Tramadol Buy Online Doctor To Prescribe Tramadol Tramadol Buy Cod Order Tramadol Florida Tramadol Uk Order Buy Ultram Tramadol Online

FPL : Rundens lag – GW 33

Kun én dag siden GW 32 ble avsluttet, og det er allerede klar for ny runde! Det er fortsatt stor spenning både i topp og bunn av Premier League, selv om neste års CL-deltakere nok er ganske klart. Arsenal kan nå få det tøft i gullkampen, etter en veldig overraskende uavgjort 3-3 mot Soton i helga. Møter altså Man City denne runden, og der kan gullet bli avgjort. I bunn er Leeds i en håpløs form under den nye manageren, Gracia, og er avhengig av en seier mot Leicester for å ikke havne helt der nede.

Det er igjen klart for en ‘venterunde’, før det venter en stor dobbel i neste. Hele 6 lag har to kamper i GW 34 : Man City, Man United, Brighton, Liverpool, West Ham og Fulham. I GW 37 er det dobbelrunde for de tre førstnevnte + Chelsea. I tillegg til disse er det en minidobbel i GW 36, med Newcastle og Brighton. For de som fortsatt har det igjen, så ser det ut som et bra tidspunkt for bruk av WildCard nå. 

På dette laget blir det med 5 spillere som ikke har noen dobler i vente, og også 3 spennende differ som er eid av under 3%. Undertegnede bruker FreeHit i GW 34, da laget var godt nok i 32. I tillegg vil det bli brukt TrippelCap i 36 eller 37, mest sannsynlig 37. 

Husk frist allerede tirsdag kl 19.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Nick Pope (5,4) Newcastle (Everton, B)

På de siste 5 kampene har det kun blitt én clean sheet på Pope og Newcastle. I GW 30 fikk han allikevel med seg en 11-poenger, takket være strafferedning og 3 bonus. Møter her Everton, som kun har 1 mål på sine 3 siste kamper. Newcastle ser ut til å sikre seg en plass i neste års Champions League. Slo Spurs hele 6-1 forrige runde, og blir store favoritter her. De har også et OK program ut sesongen, og er ett av kun to lag med dobbel i GW 36. Her tror jeg Newcastle vinner komfortabelt, og at Pope får en etterlengtet clean sheet.

Forsvar

Kieran Trippier (6,2) Newcastle (Everton, B)

Det er lenge siden Trippier leverte målpoeng og clean sheets i såogsi hver runde, og nå har han faktisk kun gjort det i 2 av de siste 11 rundene. Hele 9 blanks der altså, og allikevel får han fortsatt plass på dette laget. Newcastle så veldig sterke ut sist, da Spurs ble knust 6-1. Heller ikke her ble det målinvolvering av Trippier, og det er absolutt forståelig om man nå mister tålmodigheten. Allikevel føles det skummelt å skulle gå uten. Newcastle har noen fine kamper ut sesongen, som mot Everton denne runden. Bør være gode sjanser for noen clean sheets herfra og ut, og jeg tror Trippier fortsatt har et par fine runder igjen i år.

Alex Moreno (4,5) Aston Villa (Fulham, H)

Det har vært lønnsomt å ha forsvarspillere fra Villa i det siste. 4 clean sheets på de siste 6 rundene er meget sterkt. 5 seire og 1 uavgjort på disse kampene, og Villa skal være klare favoritter mot helgens motstander, Fulham. Moreno er en veldig offensiv type. Har fått med seg 2 assist på de siste 6 rundene, men det kunne fort vært mer. Her er det gode muligheter for poeng i begge ender av banen, og Moreno er med sin beskjedne eierandel på kun 2,8%, et veldig spennende diffevalg.

Trent Alexander-Arnold (7,5) Liverpool (West Ham, B)

4 assist på sine 6 siste runder nå, TAA. Det er flere enn noen annen forsvarspiller. Kun Chilwell og Trippier har skapt flere sjanser. Liverpool har kun holdt nullen én gang på de 6 siste, og sluppet inn 10 mål. De har allikevel sett bedre ut i det siste. Rundens motstander, West Ham, har scoret 10 mål siste 6, men også sluppet inn 12. 3 clean sheets, men også 1-5 og 4-0 tap mot Newcastle og Brighton vitner om et lag som er en smule ustabilt, og det samme kan jo så absolutt sies om Liverpool denne sesongen. Dette kan mao bli et spennende oppgjør som er vanskelig å spå. Med 19 poeng på sine 3 siste, en stadig økende eierandel, og fin dobbel i GW 34 i vente, så er det bare å komme seg på Trent, om man har råd.

Midtbane

Marcus Rashford (7,1) Man United (Spurs, B)

Det ble ikke en så langvarig skade som mange fryktet for Rashford, og han var tilbake igjen i Europaleague forrige torsdag. Spilte også 120 minutter på søndag, da Man United til slutt slo ut Brighton etter straffekonk. De spiller ikke før torsdag denne runden, så det bør ikke ha altfor stor betydning. Har vært i strålende form denne sesongen Rashford, og med dobbelrunde i både 34 og 37 blir han fort en av de viktigste spillerne å ha ut sesongen. Bortekamp mot Spurs venter denne runden. Det kan jo bli en tøff kamp, men samtidig viste Spurs i helga at de virkelig kan rakne også. Det endte til slutt med hele 6-1 borte mot Newcastle der. Hentet av nærmere 225000 før denne runden, og det kommer bare til å øke. Har man solgt Rashford er det bare å komme seg på igjen ved første anledning.

Marcus Rashford er allerede tilbake fra skade, og blir nok en must-have resten av sesongen. Foto: Shutterstock.com
Joelinton (5,9) Newcastle (Everton, B)

3 mål og 2 assist på sine 4 siste kamper nå, Joelinton. 34 poeng på disse kampene. Har virkelig funnet formen mot slutten av sesongen, og er også en kjempediff, med eierandel på 1,6%. Newcastle slo altså Spurs hele 6-1 sist. Møter nå et Everton som har sett bedre ut defensivt i det siste, men fortsatt tapte 1-3 mot Fulham i forrige hjemmekamp. Alt tyder på at Newcastle klarer en topp 4-plassering denne sesongen, og det er veldig imponerende. Aleksander Isak er et annet spennende og godt alternativ offensivt herfra, men på dette laget er spissplassene allerede fylt, så da falt valget på Joelinton.

Solly March (5,2) Brighton (Forest, B)

Endte som syndebukk i FA-cup semifinalen mot Man United, da han bommet i straffekonk’n. Vil nok gjerne gjøre opp for seg her, og det bør være perfekte forutsetninger for å gjøre nettopp det. Denne rundens motstander, Forest, har sluppet inn hele 15 mål de siste 6 rundene, mens Brighton har scoret 11 i samme periode. Brighton er det eneste laget som har 3 dobbelrunder igjen, og tre spillere herfra er nok essensielt fra GW 34. March har de beste underliggende tallene, og bør nok være én av disse tre. Flest skudd på mål, flest assist og assistforsøk de siste 6 rundene. Ingen lag slipper til flere skudd enn Forest. Grunnet mange gode valg blir han altså eneste Brighton-spiller i 11er denne runden, men det bør da sitte minst én på benk i tillegg. Dobbel i 34, 36 og 37 der altså.

Mo Salah (12,9) Liverpool (West Ham, B)

Selv om Liverpool har hatt en fryktelig svak sesong, og Salah naturligvis har lidd noe under det, så har han allikevel hatt gode underliggende tall gjennom det meste av sesongen. Har nå også 5 mål de sistet 6 rundene, og det er flere enn noen annen midtbanespiller. Han har også flest skudd i boks og store sjanser av midtbanespillerne i spillet. Liverpool har nå 12 mål på sine siste 6 runder, mens denne rundens motstander, West Ham, har sluppet inn 12 i samme periode. 26 poeng på de 3 siste for Salah, og her kan det fort bli en ny høy poengscore. I tillegg er det altså en fin dobbel med to hjemmekamper i GW 34. Visekaptein denne runden.

Angrep

Diogo Jota (8,8) Liverpool (West Ham, B)

I kjempeform om dagen, Jota. 4 mål, 1 assist, 6 bonus og altså hele 29 poeng på sine 2 siste kamper. Liverpool møter West Ham denne runden, og har en dobbel med to hjemmekamper i GW 34. Når Jota plutselig leverer som han nå gjør er det ingen grunn til å ikke hoppe på. 165000 nye eiere så langt før denne runden, og det vil nok øke mer inn mot dobbel GW 34. Har man mulighet til å komme seg på allerede nå, mens eierandelen fortsatt ligger på under 3%, så har man en ordentlig spennende diff. Liverpool har også et veldig fint program resten av sesongen, selv om de ikke har flere dobler etter GW 34.

Ollie Watkins (7,7) Villa (Fulham, H)

Watkins og Villa har vært i strålende form en lang periode nå, og sto med 5 seire på rad før det ble 1-1 borte mot Brentford sist. 4 clean sheets også i denne perioden. Villa har faktisk ikke tapt siden 2-4 tapet mot Arsenal i GW 24, mens Watkins kun har blanket 2 ganger siden GW 21. På de siste 6 har han 6 mål, og det er kun Aleksander Isak med sine 7 som har flere. Ingen annen spiss har flere skudd, skudd på mål eller store sjanser i samme periode. På hjemmebane denne sesongen har han levert et snitt på 5,5 poeng. Villa har scoret 14 mål siste 6, mens Fulham har sluppet inn 8, og har null clean sheets siste 6. Ingen grunn til å tro noe annet enn at Watkins skal fortsette å score her.

Erling Haaland (12,2) Man City (Arsenal, H)

Ingen annen spiller er i nærheten. På hjemmebane har Haaland scoret 20 mål. Oppe i 32 til sammen nå, og vil med et hattrick her inneha den nye rekorden for antall mål i en Premier League-sesong. Om han ikke blir skadet er det uansett bare et tidsspørsmål før han har den rekorden. Man City virker helt umulige om dagen, og er favoritter til å vinne både PL, FA-cup og CL i år. Arsenal hadde alle tiders mulighet til å ta gullet i år, men ser nå ut til å rote det bort på oppløpet. Sluppet inn 9 mål de siste 6 nå, og kun holdt nullen i én av disse. Skulle de slå City her, så har de igjen alle muligheter. Da må de bl.a stoppe Haaland. Det har jeg ingen tro på at de klarer, og Haaland blir igjen rundens kaptein.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker