Tramadol Online Prices Tramadol 100Mg Online Overnight Order Tramadol With Paypal Online Doctor To Prescribe Tramadol

Eliteserien fantasy – Rundens lag Runde 14

Endelig klart for en dobbelrunde igjen! Lillestrøm møter Sandefjord(H) og Ålesund(H), mens Ålesund møter Odd(H) og Lillestrøm(B). Kun én spiller peker seg ut som en must-have fra hvert av disse lagene, men jeg prøver å jage oppside ved dobbelen, og fyller kvoten fra begge.

I tillegg til doblene er det også andre lag med finfine kamper denne runden, og både Sarpsborg og Glimt er igjen representert. I tillegg får også forrige rundes meget vellykkede kaptein plass på laget igjen. Et par kamper jeg gleder meg til denne runden er Enga-Molde og Brann-Godset, men jeg finner allikevel ikke plass til noen fra disse lagene på rundens lag.

Om man fortsatt ikke har brukt det første Wildcardet, så er siste mulighet neste runde. Altså inn mot runde 15. Har man kommet seg på noen dobbeltspillere nå, så kan det være en fin anledning til å få ryddet opp litt. Alternativt, om man f.eks kun har Adams, så kan man jo vurdere å bruke det allerede nå.

Enga-Molde spilles lørdag, og er første kamp i runden. Det blir da også den eneste kampen vi får lagoppstillinger til denne runden.

Husk frist – Lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Sten Grytebust (4,4) Ålesund (Odd, H – Lillestrøm, B)

Etter 10 fine poeng mot Rosenborg, så ble det igjen kun 1 poeng til Grytebust sist. Undertegnede spilte han sist, med Pettersson på benk, så den var sur. Allikevel får han sjansen igjen, når det nå venter en dobbel. Ålesund kan fint holde nullen hjemme mot et Odd-lag som ikke scorer all verdens om dagen, med 4 mål på sine 5 siste. Mot Lillestrøm på Åråsen skal det normalt bli verre, men et redningspoeng kan man alltids håpe på. Uansett ok muligheter for at det kan ende med en hyggelig poengscore for Grytebust denne runden, og han får en ny sjanse.

Forsvar

Nikolai Hopland (4,5) Ålesund (Odd, H – Lillestrøm, B)

Tar altså med en forsvarer fra Ålesund i tillegg, og valget falt på Hopland. Kommer fra et U-19 mesterskap der Norge har vært gode. Skal være klar til å starte igjen her, og jeg syns han er det mest spennende i dette forsvaret. Offensiv type, selv om det kun har blitt 1 scoring i fjor, og 1 assist så langt i år. Som nevnt over har jeg tro på at Ålesund kan holde nullen mot Odd, og når det nå først er en dobbel med lite soleklare valg, så er det spennende å prøve litt. Er også eid av kun 0,6 %, og det gjør han bare enda mer spennende.

Lars Ranger (4,8) Lillestrøm (Sandefjord, H – Ålesund, H)

I Lillestrøm har det som kjent vært litt turbulens denne uken, etter at Geir Bakke gikk til erkerival Vålerenga. Blitt hatobjekt #1 på Romerike nå, og det blir spennende å se mottakelsen han får når Enga skal til Åråsen i høst. Hva dette har å si for laget på kort sikt er ikke godt å si, men det blir neppe store endringer. 

Forsvarsituasjonen er dog vanskelig om dagen, der det egentlig kun er Gabrielsen som virker helt trygg mtp spilletid. Her har jeg allikevel valgt å droppe han, og satse på Ranger, som virker å være tilbake fra skade. Fikk 19 minutter på Lerkendal sist, og fikk med seg en assist. Det var de første minuttene han spilte siden han måtte ut med skade i runde 7. På sine 6 første kamper fikk han 3 assist. Om Lillestrøm kan få han igang igjen, så vil det være viktig for et lag som har slitt noe i det siste. Eid av kun 2 %.

Joachim Soltvedt (5,9) Sarpsborg (HamKam, H)

Det ble et noe overraskende stortap mot Godset sist. Hele 5-2 endte det på Marienlyst da, men Soltvedt leverte uansett, og fikk med seg en scoring. 4 mål, 5 assist og 4 clean sheets så langt. Faktisk kun blanket i 2 av 13 kamper så langt i år. Sarpsborg møter HamKam hjemme denne runden, og jeg forventer at de slår kraftig tilbake etter det sure tapet sist. Stadig nye eiere, men fortsatt ikke en eierandel på mer enn 32,8 %. Han er så god nå at Soltvedt skal man bare ha.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13,7) – Albert Grønbæk (9,1) Glimt (Haugesund, H)

Etter to svake kamper, der de kun sto igjen med ett poeng, så slo de noe tilbake sist med 2-0 seier i Skien. Det var takket være scoringer av denne duoen. Det smakte nok godt for begge. Pelle hadde to kamper uten scoring, mens Grønbæk hadde hele 4 før denne. Grønbæk scora også igjen i cupen på torsdag, da HamKam ble slått 2-0.

Pelle er fortsatt toppscorer i serien med sine 13 mål. Har i tillegg 5 assist, 6 clean sheets og hele 19 bonus. Grønbæk står med 5 mål, 3 assist, 6 clean sheets og 8 bonus. På spissplass er det mye spennende om dagen, og Faris Moumbagna har kun 1 mål på sine 4 siste kamper nå. Dermed er det denne duoen som virker mest spennende fra Glimt, og de får sjansen begge to. Glimt er veldig store favoritter hjemme mot Haugesund, og kan fort ende med en storseier her.

Zlatko Tripic (9,7) Viking (Stabæk, B)

På forrige rundes lag tok jeg en liten sjanse, og satte kapteinsbindet på Tripic. Det ble ok suksess. Mål, assist, clean sheet, 3 bonus og 14 poeng endte han med der. Målpoeng i 5 kamper på rad nå, med 4 mål og 3 assist i denne perioden. Fått endel nye eiere nå, og er i skrivende stund eid av 10,3 %. Kan ikke kalles en diff lenger, men det er fortsatt lav eierandel. Skal til Nadderud denne runden, og det bør være gode muligheter for nye målpoeng her. Noen kaptein blir han ikke, da det er spillere med to kamper denne runden som frister mer. Neste runde derimot, hjemme mot Ålesund, er han igjen en het kandidat. Bare å komme seg på her så fort man får mulighet.

Tripic leverte virkelig som kaptein på forrige rundes lag, og får sjansen igjen. Foto: Shutterstock.com
Markus Karlsbakk (5,4) Ålesund (Odd, H – Lillestrøm, B)

Sistemann fra Ålesund på dette laget er også den mest selvskrevne. Markus Karlsbakk er i kjempeform, og står nå med 3 mål, 1 clean sheet og 6 bonus på sine 3 siste kamper. 9 poeng i hver av disse. Ikke de enkleste kampene sett fra et offensivt perspektiv denne runden. Odd er nok enklere å holde nullen mot enn å score mot, mens Lillestrøm riktig nok kun har 3 clean sheets denne sesongen. Ålesund kommer nok uansett til å score mål ila denne dobbelen, og da er mest sannsynlig Karlsbakk igjen involvert. Tross en del nye eiere inn mot denne runden er han fortsatt kun eid av 5,4 %, og han er nok den mest spennende diffen i dobbelen. Et kapteinsalternativ for de som virkelig vil gå en annen vei. Visekaptein på dette laget.

Angrep

Thomas Lehne Olsen (9,7) Lillestrøm (Sandefjord, H – Ålesund, H)

Det har virkelig vært en skuffende sesong for TLO så langt. Står med kun 2 mål og 2 assist, og disse har kommet ila to kamper helt tilbake til runde 2 og 4. Vært noe ute med skade, men faktisk spilt 465 minutter uten målpoeng nå. I fjorårets sesong hadde han 5 mål og 1 assist, med omtrent like mange minutter som han har så langt denne sesongen. I sesongene før dette var det derimot noe helt annet, med en topp i 2021, der det endte med hele 26 mål. Ingen tvil om at det kan løsne igjen her, og en dobbelrunde med to fine hjemmekamper burde være en perfekt anledning. Eid av 9,5 %, noe som faktisk er overraskende høyt. Han var eid av veldig mange i starten av sesongen, og de fleste av disse 9,5 % har nok hatt han hele veien. Blir uansett en liten diff, og jeg krysser fingrene for at det kommer mål igjen nå.

Akor Adams (9,8) Lillestrøm (Sandefjord, H – Ålesund, H)

Adams gikk to kamper uten scoring etter hattricket mot stabæk i runde 9. Sist var han tilbake igjen med 2 scoringer på Lerkendal, da Maalen’s ‘Eggen’-RBK ble slått 1-2. Kun Pellegrino som har flere scoringer enn hans 12 hittil i år, og det kan fort ende med toppscorertittel om han skulle finne på å bli i Eliteserien ut sesongen. Det skal nok noe til, men det ser ihvertfall ut som han blir værende til over dobbelen. Eierandelen har økt til 44,4 % nå, og det føles fortsatt lite. Adams skal man ha denne runden, og han blir også kaptein på dette laget.

Kristian Fardal Opseth (7,2) Sarpsborg (HamKam, H)

Fikk 90 minutter mot Godset sist, men endte altså uten målpoeng i 5-2 tapet der. I de to kampene før det ble det 3 mål, 1 assist og 5 bonus, så formen er der den skal være. At han fikk hele kampen sist er også et veldig godt tegn, og jeg ser ingen grunn til å ikke prøve han igjen her, når HamKam kommer på besøk. Sarpsborg er store favoritter i denne kampen, og det vil overraske om de ikke slår tilbake igjen her. Fortsatt kun eid av 5,8 %, og blir enda en diff på denne rundens lag.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker