6 mål på disse to kampene, og da er mest sannsynlig denne duoen involvert.

Pelle har frustrert mange som kaptein i enkelte kamper med overraskende blanks, men svarer alltid fort, og kan aldri avskrives. På sine 5 siste kamper har han 3 blanks, én 17-poenger, og én 14-poenger. Pelle er selvfølgelig med, og blir også rundens kaptein.

Grønbæk har variert veldig denne sesongen, men har definitivt bevist at han har et høyt tak, og han ser vanvittig bra ut i enkelte kamper. 8 mål, 3 assist så langt. Kun 1 mål siste 4 nå, men det løsner igjen snart, og disse to kampene bør være en perfekt anledning. Rundens vise-kaptein.

Zlatko Tripic (10,1) Viking (Sandefjord, H – Molde, B)

Det føles litt som om Tripic leverer i annenhver kamp, og sånn sett burde man kanskje være noe nervøs mtp at han leverte 14 poeng i forrige kamp. En hjemmekamp mot et veldig varierende Sandefjord nå ser dog så fristende ut at han er en selvfølge på dette laget. Kamp 2 borte mot Molde tror jeg altså fort kan bli målfattig, men kanskje en Tripic-dødball kan bli avgjørende? Det vil uansett være en type kamp som Tripic elsker, og det er neppe feil å ha han der heller. 11 mål, 6 assist så langt, og fortsatt tilnærmet fast plass på dette laget.

Tripic blir ikke kaptein denne runden, men med på laget skal han. Foto: Shutterstock.com
Rasmus Vinge (6,0) Stabæk (Ålesund, B – Tromsø, H – HamKam, H)

Den siste Stabæk-plassen får altså Rasmus Vinge. Dette er helt klart en stor sjanse å ta, og det eneste grunnlaget er egentlig forrige kamp, 0-1 tapet mot Brann. Vinge så rett og slett veldig bra ut der, i sin første kamp fra start. Ble kjøpt fra Kjelsås i sommer. Kom til flere skudd, og så tidvis farlig ut. Kunne kanskje vært enda mer målfarlig på motsatt side, men her skal det være gode muligheter for målpoeng ila tre kamper, om han starter alle. Første lagoppstilling får vi som kjent, og starter Vinge blir han min diff på midtbanen. Eid av kun 0,3 %. Jelatic på motsatt side kan muligens også være spennende, men der virker minuttene enda mer usikre.

Angrep

Faris Moumbagna (10,2) Glimt (Enga, H – Godset, H)

Moumbagna startet ikke Conference League-kampen på torsdag, men kom inn tidlig da Espejord måtte ut med skade. Sistnevnte er nok ute ihvertfall hele denne dobbelrunden, og det gjør det enda litt enklere å velge Moumbagna her. 2 blanks på rad nå, men 4 kamper med scoring før det. Sjelden de store toppene, men har levert jevnt og trutt hele sesongen. To fine hjemmekamper venter denne runden, og med nærmere 180 minutter der bør det bli målpoeng igjen. Om ikke Espejord-skaden kom ville jeg nok vurdert Bjørkan/Finne mer, men nå ser Moumbagna et bitte lite hakk bedre ut.

Fredrik Gulbrandsen (10,0) Molde (Godset, B – Viking, H)

Eneste Molde-spiller denne runden blir en ordentlig punt. Gulbrandsen kom inn som innbytter sist, og scora etter 3 minutter. Kom også inn i Conference League-kampen på torsdag, og spilte rundt 20 minutter. Helt umulig å spå hvilke lag Molde kommer ut med i disse dobbelrunde-kampene, og derfor ender jeg kun med én. Veldig dyr med sine 10 millioner, har kun spilt 23 minutter i årets Eliteserie, og er da også kun eid av 0,3 %. Det trygge ville nok vært å gått for Finne på denne plassen, men jeg velger å ta sjansen på Gulbrandsen! Han har sett frisk ut, og er en spiller jeg alltid har likt.

Thomas Lehne Olsen (10,1) Lillestrøm (Rosenborg, H – Brann, H)

Siste plassen på denne rundens lag går til en annen usual suspect, Thomas Lehne Olsen. Lillestrøm har sett alt annet enn bra ut i det siste, og har kun én seier siste 5. TLO har allikevel scoret i de 4 siste, og fortsetter stadig å levere målpoeng jevnt og trutt. 10 mål og 4 assist så langt i år. Lillestrøm har kanskje ikke den enkleste dobbelen, der de møter Rosenborg og Brann. Begge disse kampene er dog på hjemmebane, og det bør kunne være mulig å score noen mål her. I forrige dobbelrunde, runde 14, hadde Lillestrøm også to hjemmekamper. Da endte TLO med 4 mål, 1 assist og 28 poeng. Kan man tørre å gå uten han her?

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker