Tramadol Purchase Cod Tramadol Overnight Visa Tramadol 50Mg Buy Uk Buy Cheap Tramadol With Mastercard Tramadol Pills Online Tramadol Online Prices

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 15

Dobbeltrunden sist ga store utslag, og de som tok sjansen på Lehne Olsen og Adams i et spissrush ble de store vinnerne av runden. Med to fine hjemmekamper lå alt til rette for at det skulle løsne for Lillestrøm, og de så også veldig bra ut offensivt. Det blir allikevel kun Adams som får være med videre.

Denne rundens lag blir veldig ‘diffete’, med kun 4 spillere som er eid av over 10 %. Flere av de høyt eide har levert under pari i det siste, og det kan være et fint tidspunkt å prøve noe annet, særlig om man har havnet litt bakpå, og ønsker å klatre.

Det blir også en noe annerledes formasjon denne runden, 4-3-3, med Tripic kaptein, og Pelle visekaptein.

Siste mulighet for å bruke Wildcard 1 er denne runden. Bruker man det ikke nå, så er det borte. Fra neste runde kan Wildcard 2 spilles, men jeg vil anbefale å spare det til litt senere om man kan. Det kommer blanks i både runde 17 og 18, og ny dobbel i runde 23.

Husk frist, lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Viljar Myhra (4,6) Godset (Rosenborg, H)

På sine fem siste kamper har det blitt 3 clean sheets, 32 redninger og 8 bonus. Dette har gitt 38 poeng, og Myhra er virkelig i storform om dagen. Det eneste tapet til Godset i denne perioden kom i 1-0-kampen borte mot Brann sist. Denne runden kommer Maalen’s Rosenborg på besøk. De fikk omsider en seier sist, 2-1 mot Tromsø, men ser allikevel ikke friskmeldt ut. Godset er favoritter på Marienlyst, og jeg tror de vinner denne komfortabelt. Myhra ser ut som et godt valg fremover, og er fortsatt kun eid av 8,2 %.

Forsvar

Kristoffer Haugen (7,0) Molde (Sarpsborg, H)

Spilletiden til Haugen er alltid et spørsmål, men nå har han startet samtlige kamper etter at han kom tilbake fra skade i runde 8. Siden det har det blitt 1 mål, 1 assist og 4 clean sheets. På sine to siste kamper har han også fått med seg 4 bonus. Hele 17 poeng i forrige runde, borte mot Enga. Både mål, assist og clean sheet her. Denne runden kommer Sarpsborg på besøk, og de har sluppet inn 8 mål på sine to siste kamper. Dette kan fort bli et målrikt oppgjør, og ‘both teams to score’ er nok sannsynlig. Haugen er allikevel med pga hans offensive bidrag. Er også kun eid av 2,9 %, og det gjør han enda mer spennende.

Espen Ruud (5,5) Odd (Vålerenga, H)

Viste forrige runde at han på ingen måte er ferdig enda. Første scoringen denne sesongen, og han fikk også med seg 2 assist og clean sheet. Hele 20 poeng endte det med der. Kun 1 assist tidligere denne sesongen, men det kan ha løsnet litt nå. Enga hjemme er vanskelig å spå, men jeg tipper det blir en jevn affære, og Ruud kan få en ny fin score her. Kun eid av 1,7 %, og skulle han fortsette som sist vil han være et kjempevalg. Odd har blank i runde 18, men frem til det har de fine kamper. Prøves!

Shayne Pattynama (5,0) – Djibril Diop (4,4) Viking (Ålesund, H)

Viking har lavest odds på seier denne runden, og når Ålesund kommer på besøk bør det også være gode muligheter for en clean sheet. Holdt nullen i to kamper på rad nå, Viking, og de ser veldig bra ut. Veldig mange målpoeng har det ikke vært i forsvarerne deres, men det blir uansett en dobling bak denne runden.

Pattynama har 1 mål og 3 assist så langt. Forrige runde ble det 12 poeng, takket være assist, clean sheet og 3 bonus. Er en offensiv type, og det kan fort komme flere målpoeng mot et Ålesund som ser meget svake ut. Enda en spiller med veldig lav eierandel og høyt potensiale. Kun 1,3 % eierandel.

Diop er mye med pga sin fine pris. Har også sett veldig bra ut i de 4 siste kampene der han har spilt 90 i samtlige. 2 clean sheets på disse 4, i tillegg til 1 bonus. Før disse hadde Viking kun 1 clean sheet, helt tilbake i runde 2, så det kan jo se ut som han er viktig for dette Viking-forsvaret. Den lavest eide så langt på dette laget, med eierandel på kun 0,7 %. Om han fortsetter å spille alt, så er han et godt valg til den prisen fremover.

Midtbane

Eric Kitolano (8,2) Molde (Sarpsborg, H)

Scoring, 3 bonus og 11 poeng sist på Kitolano. Spiller spiss, og ser alltid bra ut. Kan han få spille fast fremover, og vise mer av det han gjorde i Tromsø i fjorårsesongen, så blir han fort en populær spiller fremover. Spilletid og rotasjon er den store utfordringen her. Nå har han startet 3 av de 4 siste, men det er aldri noen garanti for hvordan det blir videre med dette Molde-laget. Denne runden har vi dog fordelen av å få lagoppstillingen før frist, og da prøver jeg Kitolano om han er i startoppstillingen. 4,1 % eierandel.

Amahl Pellegrino (13,7) Glimt (Sandefjord, B)

Enkelte har snakket om å droppe Pelle fremover, da han koster det han koster, og ikke har levert som vanlig de siste kampene. Kun 1 mål på sine 4 siste kamper nå, men jeg er uansett ikke i nærheten av å vurdere å selge han. 13 mål, 6 assist,19 bonus og 133 poeng så langt. Etter 2 blanks har det nå blitt 15 poeng på de to siste, og det er ikke lenge før han har høyere score enn det igjen. Pelle skal med, men blir kun visekaptein denne runden.

Zlatko Tripic (9,7) Viking (Ålesund, H)

Tripic er i kjempeform, særlig på hjemmebane, og står nå med 6 mål og 1 assist på sine 4 siste hjemmekamper. Nå venter en nydelig hjemmekamp mot et Ålesund som ser fryktelige ut. Viking er denne rundens største favoritter, og det er ingen grunn til å tro at de ikke innfrir. Kan fort score mange mål her, og da er som regel Tripic involvert. Leverte virkelig som kaptein på dette laget for to runder siden, og jeg tror han innfrir igjen. Fått en god del nye eiere etter siste ukers prestasjon, men er allikevel fortsatt kun eid av 11,7 %. Rundens kaptein.

Tripic blir denne rundens kaptein, hjemme mot et svakt Ålesund. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Jonatan Braut Brunes (7,5) Godset (Rosenborg, H)

En annen spiller i form er Godset’s egen Braut. Målpoeng i sine 3 siste hjemmekamper nå, 3 mål og 1 assist. Har også fått med seg 4 bonus på disse kampene, og vært veldig god. Denne runden kommer et Rosenborg på desperat poengjakt på besøk. De kommer fra en seier mot Tromsø sist, og det blir spennende å se om de kan få til noe her. Jeg tror ikke de klarer det, og her blir Godset uansett favoritter. At Rosenborg plutselig skal holde nullen her ser jeg ikke for meg, og Brunes kan være et kjempevalg nå. Eid av 6,6 %, og er fortsatt en diff. Prøves!

Faris Moumbagna (10,0) Glimt (Sandefjord, B)

Etter en veldig bra periode, så har det nå vært litt roligere de siste kampene, og mange har kvittet seg med Glimt-spissen. Det har allikevel blitt 2 mål siste 3, inkludert forrige runde. Glimt har slitt noe i Sandefjord de siste sesongene, men blir kjempefavoritter her. Har en kommende blank, i runde 18, så det må man ha i bakhodet. Uansett bør man nok ha minst 2 Glimt-spillere, for det er liten tvil om at det kan løsne skikkelig igjen når som helst for dette laget. Det finnes andre alternativer, som Grønbæk, eller Sørli om man vil diffe enda mer. Høyest tak føler jeg allikevel ligger hos Moumbagna, og han får tillit her.

Akor Adams (9,9) Lillestrøm (Haugesund, B)

9 mål på de to kampene i forrige rundes dobbel ble det altså på Lillestrøm. Adams scora 3, og hadde også en assist. Lehne Olsen endte altså på enda flere poeng forrige runde, men er allikevel ikke med på denne rundens lag. Vi skal ikke glemme at det nok var sesongens to enkleste kamper i den dobbelen, og det føles litt mye med dobbel Lillestrøm-offensiv fremover. Den som har levert mest stabilt over tid får sjansen videre, og det er uten tvil Adams. Nå er det vel meget sannsynlig at han blir solgt ila sommeren, men frem til det skal det noe til at han forsvinner ut av dette laget. 15 mål og 2 assist hittil.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker