Order Tramadol From Mexico Tramadol Online Overnight Mastercard Order Tramadol Online Us Real Tramadol Online Tramadol Purchase Uk

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 12

Da er det klart for runde 12 av Eliteserien fantasy. Noen ting å ta med seg fra forrige runde er at HamKam fortsatt har glemt hvordan de scorer mål, selv om de riktignok vant 5-0 mot Gjøvik/Lyn i cupen i midtuka. Viking fortsetter å score mange mål, og noe offensivt herfra bør man ha. Godset fortsetter å se veldig solide ut, og Rosenborg fikk virkelig ingen positiv effekt av å sparke Rekdal.

På denne rundens lag dropper jeg spillere fra Lillestrøm og Ålesund, selv om de har en kommende dobbel i runde 14. I den runden bør man nok ha trippel Lillestrøm, og kanskje også én fra Ålesund, så det er lurt å ha en plan for det.

Kan også ta med at det er noen kommende blank-runder, som det er lurt å ta hensyn til i planleggingen fremover. I runde 17 står Molde og Ålesund uten kamp, mens det i runde 18 er blank for Brann, Glimt, Odd og Rosenborg.

På denne rundens lag ble det plass til noen fine differ, men også flere med høy eierandel det er vanskelig å komme utenom. 3-4-3 formasjon, med Finne cap, og Pelle visecap.

Frist er lørdag kl 17.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Viljar Myhra (4,5) Godset (Stabæk, B)

Godset har nå to sterke 2-0 seire på sine to siste, mot Enga og Glimt, og Myhra er en stor grunn til det. Vært bunnsolid i disse kampene, og fått med seg 15 redninger, 5 bonus og 21 poeng. Bortekamp mot et Stabæk som må stille uten Kasper Høgh som ble utvist i forrige runde. Her er det fine muligheter for enda en clean sheet til Godset og Myhra, og han fremstår nå som et veldig godt valg til den prisen. Er også eid av kun 5,5 %, og er en fin diff.

Forsvar

Japhet Sery Larsen (4,4) Brann (HamKam, H)

Brann sliter med litt skader i forsvaret om dagen, men møter nå et HamKam som har slutta å score mål i serien. Fem kamper uten scoring nå, og er på stø kurs mot Obos ‘24. Sery Larsen er en av de som ihvertfall virker klar til å starte nå. Ikke mange målpoeng å hente her, men stor sannsynlighet for at Brann får med seg en clean sheet om ikke annet, og til denne prisen er han et fint valg.

Joachim Soltvedt (5,7) – Eirik Wichne (5,0) Sarpsborg (Sandefjord, H)

Sarpsborg har vært litt opp og ned de siste kampene, men var veldig bra når de vant 0-3 på Lerkendal sist, mot et Rbk som skulle spille Eggen-fotball og score mange mål igjen. De blir store favoritter denne runden, mot et Sandefjord som ofte sliter på bortebane. Kampprogrammet fremover er også ganske ålreit. Med unntak av Molde borte i runde 15, så ser det bra ut i lang tid.

Soltvedt er en av de beste backene i Eliteserien om dagen. 2 mål og 5 assist så langt, og hadde også hele 3 assist i cupen i midtuka. På ingen måte noen diff lenger, med en eierandel som nærmer seg 30 %, men Soltvedt skal man bare ha.

Prøver en dobling bak hos Sarpsborg, og prøver den andre backen, Wichne, istedenfor Utvik denne gangen. Scoring, max bonus og clean sheet sist ga hele 14 poeng. Det må nevnes at det er det eneste målpoenget han har hatt i år, men det går jo an å håpe at det kan løsne litt nå. Eid av kun 0,9 %, og vil være en kjempediff om han kan fortsette som sist.

Midtbane

Emil Breivik (6,8) Molde (Glimt, B)

Breivik har vært enorm i år. 5 mål og 3 assist så langt. I cupen i midtuka ble det scoring og assist, og det kan også se ut som han kan være på straffer nå. Økt fra 6,0 til 6,8 så langt, og vi vil nok få en helt annen pris på han neste sesong. En veldig tøff kamp venter denne runden, når Molde skal til Aspmyra. Aldri lett å spå hvordan disse toppkampene blir, men jeg vil uansett ha med Breivik. Ser fortsatt ut som en ‘season-keeper’, og det skal noe til at han forsvinner ut av laget.

Amahl Pellegrino (13,7) Glimt (Molde, H)

Apropos ‘season-keeper’. Pelle skal selvfølgelig være med. Fikk ikke til mye på Marienlyst sist, da Godset lyktes veldig bra med kampplanen sin, og for det meste fikk tatt Pelle ut av kampen. Det er allikevel den eneste kampen han har startet i år uten å få målpoeng. 12 mål og 5 assist så langt, og i en helt egen klasse hva gjelder poeng. Blir på ingen måte overrasket om Glimt og Pelle slår kraftig tilbake her, og han kan fort være det beste kapteinsalternativet igjen. Denne runden kan han faktisk også bli en slags diffekaptein. På dette laget blir han allikevel kun visekaptein denne runden.

Tobias Gulliksen (6,3) Godset (Stabæk, B)

I den nevnte kampen mot Glimt sist var han meget bra. Før dette kan han bare vise til 1 assist denne sesongen, så dette er helt klart en stor sjanse å ta. I tillegg er han markert ‘gul’ og er usikker til runden. Det skal bare være snakk om en liten smell, og jeg tipper han starter igjen. Sånn som Godset så ut sist, så frister det å ha med en ekstra herfra. Satser på at scoringen sist var akkurat det Gulliksen trengte, og at han kan fortsette formen mot Stabæk denne runden. Eid av 1,3 %, og det gjør han bare enda mer spennende.

Zlatko Tripic (9,5) Viking (Enga, B)

7-5-15 på sine 3 siste kamper nå, takket være 3 mål og 1 assist. 2 mål sist, da Viking slo Brann 3-1 i en meget overbevisende kamp. Flere gode spillere i dette Viking-laget. Sander Svendsen kunne fort hatt et par scoringer sist, og Nilsen Tangen ser også veldig bra ut. Det var allikevel Tripic som stjal showet med sine 2 scoringer. Står med 6 mål og 2 assist så langt. Litt dyr pris er det jo, men han spiller såogsi alt, er på straffer, og er uten tvil main man i dette laget. Fått endel nye eiere etter den nydelige kampen sist, men er fortsatt kun eid av 5,3 %. Mange sliter nok med å få han inn pga pris, men har man mulighet er nok nå det rette tidspunktet. Fine kamper de neste 4, og lørdagskamp de to neste.

Zlatko Tripic ser ut til virkelig å ha funnet storformen, og får tillit på rundens lag. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Kristian Fardal Opseth (7,0) Sarpsborg (Sandefjord, H)

Kampen på Lerkendal sist var kun den andre starten til Opseth i år. Scora 2 mot Enga i runde 2, ellers har det ikke blitt noe mer før mot Rbk nå. Han fikk med seg en scoring der, og var generelt veldig god. Scora også hattrick i cupen i midtuka, og det vil overraske stort om han ikke får fornyet tillit denne runden. Sarpsborg får besøk av et Sandefjord som er svake på bortebane, og det kan fort komme flere målpoeng til Opseth her. Kun eid av 2 %, og er en veldig spennende diff nå.

Faris Moumbagna (10,1) Glimt (Molde, H)

En som på ingen måte er en diff lenger, er Moumbagna. Både eierandel og pris har skutt i været, og han er nå eid av nesten 30 %. Med Vetlesen og Mvuka ut, så kan det være greit å se an hvilken tredje spiller man skal ha fra Glimt, eller om Moumbagna evt skal byttes ut med en på midten. Det har blitt blanks de to siste kampene nå, men han har vært veldig nære. Kunne fort fått en tidlig scoring mot Godset sist, og da kunne den kampen sett helt annerledes ut. Tross tøff kamp mot Molde nå, så får han sjansen på laget igjen. Det kommer til å løsne igjen snart her.

Bård Finne (8,9) Brann (HamKam, H)

Den mest eide spilleren på spillet med 79 % eierandel. Selvfølgelig ikke uten grunn. Fin pris, og har 10 mål og 6 assist så langt. I cupkampen i midtuka, riktignok mot Brattvåg, scora han 4! Hjemmekamp mot HamKam venter nå, og Brann er veldig store favoritter. Det vil overraske om ikke Finne igjen kommer på scoringslista, og med Glimt’s tøffe kamp mot Molde blir han også det naturlige kapteinsvalget her. Vil man diffe kan både Pelle, og kanskje en Sarpsborg-spiller være spennende, men Finne blir min kaptein denne runden.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker