Order Tramadol From Mexico Best Place Order Tramadol Online Tramadol Overnight Delivery Mastercard Tramadol Order Online Mexico Tramadol Order Overnight Shipping

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 10

Premier League og Champions League er ferdig, men Eliteserien ruller videre, og det er klart for runde 10 av Eliteserien Fantasy. Det er siste runde før det blir en to-ukers landslagspause.

Det har dukket opp nye blanks og dobler pga U19 og U21-EM. Allerede første runde etter landslagspausen, altså runde 11, kommer det en blank-runde for Lillestrøm, Ålesund, Vålerenga og Sandefjord. Disse kampene har allerede fått ny dato. Sandefjord-Vålerenga kommer ikke før i runde 23, men Lillestrøm-Ålesund kommer allerede i runde 14. Ålesund vil der få Odd hjemme i tillegg til Lillestrøm borte. Lillestrøm får hjemmekamper mot Sandefjord og Ålesund. Tre Lillestrøm vil man nok ihvertfall ha i den runden, og det kan være lurt å ha en plan for det allerede.

På denne rundens lag blir det med noen spillere fra ‘template’ som det er umulig å komme utenom, men det blir også plass til noen fine og spennende differ. 3-4-3 formasjon virker mest naturlig for øyeblikket, og dette laget kjører også den formasjonen.

Frist er søndag kl 16.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Egil Selvik (4,6) Haugesund (Sandefjord, H)

Selvik er eid av bare 9%, og blir en liten diff. Rundens motstander, Sandefjord, kommer fra en veldig sterk hjemmeseier mot Odd (4-1). På hjemmebane har de tidvis vist pent spill, men på bortebane har de kun 1 poeng og 1 mål, fra 1-1 kampen på Lerkendal i runde 3. Selvik har kun 2 clean sheets, men har også fått med seg 37 redninger, 1 strafferedning og 7 bonus. Det skal være en god sjanse for ny clean sheet her, og Selvik får tillit i mål.

Forsvar

Joachim Soltvedt (5,5) Sarpsborg (Viking, H)

Kun to blanks for Soltvedt så langt denne sesongen, i forrige runde og runde 1. Står ellers med 3 clean sheets, 2 mål, 4 assist og 3 bonus. Målpoeng i 4 kamper på rad, før blanken altså kom i Tromsø sist. Denne runden kommer Viking på besøk, og det er et lag som både scorer og slipper inn mye. Forventer en målrik affære, og neppe noen ny clean sheet her. Målpoeng derimot, det bør det kunne bli, og med så få clean sheets det har blitt i Eliteserien utover sesongen, så er nok nettopp målpoeng det man bør se etter i forsvarspillerne man velger.

Niklas Vesterlund (5,2) Tromsø (Ålesund, B)

De to forsvarerne ved siden av Soltvedt blir diffevalg, og den første er altså Niklas Vesterlund, med sin beskjedne eierandel på kun 5%. Tromsø har vært veldig gode så langt i år, og Vesterlund ser så bra ut. Blitt 2 mål, 1 assist og 3 clean sheet så langt. Tromsø er nok best hjemme, men en bortekamp mot Ålesund er heller ikke det verste man kan ha, og en hjemmekamp mot Stabæk neste runde i tillegg gjør han til et fint kjøp nå. Som nevnt er det så lite clean sheets i Eliteserien nå, og offensive forsvarspillere med målpoengpotensiale er det man vil ha. Vesterlund faller definitivt inn i den kategorien.

Adam Sørensen (5,9) Glimt (HamKam, H)

Siste forsvarer er en virkelig stor diff. Adam Sørensen er kun eid av 0,3%. Det er på ingen måte sikkert at han starter, men alle lagoppstillinger, med unntak av Brann-Lillestrøm, kommer i god tid før frist. Fått med seg 2 assist på 130 minutter i sine 2 siste kamper. Glimt får besøk av HamKam denne runden, og det er forventet å bli stygge sifre her. Er også da det laget med høyest clean sheet-potensiale denne runden, så det kan fort bli bra med poeng på Sørensen her. Spilte 90 sist og så veldig bra ut. Starter han igjen her er han veldig spennende. De fleste sitter nok nå med 3 offensive fra Glimt, men jeg tar sjansen på å prøve Sørensen, sammen med de to offensive jeg tror uansett vil stikke av med de høyeste poengsummene.

Midtbane

Amahl Pellegrino (13,6) Glimt (HamKam, H)

En av disse er selvfølgelig Amahl Pellegrino. Koster nå altså 13,6, men er uansett et must. 33 poeng mer enn noen annen midtbanespiller så langt. Kun 1 poeng på de 24 minuttene han spilte i runde 1, men etter det har det blitt målpoeng i samtlige kamper, og han står nå med 10 mål og 5 assist. 14 bonus har det også blitt. Det kan bli veldig mange mål hjemme mot HamKam, og Pelle er det mest naturlige kapteinsalternativet. På dette laget prøver jeg allikevel en liten diffekaptein, og setter Pelle kun som visekaptein.

HamKam kommer på besøk til Aspmyra denne runden, og kan fort få en brutal opplevelse. Foto: Mats Eid Bjørset
Emil Breivik (6,6) Molde (Odd, B)

Breivik har 33 poeng mindre enn Pelle, men er allikevel nummer 2 på poenglista for midtbanespillere. 5 mål, 3 assist og 9 bonus. Er nok den spilleren på spillet som er mest underpriset. Har da heller ikke vært i nærheten av en sånn målproduksjon tidligere, men det virker ikke å stoppe med det første. Molde skal til Skien og møte Odd denne runden. Det er et Odd-lag som er i forferdelig form, etter å ha sett bunnsolide ut i sesongstarten. Noen målfest her ser jeg allikevel ikke for meg, men Breivik er uansett en som skal være på laget, mest sannsynlig hele sesongen, så lenge det ikke skjer noe spesielt.

Henrik Bjørdal (7,1) Vålerenga (Godset, H)

De to siste diffene på rundens lag får plass på midtbanen, og den første av disse er Henrik Bjørdal. Eid av 5,8%, og har vært en av de beste i et Vålerenga-lag som riktignok varierer veldig i prestasjonene. 3 mål og 3 assist så langt. Står altså uten kamp i runde 11, så det må man ta hensyn til. Godset kommer på besøk denne runden, og her kan det fort bli noen mål. Lav odds på mål til Vålerenga, og scorer de er Bjørdal ofte involvert. Håkans kan være et annet spennende alternativ, men Bjørdal føles tryggere.

Victor Torp (7,4) Sarpsborg (Viking, H)

Siste spiller som får plass på midtbanen blir Victor Torp, med eierandel på 0,5%. Baah, Maigaard og Lundqvist er også spennende differ i dette laget, men de er alle mer populære enn Torp. Vanskelig å vite hvor målene kommer i dette laget, men Torp fikk scoring, 3 bonus og 9 poeng i Tromsø sist, og scora også i cupen i midtuka. Når det nå ser ut som han har funnet litt scoringsform, kombinert med at han er den med lavest eierandel, så faller valget på Torp her. Sarpsborg-Viking er forventet å bli målrik, og minst én offensiv herfra ser riktig ut. Har man Viking-spillere kan det også være fint å spille de.

Angrep

Bård Finne (8,9) Brann (Lillestrøm, H)

Ikke overraskende blir det FAM-trioen på topp. Eneste spiller som er i nærheten av Pelle så langt i år er Brann’s superspiss, Finne. Kun 2 blanks i år, og står med 9 mål, 6 assist og 11 bonus. Disse lagene møttes i årets cupfinale, der Brann vant 2-0. Finne scoret 2-0 målet der. Lillestrøm har nok veldig lyst på en revansje her, og det bør kunne bli en artig fotballkamp i Bergen søndag kveld. Finne er eid av nesten 80% av spillerne, og er også alltid et kapteinsalternativ. Det blir han ikke denne runden, men selvfølgelig skal han med på laget.

Akor Adams (9,8) Lillestrøm (Brann, B)

Tross en tøff bortekamp i Bergen må også Akor Adams med på laget. Som Finne har han også kun 2 blanks i år, og står med 10 mål, 1 assist og hele 16 bonus. Det var endel som ga han kapteinsbindet sist, hjemme mot Stabæk, og de ble belønnet med hattrick og 17 poeng der. Lillestrøm står altså uten kamp i runde 11, men får da også en nydelig dobbel i runde 14. Hjemmekamper mot Ålesund og Sandefjord venter der, og man bør få inn 3 Lillestrøm til den. Adams må man ha da, og tross tøff kamp nå, og blank neste, så skal man stå veldig godt om man vurderer å ta han ut nå. Kan selvfølgelig score også i Bergen, i en kamp som bør kunne bli spennende og artig.

Faris Moumbagna (10,0) Glimt (HamKam, H)

Sistemann i FAM-trioen er altså Faris Moumbagna. Stadig økende eierandel, og han er nå eid av 25%. 7 mål og 2 assist på sine 5 siste kamper, og er virkelig i storform om dagen. Ser ikke ut som det skal være noen fare for at han mister spissplassen med det første, og det gjør han nå nærmest til en must-have. Det er selvfølgelig gode alternativer på midten i Vetlesen og Grønbæk, men Moumbagna bør være en av de tre man skal ha fra Glimt. Ikke lenger noen diff, men jeg velger å gi han kapteinsbindet denne runden. Pelle vil nok bli den klart mest populære kapteinen, så det gjør Faris til en liten diff allikevel.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker