Tramadol Purchase Canada Tramadol Ordering Online Cheapest Place To Order Tramadol Online Tramadol Online Overnight 180 Can You Get Tramadol Online Legally Tramadol 50 Mg Buy Uk

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 13

Da er det igjen klart for en ny runde med Eliteserien Fantasy. Dette blir en typisk venterunde, der det anbefales å spare byttet om man kan. Neste runde venter det nemlig en dobbelrunde for Lillestrøm og Ålesund, mens det i runde 17 og 18 kommer blank-runder. Dette bør man ta med i planleggingen fremover.

Forrige helg sørget diffene for en bra score, og runderangering på 30-tallet. Noen av disse får igjen sjansen på rundens lag, der det kun blir noen få utskifninger fra forrige runde. Har dog funnet plass til en ny diff i tillegg, som fort kan bli rundens poengkonge.

Det blir igjen 3-4-3 formasjon mens jeg for første gang på lenge går bort fra Pelle/Finne-cap, og gir i stedet bindet til Tripic, hjemme mot Haugesund.

Husk fredagskamp denne runden, og frist er fredag kl 17.55! Lykke til med runden!

Keeper

Sten Grytebust (4,4) Ålesund (HamKam, B)

HamKam tapte 2-1 i Bergen sist. Før det gikk de 5 kamper uten scoring, og det er vel ingen grunn til å tro at det skal bli så mye bedre fremover. Ålesund har 3 tap på sine 5 siste, men også seire mot Molde og Rosenborg. Grytebust har vært veldig bra i disse seirene, og fikk 11 og 10 poeng, tross kun én clean sheet. HamKam er knappe favoritter i denne kampen, men jeg tror Ålesund vinner, og at det fort kan bli en ny clean sheet på Grytebust her. I tillegg har altså Ålesund dobbel neste runde, så han er et godt valg nå.

Forsvar

Eirik Wichne (5,1) – Joachim Soltvedt (5,8) Sarpsborg (Godset, B)

Denne duoen leverte virkelig sist, og får altså tillit igjen på denne rundens lag. Soltvedt fikk scoring sist, og har 15 poeng på de to siste. Wichne fikk også scoring igjen sist, og har hele 22 poeng på de to siste. Sistnevnte er i tillegg fortsatt en kjempediff, med sin eierandel på beskjedne 2,1 %. Kjempeform på Sarpsborg om dagen. Nå skal de møte et annet lag som er i kjempeform, Godset. Tre seire på rad for Drammenserne, der de i tillegg har holdt nullen i samtlige. Viljar Myhra leverte bl.a strålende på dette laget forrige runde. Her tror jeg allikevel at Sarpsborg kommer til å bli for sterke, og satser på nye clean sheets og målpoeng til den sterke back-duoen.

Niklas Vesterlund (5,5) Tromsø (Enga, H)

Tromsø fortsetter å imponere, og tok en noe overraskende 0-1 seier på Åråsen sist. Den store snakkisen i Tromsø denne uken har allikevel vært at Bassi skrev under på en kontrakt med Glimt, og går dit så og si gratis. Håpløst håndtert av Tromsø, som burde sikret seg ny kontrakt med unggutten på et tidligere tidspunkt. Det gjør ihvertfall han uaktuell. På dette laget prøvde jeg en Brann-forsvarer istedenfor Vesterlund forrige runde, og det ble veldig feil. Nå er han tilbake igjen, og det kan fort bli både clean sheet og målpoeng her, når Enga kommer på besøk. De kommer fra et 1-2 tap hjemme mot Viking. Det blir neppe særlig enklere på Alfheim, og jeg tror Tromsø vinner igjen.

Midtbane

Vegard Erlien (7,6) Tromsø (Enga, H)

Erlien får også plass igjen på laget etter en liten hvil sist. Det ble ingen målpoeng sist, men hadde 3 mål på de to kampene før det, og står med 7 mål og 2 assist totalt så langt i år. Vært et veldig bra kjøp, og en stor del av grunnen til at Tromsø har gjort det så bra denne sesongen. Enga kommer på besøk denne runden, og Tromsø blir favoritter. Prisen hans har steget en god del i det siste, men han er fortsatt et godt valg til 7,6. Ikke det verste kampprogrammet fremover heller, med unntak av slaget om nord, på Aspmyra, 30.juli. Den kampen blir veldig spennende i år, og om Tromsø skulle vinne der kan de jo faktisk lede serien da. Det er dog ikke før i runde 16, og først må Enga slås nå på søndag.

Amahl Pellegrino (13,7) Glimt (Odd, B)

Etter å ha blanket i runde 1, med kun et 24-minutters innhopp, ble det 10 kamper med målpoeng på rad for Eliteseriens numero uno. Nå har det blitt uvanlige 2 hele kamper på rad uten så mye som en assist. Har vært nærme nok, og at det skal være snakk om at han er ute av form har jeg null tro på. Til og med ikke av Pelle kan man forvente scoring hver eneste kamp gjennom sesongen. Bortekamp mot Odd venter denne runden. De kommer fra 2-1 tap mot Haugesund, og har vært varierende i år. Her tror jeg Pelle slår tilbake med målpoeng igjen, men han får altså ikke bindet denne runden, og blir kun visekaptein.

Zlatko Tripic (9,6) Viking (Haugesund, H)

Det ansvaret gis altså til Zlatko Tripic denne runden. Rogalands-derby denne runden, når Haugesund kommer på besøk, og det er i tillegg lørdagskamp. Akkurat en sånn kamp som Tripic elsker. Målpoeng i 5 av sine 6 siste kamper. Særlig i Stavanger har han sett veldig bra ut, og har nå 5 mål, 3 bonus og hele 34 poeng på sine 3 siste hjemmekamper. Det vil på ingen måte overraske om det skulle komme en ny 15-poenger til Zlatko her, og han får også tillit som rundens kaptein. Eid av 8,1 %, og vil være en kjempediff som kaptein.

Viking og Zlatko Tripic er i storform om dagen, og han får tillit som denne rundens kaptein. Foto: Shutterstock.com
Danilo Al-Saed (6,3) Sandefjord (Stabæk, H)

Sandefjord er et lag det er vanskelig å vite hva man får fra. Både 4-1 seier og 6-1 tap på sine 3 siste kamper. Sliter spesielt borte, og har i enkelte hjemmekamper sett veldig bra ut. Al-Saed er en av de bedre på dette laget, og har 4 mål og 1 assist så langt. Det ble blank sist, i stortapet mot et meget bra Sarpsborg. På de to kampene før det hadde han 3 mål, 5 bonus og 25 poeng. Ser altså ut til å være i kjempeform. Stabæk kommer på besøk denne runden, og det bør vel bli et jevnt oppgjør. Sandefjord kommer nok til å score her, og da er fort svensken involvert igjen. Eid av 4,3 %, og det gjør han bare enda litt mer spennende.

Angrep

Kristian Fardal Opseth (7,2) Sarpsborg (Godset, B)

24 poeng på sine to siste kamper nå, Opseth. Leverte som en kjempediff på dette laget forrige runde, da han ble poengkonge med 16 poeng. Fått noen nye eiere før denne runden såklart, men er fortsatt kun eid av 5 %. På dette laget velger jeg å droppe Finne, når Brann skal til Molde. Noen tøffe kamper for Brann frem til blank i runde 18. De fleste har nok mye verdi bunnet opp i Finne, og det er stor risikosport å bytte han ut, med eierandel på nærmere 80 %. Fardal Opseth ser uansett så bra ut om dagen. Holder han seg skadefri, og dette Sarpsborg-laget kan opprettholde storformen, så er han snart inne på veldig mange lag. Bortekamp mot et godset som har holdt nullen i tre kamper på rad skremmer heller ikke. Her tror jeg Sarpsborg vinner igjen.

Akor Adams (9,8) Lillestrøm (Rosenborg, B)

To blanks på rad nå for Lillestrøm-spissen. Noe overraskende 0-1 tap mot Tromsø sist, og Lillestrøm ser ikke altfor bra ut i forkant av dobbelrunden i runde 14. Det skal allikevel ikke glemmes at Tromsø ligger på andreplass i serien, og har vært veldig bra i hele år. Denne runden skal Lillestrøm til Lerkendal, og her er det ikke godt å si hvordan det vil gå. Det snakkes om at det er bedring å spore hos trønderne, men det er langt igjen før de er friskmeldt. Blir spennende å se hva som skjer på overgangsmarkedet på Lerkendal i sommer. Noen umiddelbar positiv Maalen-effekt har ihvertfall uteblitt, og jeg tror Lillestrøm slår tilbake med en seier her. Da er fort Adams involvert, og han får sjansen igjen her. Er han skadefri, og ikke forsvinner, så må han uansett være med i dobbelen neste runde.

Faris Moumbagna (10,1) Glimt (Odd, B)

Noe så sjeldent som to blanks på rad for Faris, før det igjen ble scoring hjemme mot Molde sist. Kunne fort hatt mange flere scoringer i disse kampene, og det kommer nok en ordentlig poengscore igjen snart for Glimt-spissen. Bortekamp i Skien kan være tøft, men Glimt blir uansett store favoritter her. Sitter med en følelse av at det kan løsne skikkelig for Pelle og Faris igjen her, og med på laget skal de begge være. Med noen utskiftninger i Glimt kan det fort dukke opp en ny must-have, og jeg tenker det er fint å ha en ledig Glimt-plass nå.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker