Tramadol Overnight Paypal Order Tramadol Next Day Delivery Get Tramadol Online Order Tramadol Cod Online

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 20

Sesongens største blankrunde står for tur da kun fire kamper skal gjennomføres kommende helg. Dette gjør naturlig nok utvalget av aktuelle spillere noe tynt, men vi har stablet opp et solid lag som bør plukke fint med poeng denne runden. Flere vil nok slite med å ha fulltallige ellevere, men det behøver ikke være veldig negativt, da runden neppe blir høytscorende. Det anbefales ikke å svi av rik onkel denne runden, da oppsiden i den store dobbeltrunden (og trippel for Stabæk!) er såpass mye større enn poengtaket i denne blankrunden.

Frist denne gangen er lørdag kl. 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Jacob Storevik (4.4) Vålerenga (Odd H)

Vanskelig å velge keeper da vi ikke helt har troen på at noen av lagene klarer å holde nullen denne runden. Valget faller derfor på en mann som gjorde jobben forrige runde under vanskelige arbeidsvilkår borte i Molde. Jacob Storevik har tatt plassen fra Magnus Sjøeng i buret hos de blå og beholder nok den ut sesongen. Av rundens fire kamper er det denne det lukter færrest mål i.

Forsvar

Adrian Pereira (5.8) Rosenborg (Aalesund H)

Rosenborg er rundens største favoritt når de får besøk av fortapte Aalesund hjemme på Lerkendal. Vi er absolutt ikke sikre på at RBK holder tett bakover, men her er det gode sjanser for målpoeng for offensive anlagte Adrian Pereira. Har bare ett mål og én assist denne sesongen, men vi kjenner venstrebackens toppnivå fra tidligere sesonger. Vi har råd og plass, og kjører Pereira inn på rundens lag.

Niklas Vesterlund (6.0) Tromsø (Sarpsborg B)

For en sesong Vesterlund og Tromsø har! Gutta fra nord har imponert stort, og Vesterlund storspiller på backen uke inn og uke ut. Tre mål og tre assist så langt i sesongen. En bortekamp mot Sarpsborg er i utgangspunktet ikke en enkelt match, men den offensive backen kan fint levere nye målpoeng for “Gutan”.

Espen Ruud (5.8) Odd (Vålerenga B)

Odd og Ruud med kjempesmell hjemme forrige helg, med 0-3 i sekken mot Sarpsborg. Dette resultatet kom som et lite sjokk mot det som har vært et solid Odd-lag de siste ukene. Nå skal de på besøk til bunnlaget Vålerenga, i en kamp som ikke stinker av mål. Ruud er på straffer og kan potensielt få med seg en kjempesum herfra i form av både clean sheet og målpoeng. Det blir for risikabelt å gå uten Fantasy-legenden.

Midtbane

Vegard Erlien (7.6) Tromsø (Sarpsborg B)

Vegard Erlien som spiller ute av posisjon og er på straffer blir et enkelt valg. Er på vei mot en kjempesesong med åtte mål og tre assist så langt. Selv om Sarpsborg utrolig nok holdt nullen i forrige kamp mot Odd har de sluppet inn mål i de sju foregående rundene. Det blir nok mange mål i denne kampen, og da skal man ikke se bort fra at Erlien har tegnet seg på scoringslista.

Carlo Holse (8.9) Rosenborg (Aalesund H)

Det forventes mye av Rosenborgs playmaker, og Holse har sammen med laget levert svakere enn forventet. To mål og to assist er for lite, men i en hjemmekamp mot et Aalesund som lekker som en sil bør dansken pynte på tallene sine. Spiller alltid 90 min og kampen mot Aalesund bør ikke være i fare selv om det er rykter om at Holse forsvinner ut portene på Lerkendal i løpet av dette overgangsvinduet. Rundens visekaptein.

Danilo Al-Saed (6.3) Sandefjord (Haugesund H)

Sandefjords toppscorer var tilbake etter skade med et kort innhopp i bortekampen mot Tromsø. Det ligger derfor til rette for at Al-Saed starter helgas viktige hjemmekamp mot Haugesund. Har et høyt poengtak og vi tror det blir flere scoringer i dette oppgjøret, der hjemmelaget er favoritter.

Mikkel Maigaard (7.4) og Ramon Pascal Lundqvist (7.4) Sarpsborg (Tromsø H)

Midtbanegutta til Sarpsborg roterer frustrerende nok på hvem som tar målpoengene i hver match. Sist var det Maigaard med to mål. Ramon Lundqvist har vært en gjenganger på rundens lag denne sesongen og har knepent flest poeng av gutta på midten til Sarpsborg. De blå og hvite scorer alltid, og selv om Tromsø blir en tøff nøtt å knekke går de nok av banen med mål denne gangen også. Spørsmålet er bare hvem som putter ballen i nettet.

Synes man det blir mye å doble opp med to herfra kan Sandefjords dødballtaker Filip Ottoson (4.6) eller Tromsøs formspiller Jakob Napoleon Romsaas (6.0) fint settes inn.

Angrep

Ole Sæter (10.1) Rosenborg (Aalesund H)

Da artikkelen skrives er det fortsatt usikkert om Rosenborgs store stjerne på topp blir klar til helgens kamp. Trener Svein Maalen var onsdag ettermiddag positiv til at Sæter kunne bidra til hjemmemøtet med Aalesund. Rosenborg er som nevnt rundens største favoritter. Blir Sæter klar er han selvskreven på rundens lag og sannsynligvis det beste kapteinsalternativet. Følg med på nyheter opp mot fristen!

Sory Diarra (5.6) Haugesund (Sandefjord B)

Diarra med scoringer i tre kamper på rad og er et kjempealternativ på topp til en billig penge. Er på straffer og bør være en no-brainer på både rundens lag og fremtidige Wildcard fremover. Haugesund sliter på bortebane, men klarer de å putte ballen i nettet er det stor sannsynlighet for at det er Diarra som er mannen som gjør det.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker