Is Tramadol Illegal To Buy Online Order Cheap Tramadol Cod Tramadol Overnight Visa Tramadol Buy Online Cheap Coupon Code For Tramadol Online Best Place For Tramadol Online

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 18

En stor blankrunde står for tur i Eliteserien Fantasy. Bodø Glimt, Rosenborg, Brann, Tromsø, Stabæk og Odd står alle uten kamp denne runden. Dette gjør utvalget til rundens lag noe smalt, men vi har likevel funnet frem til elleve mann vi har tro på denne helga. Vi får lagoppstillinger til Sandefjord – Molde ved rundestart lørdag ettermiddag, så det anbefales å vente med bytter og valg av kaptein da. Mellom runde 18 og 19 vil vi også få informasjon om hvem som eventuelt blanker i runde 20. Det kan være en fordel å avvente bruk av Wildcard og Rik onkel til dette er avklart, gitt at man kan stille et greit lag denne helga. Har du ikke dette igjen bør du hente spillere som er sikra kamp i runde 20.

Frist for runden er kl. 15.55 på lørdag. Lykke til!

Keeper

Jacob Storevik (4.4) Vålerenga (Haugesund H)

Storevik fikk plassen til Sjøeng forrige runde og takket for tilliten med én stor tabbe samt én assist. Totalt sett vil nok dette føre til fornyet tillit for Vålerengas sisteskanse. Enga sin etterlengtede seier borte mot Godset ga sårt tiltrengt selvtillit til de blå fra Oslo, og her kan de fort ri videre på en medgangsbølge. Vi tror Vålerenga tar en ny seier hjemme på Intility.

Forsvar

Joachim Soltvedt (6.1) Sarpsborg (Strømsgodset H)

Den kreative backen til Sarpsborg var plutselig fraværende da laget ble maltraktert 5-1 i Sandefjord. Det er usikkert om han blir klar igjen til helgas kamp mot Godset. Soltvedt er svært viktig i angrepsspillet til Sarpsborg og står med imponerende fire mål og seks assist så langt. Hvis det kommer signaler om at Soltvedt ikke rekker kampen, kan lagkamerat og dødballfarlige Bjørn Inge Utvik (5.1) settes inn.

Simen Juklerød (4.9) Vålerenga (Haugesund H)

Vålerenga som kjent med en etterlengtet seier borte mot Godset forrige runde. Den var viktig for Geir Bakke og guttene fra Oslo. Juklerød har vært frisk på vingbacken de siste rundene med to målgivende på de tre siste kampene. Det sprudler heller ikke av Haugesund om dagen, som gikk på et bittert 1-2-tap hjemme mot Rosenborg forrige helg. Det kan fort bli både målpoeng og smultring på Juklerød denne runden.

Vetle Dragsnes (5.9) Lillestrøm (Viking H)

Dragsnes har vist hvorfor han er en fantasyfavoritt de tre siste rundene, med både bonus, scoring og assist i de respektive matchene. Lillestrøm har bøttet inn mål på hjemmebane de siste rundene, og Dragsnes kan fint plukke med seg nye målpoeng her. Viking er i knallform, men med Tripic ute med suspensjon er laget klart svekket. Her kan man fint gå en Molde-forsvarer som starter mot Sandefjord hvis man heller ønsker det.

Midtbane

Markus Karlsbakk (5.3) og Isaac Atanga (6.4) Aalesund (Ham-Kam H)

Aalesund med en solid opptur hjemme mot Godset i runde 16 der de vant fullt fortjent. Burde blitt mer enn 1-0, og spesielt Karlsbakk kunne fått bedre betalt enn sin ene assist. Karlsbakk har imponert i sin offensive midtbanerolle og står med tre scoringer etter trenerbyttet i våres. Vi kjører også et punt på lagkamerat Isaac Atanga. Har vist et høyt toppnivå og fikk 90 min i forrige runde. Gutta fra Aalesund er nydelige differ med en eierandel på henholdsvis 5.5 % og 1.6 %. Her krysses alt vi har for en ny kjempekamp av hjemmelaget!

Eric Kitolano (8.3) Molde (Sandefjord B)

Det blir nok kraftig rotering på Molde-laget etter at de tapte første oppgjør mot Klaksvik 1-2 i Champions League-kvalifiseringen. Tankene er nok hovedsakelig på neste ukes returoppgjør, men vi finner likevel god verdi i Eric Kitolano denne runden. Er klassifisert som midtbanespiller, men kan fort få en spissrolle til helga. Ufattelige 37 poeng på sine tre siste kamper. Bankers i laget hvis han starter, og kan fint vurderes som kaptein også.

Ramon Pascal Lundqvist (7.4) Sarpsborg (Strømsgodset H)

Ramon Lundqvist med nok et målpoeng forrige runde selv om laget ble banket kraftig av Sandefjord. Har gode tall med tre mål og åtte målgivende, men vi forventer fortsatt mer av midtbanemannen. Blir nok dyttet ned fra spissposisjon nå som Fardal Opseth er tilbake fra karantene, men vi tror ikke det nødvendigvis er negativt for svensken. Vi tror Sarpsborg er på revansjetokt, og da er det veldig fint å sitte med Lundqvist. Rundens kaptein.

Angrep

Seedy Jatta (6.8) Vålerenga (Haugesund H)

Jatta med scoringer i de to siste kampene og virker heit om dagen. Det ryktes om salg, men foreløpig er han fortsatt Vålerenga-spiller. Vi har som sagt tro på Geir Bakke og Enga til denne runden, og tripler opp med blå hjemme mot Haugesund. Fin pris og fin form fører Jatta rett inn på rundens lag. Visekaptein.

Veton Berisha (11.8) Molde (Sandefjord B)

Som nevnt må man sjekke lagoppstillinger før fristen. Vi har troen på at Veton Berisha er tilbake fra start når Molde skal rotere på laget før den viktige returkampen mot Klaksvik. Har ikke hatt en god sesong så langt, men vi kjenner alle toppnivået til Berisha. En kjempespennende diff denne runden med en eierandel på 8.1 %.

Thomas Lehne Olsen (10.1) Lillestrøm (Viking H)

Akor Adams har forsvunnet ut portene på Åråsen og da må Kanari-fansen sette sin lit til Thomas Lehne Olsen igjen. Har skuffet med tre strake blanks, men hadde fire scoringer på to kamper før det. Skal være klink på straffer nå, og vi vet at Lillestrøm har scoret mange mål på hjemmebane denne sommeren. Vi har penger på bok og tar et lodd på dyre Lehne Olsen denne runden.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker