Tramadol Buy Tramadol Visa Overnight Tramadol 180 Tabs Online Tramadol Online Order Cheap

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 22

Klubbfotballen er tilbake etter landslagspausen og den store dobbeltrunden i runde 23 nærmer seg med stormskritt! For mange blir dette en runde der man forbereder seg på dobbeltrunden. For de som planlegger Spissrush eller To Kapteiner i dobbeltrunden bør byttene tilpasses dette. Har du Wildcard i tillegg er denne runden en ypperlig mulighet til å gjøre laget klart for dobbeltrunden. De som kjører Rik Onkel i runde 23 kan gjøre bytter tilpasset kommende runde eller rundene etter 23.

Denne runden begynner med tre kamper lørdag kveld, så her kan det lønne seg å gjøre byttene etter at lagoppstillingene er publisert. Vi må gjøre valgene nå, men har tatt ut en gjeng vi tror vil levere varene denne helga. Fristen er kl. 17.55 på lørdag, og vi ønsker alle lykke til!


Keeper

Jacob Karlstrøm (5.5) Molde (Odd H)

Molde er store favoritter hjemme mot Odd, og det er vanskelig å se andre keepere med en bedre sjans til å holde nullen enn Moldes sisteskanse. Man kan nok argumentere for at Tromsø også har gode sjanser for smultring hjemme mot Ham Kam, men der vil vi gjerne bruke de tre plassene på utespillere. Derfor kjører vi Karlstrøm i buret denne gang.

Forsvar

Joachim Soltvedt (6.2) Brann (Stabæk B)

Venstrebacken gikk rett inn i Brann-laget og har allerede fått sin første scoring for Bergens stolthet. Det ble også en smultring i forrige runden da Sarpsborg ble beseiret 1-0 hjemme. Nå skal Brann på besøk til Stabæk som har hentet gamletrener Bob Bradley tilbake. Ny trener-effekten kan slå til, men Brann må fortsatt finne seg i å være klare favoritter til dette oppgjøret. Det skal være fine muligheter for Soltvedt denne runden.

Niklas Vesterlund (6.1) og Kent-Are Antonsen (5.1) Tromsø (Ham Kam H)

Tromsø er store favoritter hjemme mot Ham Kam, og det er lett å se hit når vi tar ut rundens lag. Vi dobler med to spillere bak, men det er ikke kun pga. tro på clean sheet denne runden. Vesterlund har dundret opp og ned langs sidelinja hele sesongen og virkelig levert varene med tre mål og fire assist. Antonsen er listet som forsvarsspiller, men opererer stort sett som indreløper i laget. Scoret sist, og har også fire assist så langt.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13.7) og Albert Grønbæk (9.0) Bodø/Glimt (Rosenborg B)

Pellegrino har straffet alle som kastet han ut av laget for noen uker siden knallhardt. 31 poeng på de to siste rundene er intet annet enn ellevilt. Glimt virker å ha funnet tilbake til sitt beste offensive spill om dagen og da er talisman Pellegrino soleklar på rundens lag. Vi gir “Pelle” kapteinsbindet også. Vi lar han få selskap av lagkamerat Albert Grønbæk som stod over sist runde med suspensjon. Har vist sitt høye nivå i flere kamper den siste tiden, samt noen klassescoringer. Vi satser stort på gutta fra nord denne runden!

Vegard Erlien (7.7) Tromsø (Ham Kam H)

Erlien med en liten start på benken i forrige kamp, men kom inn og scoret i 3-1-seieren over Rosenborg. Skal etter sigende være tilbake fra start til denne kampen, og nå som den lille måltørken er endt kan det være duket for nye scoringer for spissen som er oppført i spillet som midtbanespiller. Lagkamerat og stjerneskudd Jakob Napoleon Romsaas (6.2) er også et ypperlig alternativ.

Danilo Al-Saed (6.3) Sandefjord (Strømsgodset H)

Al-Saed med fine 11 poeng i forrige kamp mot Odd, selv om Sandefjord tapte 2-3. Syv scoringer og tre assist er gode tall denne sesongen, og vi tror Al-Saed skal øke disse ytterligere. Godset med en uhyre viktig seier mot Stabæk sist, men varierer stort i prestasjonene. Vi tror Al-Saed vil lage trøbbel for drammenserne her.

Mohamed Ofkir (8.1) Vålerenga (Aalesund H)

Det begynner å haste for Vålerenga som må plukke trepoengere på hjemmebane. Tok med seg et sterkt poeng borte mot Viking sist og det virker som noe er på gang for Geir Bakkes menn. Aalesund tok også et sterkt poeng hjemme mot Lillestrøm, men har vært katastrofale på bortebane denne sesongen. Vi har troen på Enga denne runden, og Ofkir er mannen som kan utrette store ting, det har han vist før. Her kan også bekreftede Molde-startere på midtbanen helt klart vurderes.

Angrep

Bård Finne (8.9) Brann (Stabæk B)

Finne med straffemiss og minuspoeng sist, men fikk en god opplevelse med sin første scoring for landslaget mot Jordan. Godfølelsen bør derfor være tilbake for spissen. Finne har levert stabilt og godt i år og vi ser ingen grunn til å utelukke landslagsspilleren fra rundens lag. Fortsatt den angriperen i spillet med flest poeng.

Faris Moumbagna (10.2) Bodø/Glimt (Rosenborg B)

Som nevnt leverer Glimt mål i fleng om dagen, og Faris har fem scoringer på de siste åtte. Har en utrolig god uttelling på skuddene sine denne sesongen. Vi tror Bodø/Glimt fortsetter målfesten på Lerkendal og da blir vi ikke overrasket hvis Faris Moumbagna står i målprotokollen.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker