Tramadol Cheap Overnight Fedex Tramadol Online Fast Delivery Tramadol Where To Buy Uk Order Cheap Tramadol Overnight

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 19

Det er klart for en ny ‘venterunde’ i Eliteserien Fantasy. Kan man spare byttet denne runden, så vil jeg absolutt anbefale det. Runde 20 blir en stor blank runde, og det er kun 4 kamper som spilles da. Stabæk har fått sin kamp flyttet grunnet omlegging til kunstgress på Nadderud. I tillegg har Glimt, Molde og Brann fått sine kamper flyttet etter at de ble klare for playoff i Europa.

Hvordan man navigerer seg gjennom de neste rundene blir, som alltid, veldig lagavhengig. I nevnte blank runde 20 kan man nok klare seg uten et fullt lag, og de som fortsatt har igjen Wildcard og/eller Rik Onkel bør prøve å spare dette. Fra runde 21 vil man jo ha inn igjen spillere fra lag som Molde, Glimt og Viking, og et Wildcard da kan være fint. I runde 23 blir det en veldig stor dobbelrunde, pluss en trippelrunde for Stabæk! Rik onkel i den runden virker riktig. Står man uten chips kan det nok gå an å allerede fokusere på runde 23, og ikke ta så mye hensyn til blank 20, da denne neppe vil gi altfor store utslag.

På denne rundens lag har jeg satt opp en 11’er jeg tror kommer til å gjøre det godt, uten å ta hensyn til kommende blank. Det er mao ikke nødvendigvis anbefalt å bytte inn så mange av disse spillerne, med unntak av Tromsø-spillerne, og Ruud.

Frist denne runden er Lørdag kl. 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Mathias Dyngeland (4,6) Brann (Ålesund, H)

Dyngeland er i fin form om dagen, med 2 clean sheets siste 4. Brann slo også, noe overraskende, ut Portugisiske Arouca i Conference League torsdag kveld. Endte med en sterk 3-1 seier, og 4-3 sammenlagt. Det betyr playoff, og utsatt kamp i runde 20.  Denne runden kommer et Ålesund som scorer veldig lite mål på besøk. Brann er store favoritter her, og det er også lav odds på at de holder nullen. Det blir spennende å se hvordan dette Brann-laget klarer seg utover høsten om de skal spille gruppespill i Europa i tillegg. Kan nok trenge enda flere forsterkninger da. Dyngeland blir uansett denne rundens keeper.

Forsvar

David Brekalo (5,2) Viking (Stabæk, H)

Viking ser fantastiske ut om dagen, og er nå en reell gullkandidat. 9 seire på rad nå, og lite som tyder på at det ikke skal bli flere. Får besøk av et Stabæk ute av form denne runden, og Viking er en av rundens største favoritter. Diop (4,4) ser ut som et veldig godt alternativ fremover, men han er suspendert denne runden, og blir først et alternativ fra runde 21. Viking-trippel denne runden ser veldig riktig ut, og Brekalo blir valget defensivt.

Espen Ruud (5,7) Odd (Sarpsborg, H)

Én blank siste 4, på Lerkendal i runde 16. Ellers har det altså blitt 2 mål, 4 assist og 2 clean sheets og 43 poeng i denne perioden. Ruud i denne formen vet man hvor bra er, og mtp at han også har kamp i runde 20, så ser han nå ut som en av de beste forsvarerne å bytte inn. 4 fine hjemmekamper neste 6. Eierandel fortsatt under 5,9 %. Har man mulighet, og ikke har han, så er det bare å komme seg på.

Niklas Vesterlund (5,8) Tromsø (Sandefjord, H)

Tromsø fortsetter å se veldig bra ut, og det blir veldig spennende å se hvor høyt de kan ende i år. Vesterlund er en av de viktigste bidragsyterne på dette laget. Står med 3 mål, 3 assist og 6 clean sheets så langt. Må nevnes at han av en eller annen grunn får veldig lite bonuspoeng med det nye systemet, men det er fortsatt kun Soltvedt (Sarpsborg 6,1) og Linnes (Molde (7,0) som har flere poeng hittil i år. Tromsø er et av lagene som har kamp i runde 20, og bør nok være høyt på prioriteringslista over spillere man bytter inn til denne. Denne runden kommer Sandefjord på besøk, og det bør være gode muligheter for både clean sheet og målpoeng til Vesterlund her.

Midtbane

Jakob Napoleon Romsaas (6,0) – Vegard Erlien (7,5) Tromsø (Sandefjord, H)

Tromsø har som nevnt kamp i blank runde 20, og i tillegg en veldig fin kamp hjemme mot Sandefjord denne runden. Trippel Tromsø ser da veldig riktig ut, og jeg dobler på midten i tillegg til Vesterlund.

Napoleon Romsaas slo til med 2 mål i debuten fra start i runde 20, og fulgte opp med scoring i bortekampen mot Glimt påfølgende runde. Sist ble det en blank, selv om Lillestrøm ble slått 3-1, men kunne fort fått med seg noe her også. 81 minutter i hver av de 3 siste, og virker nå og være en sikker starter. Hjemmekamp mot Sandefjord bør være en perfekt anledning for nye målpoeng til ungguttten.

Erlien var fantastisk i starten av sesongen, før det ble en periode med blanks. Nå har han målpoeng i de to siste, og kan kanskje se ut til å finne formen igjen. Er på straffer, spiller alt, og er fortsatt et veldig godt valg til denne prisen, og da spesielt i denne perioden.

Tromsø har vært veldig bra i år, og det kan bli mer å juble for når Sandefjord kommer på besøk denne runden. Foto: Shutterstock.com
Eric Kitolano (8,4) Molde (Enga, H)

Det kom en blank igjen for Kitolano borte mot Sandefjord forrige runde. Før det hadde han 4 mål, 1 assist og 37 poeng på 3 runder. Ingen grunn til å tro at formen plutselig skal ha forsvunnet helt, og en hjemmekamp mot et Enga som ikke er veldig varierende kan være fint for han nå. Molde slo til slutt ut Færøyske Klaksvik etter ekstraomganger denne uken, og skal nå spille playoff til Champions League. Denne blir selvfølgelig høyt prioritert, og Molde har da også fått utsatt sin kamp i runde 20. Kitolano har startet Eliteseriekampene under denne kvaliken, og gjør nok det igjen her. Den lagoppstillingen får vi uansett før frist, så her er det bare å følge med. Er også et godt kapteinsalternativ, men jeg tror det finnes bedre valg denne runden.

Albert Grønbæk (9,1) Glimt (Haugesund, B)

Selvfølgelig et sjansespill å droppe Pellegrino (13,7), men Grønbæk blir altså eneste Glimt-spiller på denne rundens lag. Pelle er markert gul i spillet, men spiller nok. Det, pluss blank runde 20, ble nok til at han droppes her. Grønbæk har vært den Glimt-spilleren som har sett best ut i det siste, og har også mesteparten av sine målpoeng på bortebane. 4 mål og 33 poeng på sine 3 siste bortekamper nå. Haugesund har tidvis sett ganske bra ut i det siste, men Glimt blir uansett store favoritter her. Både Grønbæk, og også Pelle om man har han, er naturligvis også gode kapteinsalternativer.

Zlatko Tripic (10,0) Viking (Stabæk, H)

Men på mitt lag denne runden var jeg aldri i tvil. Tripic er min kaptein. På sine 4 siste hjemmekamper har han nå 6 mål, 3 assist og hele 56 poeng. Rundens motstander, Stabæk, har 4 tap på rad, og sist ble det hele 4-0 borte mot Odd. Ingen grunn til å tro at Viking ikke skal få sin 10ende strake her, og Tripic går neppe av banen uten målpoeng. Selvskreven kaptein.

Tripic. Hjemme mot Stabæk. Selvfølgelig skal han få være kaptein igjen. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Lars-Jørgen Salvesen (9,2) Viking (Stabæk, H)

Det er litt opp og ned med Salvesen, men nå har han ihvertfall mål i de to siste kampene. En liten frykt kan være noe begrenset minutter, men han har også 90 i de to siste. 3 bonus har han også fått i disse. Det kan mao se ut som et fint tidspunkt å prøve han på, selv om det fort kan peke seg ut noen andre spennende alternativer når man bør komme seg på trippel Viking etter blank runde 20. 7 mål og 2 assist så langt i år, og her tror jeg det kommer 1 eller 2 til.

Bård Finne (8,7) Brann (Ålesund, H)

Den klart mest eide spilleren i starten av sesongen, og tross veldig mange salg er han vel fortsatt det. Etter 4 blanks på rad fikk han omsider målpoeng igjen sist. 2 assist ble det i bortekampen mot HamKam, og han fikk også med seg scoring i Conference League-kampen mot Arouca i midtuka. Ålesund hjemme er det fineste man får i Eliteserien om dagen, og her bør Finne kunne få seg en scoring igjen. Står med 11 mål og 8 assist så langt, tross altså 5 kamper på rad uten scoring nå. Kan absolutt være et kapteinsalternativ han også, men det er bare for de som av en eller annen grunn ikke eier Tripic.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker