Order Tramadol Mastercard Tramadol 50 Mg Buy Cheap Tramadol Cod Delivery Tramadol Online Uk Reviews Tramadol Online Tramadol Sales Online

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 16

Da er det klart for runde 16 av Eliteserien Fantasy. En slags venterunde, før det kommer to blankrunder i 17 og 18. I runde 17 er det blank for Molde og Ålesund, mens Glimt, Rosenborg, Brann, Odd, Tromsø og Stabæk alle står uten kamp i runde 18.

I forrige runde sørget kaptein Tripic, kombinert med diffene Espen Ruud og Eric Kitolano for en nydelig runde, og topp 10 rundeplassering. Ruud får en hvil denne runden, da Odd skal til Lerkendal og møte et Rosenborg som muligens er i noe bedring. Skulle man allerede ha byttet inn Odd-veteranen, så vil jeg på ingen måte anbefale å bytte han ut igjen, tross blank i runde 18. Stabæk hjemme i runde 17 er en veldig fin kamp.

Prøver et diffete lag denne runden også, der 7 av 11 er eid av under 10 %, og 4 av disse har under 5 % eierandel. Dyre offensive spillere gjør at jeg denne runden ender på en 4-4-2 formasjon. Usikkerheten rundt rotasjon i Molde pga Europa gjør at kaptein derfra er uaktuelt, og Pelle får tilbake bindet igjen hjemme mot Tromsø, i en kamp som nok ender 3-2. Det gjør som regel det i slaget om Nord-Norge.

Tidligere frist enn vanlig denne runden, lørdag kl 15.25 – Lykke til med runden!

Keeper

Viljar Myhra (4,7) Godset (Ålesund, B)

Etter den nydelige rekken med tre CS på rad, så har det nå blitt tre kamper med baklengs. Det har vært mot sterke offensive lag, og er nok ikke veldig bekymringsverdig. Myhra har fortsatt sett veldig bra ut, og også plukket med seg noen redningspoeng og bonus i denne perioden. Denne runden skal Godset til Ålesund. Selv om det er på bortebane, så bør det være gode muligheter for en ny clean sheet her. Myhra får muligheten igjen, og ser fortsatt ut som et av de bedre valgene i dette prissjiktet.

Forsvar

Gustav Valsvik (5,4) – Ari Leifsson (4,4) Godset (Ålesund, B)

Det blir altså trippel defensivt hos Drammenserne denne runden, tross bortekamp. Ålesund scorer lite, og jeg tror Godset fort kan holde nullen her. 

Valsvik er i tillegg stadig en trussel på offensiv dødball. 3 mål og 1 assist så langt, og det kunne vært langt mer. Det vil ikke overraske om Godset skulle få inn et dødball-mål eller to her, og da er Valsvik et spennende valg. Kamp i runde 17 og 18 har de også, og han spiller absolutt alt. Fin mann å ha i laget fremover.

Leifsson er naturligvis med mest pga pris, men har jo også vist at det finnes målpoeng i han, med sin scoring mot Stabæk i runde 12. Det er nok ikke noe man kan forvente at skal gjenta seg her, men clean sheet-potensial er det ihvertfall her. Startet på benk sist, men med skaden som kom på Fosnæss Hanssen da, så starter han nok igjen her.

Kristoffer Haugen (7,1) Molde (Stabæk, B)

En assist ble det eneste han fikk med seg fra 5-1 seieren over Sarpsborg sist. Mål, assist og 4 bonus har allikevel sørget for 30 poeng på sine 3 siste, og det er ingen tvil om at Molde og Haugen er i storform. Det er en stor usikkerhet her. Molde har en stor drøm om å spille Champions League denne sesongen. I kvaliken møter de finske HJK, og første kamp endte med 1-0 seier til Finnene. Returoppgjøret går førstkommende onsdag, og det er naturligvis stor rotasjonsfare her. Løvik er en god back, som fort kan starte istedenfor Haugen her. Molde trenger dog også poeng i Eliteserien, og jeg velger å ta sjansen på at han får nok minutter her. Fortsatt kun eid av 3,6 %. Den eierandelen kommer nok til å øke betraktelig etter blank runde 17, så her er det fint å være på allerede, om man har mulighet til å benke i 17.

Simen Juklerød (4,9) Vålerenga (Sandefjord, H)

En ny diff får muligheten denne runden. Juklerød er kun eid av 0,7 %, og har da heller ikke gjort nevneverdig mye denne sesongen. 2 assist og 2 clean sheet er beholdningen så langt. Nå er det som kjent Bakke som har tatt over i Enga, og forsvaret er forventet å få en oppsving. Juklerød ser tidvis veldig bra ut, og er spennende. Sandefjord kommer på besøk denne runden, og Enga blir klare favoritter her. Prøves.

Midtbane

Eric Kitolano (8,3) Molde (Stabæk, B)

Det er alltid en deilig følelse å treffe ordentlig på diffevalgene, og det gjorde virkelig alle vi som hoppet på Kitolano forrige runde. Noen kjørte han også som kaptein, og fikk en nydelig runde nesten uansett hvilke andre spillere man hadde. Hattrick, selvfølgelig 3 bonus og hele 20 poeng endte han med til slutt. Har definitivt fått sitt store gjennombrudd i Molde nå, og det er ingen grunn til å tro at målpoengene vil slutte å komme herfra. Mtp det han gjorde for Tromsø i fjorårsesongen vet vi at han kan levere over tid. Som nevnt under Haugen er det store spørsmålet her rotasjon når det venter Champions League-kamp førstkommende onsdag. Her tror jeg uansett Kitolano får nok minutter til at det kan komme nye målpoeng, og han blir værende i laget også denne runden.

Ramon Pascal Lundqvist (7,2) Sarpsborg (Haugesund, H)

Etter en rekke på 4 blanks, hvor han i den fjerde også kun spilte 45 minutter, så valgte mange å kvitte seg med Ramon. 800 stk solgte han før runde 11. Etter det har det blitt målpoeng i samtlige kamper. 3 mål, 4 assist, og 43 poeng har det blitt på denne 5-kampers perioden. Spiller 10er eller spiss for et av de mest offensive lagene i Eliteserien, og har en helt nydelig pris. Det har vært en del rykter om salg, men enn så lenge er han fortsatt Sarpsborg-spiller, og et veldig godt fantasy-valg.

Zlatko Tripic (9,8) Viking (Brann, B)

Tripic fortsetter sin strålende form, og var et godt kapteinsvalg forrige runde. 18 poeng endte det til slutt med da, takket være 2 mål og 1 assist. Den siste scoringen var av det pene og iskalde slaget, og det er tydelig at formen og selvtilliten er på topp om dagen. Særlig sterk på hjemmebane, med 54 poeng på sine 4 siste hjemmekamper nå. Borte har det blitt noe mindre, men han leverer der også. På papiret en tøff bortekamp mot Brann denne runden, men det skal være akkurat en sånn kamp Tripic elsker, og det er uaktuelt å bytte han ut nå, tross noen tøffe kamper i vente. Kaptein blir han ikke denne runden, men selvskreven på laget uansett.

Amahl Pellegrino (13,7) Glimt (Tromsø, H)

Den tilliten er det Pelle som skal få. Det føles som han har levert lite i det siste, men det sier nok mer om hva vi har blitt vant til fra Drammenseren. 25 poeng på sine 3 siste kamper er helt ålreit, og det kommer til å komme flere tosifra poengscores herfra i år. Enkelte har vurdert å droppe han på wildcard nå. Rundt akkurat det har jeg kun én tanke, nei. Blank i runde 18. Mange vil nok kjøre Rik Onkel her, men med god planlegging skal det være mulig å komme seg gjennom 17 og 18 uten chips, og evt heller bruke wildcard i runde 19 for å få på flere spillere fra disse lagene igjen. Tromsø er en tøff motstander, men her blir det mål. Pelle er rundens kaptein.

Angrep

Ole Sæter (10,1) Rosenborg (Odd, H)

Løven fra Singsaker er tilbake, og ser veldig bra ut. Har uten tvil løftet dette Rosenborg-laget, og man kan bare lure på hva Rekdal ville fått til utover høsten med han tilbake. Nå kan det fort hende han blir solgt, men enn så lenge skal han få muligheten til å prøve seg i dette laget også. Spilt 357 minutter nå etter at han var tilbake etter langtidsskade, og det har blitt 2 mål og 5 bonus så langt. Denne runden kommer Odd på besøk, og det kan bli en ny tøff kamp for Maalen’s Rbk. De har et av ligaens beste forsvar, og Sæter må levere her om det skal bli en ny seier til trønderne. Det tror jeg da også han kommer til å gjøre, og tar en sjanse på å spille han her. Kun 4,3 % eierandel gjør han ekstra spennende.

Thomas Lehne Olsen (9,9) Lillestrøm (HamKam, H)

Lehne er igjen tilbake på laget etter den strålende dobbelen han hadde i runde 14. 4 mål, 1 assist og 28 poeng ble det i den superrunden. Tilbake med en 2-poenger borte mot Haugesund sist, der det ble mest fokus på Adams håpløse røde kort etter at dommeren hadde blåst for full tid. Var så sint at han måtte holdes tilbake der, og det endte med 2 kampers karantene. Spørs nok om ikke han blir solgt før karantenen er over, og vi kan ha sett det siste til Lillestrøm’s storscorer i Eliteserien. Lehne Olsen derimot, han blir værende, og er nailed nå. Lillestrøm er storfavoritter hjemme mot HamKam, og TLO kan absolutt være et godt kapteinsalternativ. Visekaptein på dette laget.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker