Tramadol Online Price Tramadol 50Mg Buy Online Can You Buy Real Tramadol Online Purchase Tramadol Visa Tramadol Online Texas Tramadol Buy Usa

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 21

Endelig er vi ferdig med den store blank runde 20, og det er tid for å planlegge veien videre. Hva man gjør nå avhenger som vanlig av hva slags lag man står med, og hvilke chips man har igjen. Med en kommende stor dobbel og trippel(!) runde i runde 23, må man uansett ha denne med i planleggingen.

Sitter man fortsatt med Rik Onkel nå, så vil jeg uten tvil anbefale å bruke den i runde 23. Har man da et Wildcard i tillegg, kan det gjerne brukes nå, om ikke laget ser veldig sterkt ut. Tripic og Pellegrino er eksempler på spillere mange har kastet før blank runde 20, og som det nesten ikke går an å gå uten videre.

Skulle både Wildcard og Rik Onkel være brukt allerede, så gjelder det å bytte inn riktige spillere med dobbel/trippel i 23. Viking har ikke dobbel, men Tripic bør uansett med. Glimt har en veldig fin dobbel, og Stabæk har altså en trippel, som i tillegg på papiret er veldig fin. Spillere herfra bør nok prioriteres, og har man igjen Dobbel Kaptein eller Spissrush, så kommer det neppe en bedre anledning til å bruke disse.

På dette laget er det ikke tatt veldige hensyn til rundene fremover, men et lag som skal kunne sparke godt fra seg denne runden. Prøver også som vanlig et par differ jeg syns virker spennende.

Frist er lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Viljar Myhra (4,9) Godset (Stabæk, H)

Det begynner å bli en stund siden Godset holdt nullen nå, men Myhra får stadig med seg redningspoeng, og bonus, og er fortsatt den keeperen med flest poeng i spillet. Skal man, som jeg, kjøre Rik Onkel i runde 23 så ser han ut som et veldig godt valg nå. Fine kamper både før og etter dobbel, som altså starter med en hjemmekamp mot et Stabæk som scorer lite. Det bør kunne bli en etterlengtet clean sheet for Godset her, og Myhra blir keeper både på rundens lag, og mitt eget Wildcard-lag.

Forsvar

Logi Tómasson (5,0) Godset (Stabæk, H)

Dette er nok en relativt stor risk. Dobler altså bak hos Godset, med deres Islandske nysignering. Foreløpig så og si uprøvd på dette nivået, bortsett fra en treningskamp mot Lillestrøm forrige uke, der han startet og fikk 45 minutter. Leverte helt ok her, og jeg velger å ta sjansen på at han får starte igjen her. Videoer fra Island viser en veldig offensiv og skuddvillig vingback, og ser veldig spennende ut. Eid av 0,0 % (er vel kjøpt av 2 spillere), og det gjør det enda litt mer gøy. Vær dog forberedt på at han fort kan starte på benk.

Joachim Soltvedt (6,1) Brann (Sarpsborg, H)

Soltvedt har vært et must i hele år som Sarpsborg 08’s vingback, og fus i alt. Nå har han kommet hjem til Bergen og Brann, og det gjør han på ingen måte mindre interessant. Startet på benk i Conference League-kampen mot AZ i midtuken. Kom inn da Brann lå under 1-3, scora på et fantastisk frispark, og slo corneren som førte til utligning. Denne helgen venter en hjemmekamp mot nettopp Sarpsborg. Han starter neppe på benk igjen her, og det vil ikke overraske om det kommer nye målpoeng. Virker fortsatt å være en must-have.

David Brekalo (5,3) Viking (Vålerenga, H)

Viking klarte å beholde Brekalo gjennom overgangsvinduet, og har bevist at de mener alvor i gullkampen. Trippel Viking tror jeg blir essensielt utover høsten, men det er såpass mange spennende valg der nå at jeg avventer tredjemann. Brekalo er dog en av to som skal med på laget. 100 % spikra i laget, målpoeng i ny og ne, og en av Eliteseriens beste forsvarspillere. Diop kan være et alternativ om man skulle trenge å spare en million, men Brekalo føles fortsatt tryggere, og jeg tror han er verdt de ekstra kronene.

Niklas Vesterlund (6,0) Tromsø (Rosenborg, H)

Tromsø har vært veldig solide i år, men røk på en ordentlig smell sist. Hele 4-0 endte det borte mot Sarpsborg. Dette Sarpsborg-laget kan variere fra det håpløst svake, til å se ut som en medaljekandidat. De er i veldig bra form, og det er vanskelig å vite hvor mye man skal legge i det tapet. Casper Øyvann er solgt, og det er en stor svekkelse. Uansett ender jeg med dobbel Tromsø på dette laget, når det nå venter hjemmekamper i både 21, 22 og 24. Helgens motstander, Rosenborg, vant 4-0 sist. Det var en hjemmekamp mot Ålesund, og neppe noen målestokk. Tromsø blir favoritter her, og jeg tror de slår tilbake fra det kjipe tapet sist.

Midtbane

Vegard Erlien (7,7) Tromsø (Rosenborg, H)

1 mål og 1 assist siste 8 er virkelig ikke noe å skrive hjem om for Erlien. Begynte sesongen strålende, før det nå altså har stoppet opp noe. Allikevel tror jeg han har et par tosifra poengscores igjen i seg denne sesongen, og med 3 hjemmekamper på rad nå (bortsett fra dobbelen) så bør det være en perfekt anledning til å gjøre nettopp det. Virker fortsatt å være klink i laget, og det blir det viktige her. Målene vil komme hjemme mot Rosenborg, HamKam og Ålesund.

Zlatko Tripic (10,0) Viking (Vålerenga, H)

Tripic har levert målpoeng i 70 % av hjemmekampene sine så langt, og har bl.a 5 ganger hatt tosifra poengscores. Vålerenga er helgens motstander. De er mildt sagt varierende, og man vet aldri helt hva som kommer. Uansett blir Viking kjempefavoritter her, og en lørdagskamp mot et storlag er en perfekt anledning for en ny superkamp av Tripic. ‘Never back the early kick-off’, er en ‘regel’ jeg alltid har i bakhodet, men Tripic blir uansett rundens kaptein.

Tripic får bindet igjen. Hjemmekamp mot Enga, lørdagskamp. Bør være en perfekt anledning for Tripic. Foto: Shutterstock.com
Amahl Pellegrino (13,6) Glimt (HamKam, B)

To kamper uten målpoeng var nok til at mange faktisk valgte å droppe Pellegrino i runde 19, mtp at han også hadde blank i runde 20. Disse ble brutalt straffet med 2 mål, 1 assist og 17 poeng, og Pelle beviste nok en gang hvorfor han må være på laget. I torsdagens Conference League-kamp ble det også 2 mål og 1 assist, og når HamKam venter denne runden er det umulig å gå uten. Han blir dog kun visekaptein denne runden, men det er en veldig jevn kamp med Tripic om det bindet.

Angrep

Faris Moumbagna (10,1) Glimt (HamKam, B)

Vi må helt tilbake til runde 9 for å finne sist det ble en tosifret poengscore på Faris, men han fortsettter å levere jevnt og trutt. Har nå scoring i fire kamper på rad, og ser ut til å være et godt valg utover høsten. Det kan bli en utfordring å velge hvilke Glimt-spillere man skal ha i tillegg til Pellegrino, og bl.a Albert Grønbæk (9,0) fortsetter å se ut som den man kanskje helst vil ha. Sistnevnte er dog suspendert denne runden, og Faris får derfor sjansen til å bevise at han fortjener denne plassen.

Elias Melkersen (7,0) Godset (Stabæk, H)

Godset har som kjent solgt Braut Brunes i sommer, og inn har Elias Melkersen kommet. Han presenterte seg umiddelbart med scoring i debuten, og ser bra ut. Godset tapte riktignok den kampen, 2-1 mot Lillestrøm, men møter enklere motstand når Stabæk kommer på besøk til elvebyen denne helgen. Godset har en fryktelig tøff dobbel der møter Molde og Glimt, men kampene før og etter er fine. Altså er det nok mest for oss som utelater runde 23 fra planleggingen grunnet Rik Onkel. Melkersen ser uansett ut som en veldig spennende diff nå, med kun 0,7 % eierandel.

Thomas Lehne Olsen (10,1) Lillestrøm (Ålesund, B)

Eirik Bakke har kommet inn som ny trener på Åråsen, og det blir spennende å se hvordan de gjør det utover høsten. Skal både til Bodø og Molde senere i høst, men ellers ser kampprogrammet ganske så fint ut. TLO har scoring i to kamper på rad, og denne runden møter de altså Ålesund. Det er et Ålesund som ser skrekkelige ut om dagen, og det virker nærmest som de har gitt opp allerede. Her bør man kunne forvente, tross bortebane, at Lillestrøm scorer minst et par mål, og da er jo Thomas Lehne Olsen mest sannsynlig involvert igjen.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker