Purchasing Tramadol Online Tramadol Legal To Buy Buying Tramadol In Australia Order Tramadol Uk

Eliteserien fantasy: Rundens lag – Runde 8

Premier League-sesongen er slutt, men Eliteserien ruller og går. Det har satt seg en viss template de siste rundene, og det er jo ikke uten grunn, så mange av disse spillerne blir også med på dette laget. Det har allikevel blitt plass til et par differ, og jeg velger her bl.a å droppe Linnes. Fin kamp for Molde denne runden, så det kan være risikabelt. Etter denne runden syns jeg kampprogrammet til Molde frister mindre, og Breivik får bli eneste representant herfra, inntil de viser mer enn de har gjort så langt.

Vi får 14 av 16 lagoppstillinger før frist de 3 neste rundene, så ingen grunn til å gjøre tidlige bytter nå. Om man ikke er redd for å miste muligheten til å kjøpe en spiller pga prisendringer, så vil jeg ihvertfall anbefale å vente til lagoppstillinger er ute.

Frist er mandag kl 16.55 – Lykke til med runden!

Keeper

Leopold Wahlstedt (5,2) Odd (Godset, H)

Odd har 5 clean sheet på 8 kamper, og Wahlstedt er keeperen med flest poeng så langt. Har også 19 redninger og 5 bonus. Odd får besøk av Godset denne runden. Her bør det være gode muligheter for en ny clean sheet. Kampprogrammet fremover er egentlig veldig fint. Møter både Molde og Glimt ila de neste 10, men begge er hjemme. Wahlstedt er en trygg og fin keeper, og har vært god over lang tid nå. Langt frem i tid enda, men i runde 18 er Odd et av lagene uten kamp. Frem til det ser han ut til å være det beste valget mellom stengene.

Forsvar

Conrad Wallem (5,1) Odd (Godset, H)

Det blir altså en dobling bak hos Odd, selv om Wallem mer er en offensiv midtbanespiller enn forsvarer. Out-of-position-spillere er noe av det deiligste som fins på fantasy, og det er ikke rart Wallem er eid av hele 33%. Nå forsvinner han riktignok sannsynligvis til Slavia Praha når overgangsvinduet åpner i Tsjekkia. Det betyr isåfall at han har 3 kamper igjen i Odd-trøya. Man må mao ha en plan for å få han ut, men det fins gode alternativer i eget lag, og også andre steder, så det skal ikke være noe problem. Enn så lenge er Wallem Odd-spiller, og han er en av forsvarspillerne med høyest potensielt tak. Åpnet målkontoen sist, og det kan fort fortsette her, mot et Godset som ikke har imponert nevneverdig.

Joachim Soltvedt (5,2) – Bjørn Inge Utvik (4,7) Sarpsborg (Ålesund, H)

En dobling bak blir det også fra Sarpsborg. Står med kun ett tap så langt (mot Glimt i runde 1), og har sett veldig bra ut. Scorer riktignok ikke så mange mål, men slipper inn færre. De målene de scorer er ofte denne duoen involvert i, og det er da også disse to som har flest fantasy-poeng i dette laget. På de 3 siste kampene har Soltvedt 1 mål og 3 assist, mens Utvik har 2 mål. 3 clean sheets har det også blitt så langt.

Det skal også sies at Sarpsborg har hatt et relativt tøft program i starten av sesongen, og det snur noe nå. Særlig hjemmekampene er fine fremover, og det bør kunne løsne litt mtp scorede mål. Rundens motstander, Ålesund, fikk seg en skikkelig opptur sist, med seier 3-1 over Molde. Det tror jeg de skal få problemer med å følge opp her, og Sarpsborg blir store favoritter. Sannsynligheten er stor for både clean sheet og målpoeng til denne duoen, og det gjør de faktisk til reelle kapteinsalternativer, om man skulle ønske å diffe der. Her nøyer jeg meg med å ta med begge. Kjøpt av mange før runden, men fortsatt kun eid av rundt 8%, og det er nok enda færre som har begge, så det blir en slags diff i seg selv.

Midtbane

Mikkel Maigaard (7,3) Sarpsborg (Ålesund, H)

Fyller altså kvota fra Sarpsborg når de nå kommer inn i et veldig fint kampprogram. Det sto litt mellom Lundqvist og Maigaard her. Lundqvist har spilt på topp i flere kamper, har sett veldig bra ut, og er også en fin diff. 3 assist har det blitt på han, mens Maigaard har 1 mål og 1 assist. Målpoengene til Maigaard har kommet i de 2 siste kampene, og han virker å være på vei mot storformen. Vi vet fra før at han har endel målpoeng i seg. Hadde bl.a 15 ifjor. Det at han har levert i Eliteserien over tid ble det som tippet valget i hans retning her. Med kampprogrammet til Særpingene fremover kan det bli noen pene poengscores til dansken. Er kun eid av 2,5%, så her har man en ordentlig diff i tillegg.

Henrik Bjørdal (7,1) Vålerenga (Stabæk, B)

Det blir plass til en diff til, og valget falt her på Henrik Bjørdal. 4 mål og 1 assist på sine 4 siste kamper, selv om det ene målet kom i feil ende av banen. I den uheldige kampen endte han med 0 poeng, men har allikevel 27 poeng på disse 4. Har sett bra ut i flere sesonger nå, og dette blir nok fort sesongen der han passerer 10 målpoeng for første gang. Vålerenga får besøk av Glimt i runde 9, men bortsett fra det ser kampprogrammet fint ut fremover. Blitt hentet av endel spillere nå, men er med sin eierandel på 6% fortsatt en spennende diff. Det vil han neppe være lenge om han fortsetter formen, så her er det fint å komme på før prisen stiger mer.

Amahl Pellegrino (13,5) Glimt (Viking, H)

8 mål og 4 assist på sine 8 første kamper, og Pelle er på god vei mot en ny toppscorertittel. Det har blitt kun 2 mål siste 4, men også 4 assist, og han har enda ikke startet en kamp i år uten å ende med målpoeng. Prisen har økt til spinnville 13,5m, men man må uansett bare ha Pelle. Kapteinsalternativ hver eneste runde, uansett motstander. Denne runden kommer Viking på besøk til Aspmyra. De har startet sesongen bra, og ligger på andreplass. Har allikevel kun én clean sheet så langt, og har sluppet inn 3 mål i 2 av sine 7 kamper. Samtidig er det kun Glimt som har scoret flere, så her kan det bli en underholdende kamp. Ønsker man å diffe litt ekstra, så er både Moumbagna, Finne og et par Sarpsborg-spillere aktuelle kapteinsalternativer denne runden, men på dette laget blir det igjen Pelle som får tillit.

Viking kommer til Aspmyra denne runden, og det bør bli en artig og målrik kamp. Foto: Mats Eid Bjørset
Emil Breivik (6,4) Molde (Sandefjord, H)

På god vei mot sin beste sesong i Moldetrøya, Breivik. 7 og 10 målpoeng i sine 2 siste sesonger, og denne sesongen har han allerede 3 mål og 2 assist. Har også fått med seg et par clean sheet-poeng, og 6 bonus. Det gjør han til den Molde-spilleren med flest poeng så langt, og med en pris på 6,4m er han nærmest en must-have. Eid av 28,5%, og det er nesten rart det ikke er enda høyere. Molde har hatt en forferdelig start på sesongen, og står med 3-1-4 så langt. 12 poeng bak Glimt, og kan nok nærmest gi opp gullet allerede. Allikevel er det kun Viking og Glimt som har flere mål, og det er mest defensivt det har sett verst ut. Molde vil nok få orden på det, og flere spillere blir fort aktuelle. Enn så lenge er Breivik eneste representant herfra.

Angrep

Bård Finne (8,8) Brann (Rosenborg, H)

Det har vært flere aktuelle spisser i år enn det som har vært vanlig de siste sesongene. Dette vil nok endre seg ila sesongen, men enn så lenge ser en 3-4-3 formasjon ut som det beste. Finne har vært strålende i år, og står med 7 mål, 3 assist og 8 bonus så langt. Kun 2 blanks på sine 8 første kamper. Brann har et helt ok kampprogram fremover, og har vist at de kan slå alle i år. Denne runden kommer Rosenborg på besøk, og de har mildt sagt vært ustabile. Det føles litt som denne kampen kan gå alle veier, men Brann er naturligvis store favoritter, og det er lav odds på nye målpoeng til Finne. Er alltid et kapteinsalternativ, men denne runden ser det ut som det er bedre alternativer. Eid av 77,5%, og det er nok ikke her man skal diffe. Ingen grunn til ikke å ha Finne på laget.

Akor Adams (9,6) Lillestrøm (HamKam, B)

Lillestrøm står med 4 seire og 3 tap så langt, med en målforskjell på 13-13. Veldig enten eller her altså. Der det tidligere har vært mange poeng å hente i defensive spillere herfra, så er det nå én spiller som peker seg ut. Spissen, Adams. 7 mål, 1 assist og hele 13 bonus gjør at han står med omtrent like mange poeng som Finne så langt. Kun én blank, og den kom i første runde. Er eid av 39% nå, og det vil nok bare øke de neste rundene. Lillestrøm har et veldig fint kampprogram fremover, og flere spillere herfra kan nok også fort bli aktuelle. Enn så lenge får Adams bli eneste representant fra Romerike.

Faris Moumbagna (9,7) Glimt (Viking, H)

Ser så bra ut om dagen! Faris er kjøpt av mange, og flere vil det nok bli inn mot frist. 15% eierandel nå, og eneste grunn til at den ikke er høyere er nok at de fleste sitter på trippel Glimt, og har en litt utfordrende vei hit. En Grønbæk eller en Vetlesen ut for å få han inn kan nok allikevel være lurt. Ikke like mange målpoeng som sine spisskollegaer, med 6+2, men med betydelig færre minutter. 5 mål, 1 assist og 5 bonus på sine 3 siste kamper sier det meste, og har man mulighet er det bare å komme seg på her så fort som mulig. Er nok det alternativet til Pelle-cap jeg var nærmest, særlig siden vi får lagoppstillinger før frist. Blir allikevel kun visecap denne runden.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker