Order Tramadol Online Australia Tramadol Online Rx Tramadol Orders Online Buying Tramadol From India

FPL: Rundens lag BGW 32

Fredag kveld sparker Arsenal – Southampton i gang en blank gameweek i Premier League. Det er fire lag som ikke har kamp: Manchester City, Manchester United, Brighton og Chelsea. Dette gjør utvalget av spillere noe tynnere, og mange vil nok benytte seg av Free Hit denne runden. Arsenal og Liverpool har på papiret enkle kamper, så her bør kvota fylles opp. Ellers er både Crystal Palace og Aston Villa i fin flyt. Fristen er kl. 19.30 fredag kveld. Lykke til!

Keeper

Sam Johnstone (4.4) Crystal Palace (Everton H)

Crystal Palace med totalforvandling etter at ringreven Roy Hodgson kom tilbake ved roret for noen runder siden. Tre strake seiere har det blitt, og Johnstone som har stått alle tre, fikk også en smultring sist. Everton har slitt de siste ukene etter at de først fikk en oppsving da trener Sean Dyche ble ansatt. Vi tror Palace rir videre på medgangsbølgen og sikrer en ny seier før Hodgsons menn tar sommerferie.

Forsvar

Kieran Trippier (6.2) Newcastle (Tottenham H)

Trippier har klippekort på rundens lag og denne gangen er intet unntak. Tottenham ser ikke bra ut om dagen og røk 2-3 hjemme mot dumpekandidat Bournemouth sist. Newcastle fikk også stryk av et sterkt Aston Villa forrige runde. Vi tror likevel de reiser seg, for de er vanligvis bunnsolide hjemme på St. James Park. De som ligger høyt på totalrangeringen eller i interne ligaer bør også han en spiller med så stor eierandel på laget sitt.

Trent Alexander-Arnold (7.4) Liverpool (Nottingham Forest H)

Ny posisjon på Liverpools mye omtalte back forrige match, og det ga umiddelbare resultater med to nye assist. Liverpool så sterke ut igjen i den knusende seieren borte mot Leeds. Hjemme mot Nottingham Forest og med en bank full av penger er TAA et enkelt valg på rundens lag.

Marc Guehi (4.4) Crystal Palace (Everton H)

Den siste forsvarsplassen er særdeles åpen. Vi dobler med Crystal Palace bak og tar med midtstopper Marc Guehi. Som kjent har vi tro på hjemmeseier på Selhurst Park, og Guehi er klink i laget. Fikk seg også en sjelden scoring i runde 30, men her kan vi neppe forvente mer enn et håp om clean sheet. Aston Villas Alex Moreno (4.5) eller en Newcastle-stopper kan også vurderes her.

Midtbane

Bukayo Saka (8.6) og Gabriel Martinelli (6.9) Arsenal (Southampton H)

Vanskelig å velge ut hvilke tre Arsenal-spillere som skal velges til denne runden. Saka skal etter sigende fortsatt være på straffer etter bommen sist, og er nok den spilleren i Arsenal med høyest poengtak. Har riktignok hatt en liten formdupp, men det kan snu fort. Gabriel Martinelli har derimot vist fin form og har målpoeng i hele åtte av de ni siste rundene! Vi tror disse midtbanespillerne er de beste valgene fra Arsenal denne runden.

Mohamed Salah (12.8) og Cody Gakpo (7.6) Liverpool (Nottingham Forest H)

Vanskelig å gå bort fra både Mohamed Salah og Cody Gakpo til denne runden når de tar i mot svake Forest hjemme. Begge leverte to målpoeng i 6-1-seieren mot Leeds mandag kveld, og det lukter nye målpoeng til denne. Gakpo ligger an til å fortsette på topp, men det er en liten rotasjonsfare her. Salah skal som vanlig være spikret i laget, og blir denne rundens kaptein. Det ligger en liten massakre i lufta på Anfield lørdag kl. 16.

James Maddison (8.1) Leicester (Wolves H)

James Maddison har vært en verkebyll for mange eiere de siste ukene. Vi vet alle hva som bor i mannen, men i likhet med laget har det vært begredelig med leveranse den siste tiden. Vi gir han likevel sjansen i den uhyre viktige hjemmekampen mot Wolves. Revene må begynne å levere, og hvis de gjør det så er det nok Maddison som leverer varene. En siste sjanse!

De som ikke er villige til å gi Maddison sjansen har plenty å velge mellom: Palace-gutta Eberechi Eze og Michael Olise, Andreas Pereira i Fulham, eller sette en ekstra mann i angrep som for eksempel Ivan Toney eller Harry Kane.

King Power Stadium: Skjebnekamp for Leicester som kjemper for å unngå nedrykk. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Gabriel Jesus (8.2) Arsenal (Southampton H)

Gabriel Jesus er endelig tilbake fra skade og her har man en spennende mann for kommende runde. Fire mål på de tre siste viser at brasilianeren er på gang fra start etter avbrekket. Tabelljumbo Southampton skal nok få det tøft på Emirates mot et hjemmelag med Jesus på topp som jakter ligagull.

Ollie Watkins (7.7) Aston Villa (Brentford B)

Ollie Watkins er fortsatt i sitt livs form om dagen, og målpoengene fortsetter å renne inn for Villa-spissen. Fem scoringer på de fire siste kampene og i forrige runde på det to mål og en assist mot Newcastle. Spissen går på vannet om dagen og vi kan rett og slett ikke gå uten Watkins slik han spiller nå.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker