Tramadol Prescribed Online Tramadol Order Online Overnight Mastercard Tramadol Tramadol Buy Online Usa

FPL : Rundens lag – GW 31

Nå begynner det å nærme seg den siste innspurten, og flere av de kommende rundene vil være veldig avgjørende. En blank gameweek neste runde, 32, pluss dobbelrunder i både 34, 36 og 37. God planlegging blir veldig viktig her.

Før disse begynner, så skal vi altså ha en ny ‘venterunde’, der det ikke er noe spesielt som skjer. Har man muligheten kan det nok være god verdi i å spare byttet nå. Det er nok vanskelig for mange etter at nyheten om at Marcus Rashford er ute i ‘a few games’ kom. Usikkert om han i det hele tatt er tilbake til dobbel gameweek 34, og det kan nok være lurt å bare få han ut med en gang.

Denne rundens lag består av hele 4 premiums, mens de siste 7 alle er differ som er eid av under 10%. 

Husk frist – lørdag kl 12.00. Husk også å ta hensyn til kommende blank og dobbel-runder ved bytter. Lykke til med runden!

Keeper

Jason Steele (3,9) Brighton (Chelsea, B)

Steele har nå stått i 6 kamper, og det er ingenting som tyder på at det blir noen endringer der. Kun én blank på disse 6, etter 3 clean sheets og 1 assist. Denne runden skal Brighton til London og møte et Chelsea som virker å ha mistet evnen til å score mål. Det vil jo såklart løsne der til slutt, men foreløpig ser det fint ut med defensive spillere mot de. Brighton har jo da også som nevnt 3 clean sheets på sine 6 siste kamper, og fortsetter å se veldig bra ut under De Zerbi. Til den prisen, med en eierandel på 3,1%, og med flere kommende dobler, så er han et veldig godt valg nå.

Forsvar

Lewis Dunk (4,7) Brighton (Chelsea, B)

Dobler bak hos Brighton mot et Chelsea som virker helt vaksinert mot å score mål om dagen. Estupinan er muligens et mer spennende valg her, da han er mer offensiv. Valget falt allikevel på Dunk her, mest pga pris. Fikk seg en scoring i 2-1 tapet mot Spurs sist, men man skal nok ikke forvente mange målpoeng her. I de kommende doblene vil man nok også helst ha to offensive fra Brighton, så det må man også ta hensyn til. I tillegg er Brighton et av lagene som står uten kamp i GW 32, så der må man ha en plan om ikke FreeHit skal brukes. Dobbel defensiv ser uansett fint ut denne runden, og Dunk prøves.

Tyrone Mings (4,5) Villa (Newcastle, H)

Faktisk er Mings den forsvarspilleren med best form om dagen. Villa har virkelig sett bra ut i det siste, og har nå 5 clean sheets på sine 7 siste kamper. Mings har i tillegg fått med seg en assist og 8 bonus på disse kampene. Fortsatt kun eid av 9,6%, har et ok program(dog uten dobler), og er med sin lave pris en veldig fin spiller å ha de neste rundene. Hjemmekamp mot Newcastle nå, og det kan såklart bli tøft. Newcastle har scora mer i det siste, men det er allikevel ikke usannsynlig med et målfattig oppgjør her.

Rúben Dias (6,0) Man City (Leicester, H)

Et annet lag som står uten kamp i GW 32 er Man City. Mange vil bruke FreeHit der, men om man ikke skal det, så trengs det en plan for disse spillerne der. Denne runden kommer et Leicester som er veldig svakt om dagen på besøk. Det er forventet at City skal ha full kontroll her, og en clean sheet gir ikke høy odds. Som de fleste nå vet er det aldri en enkel øvelse å skulle spå lagoppstillingen til Pep, men Dias virker allikevel å være en av de tryggeste. Har startet alle kampene siden GW 23, og det vil overraske hvis han ikke gjør det igjen her. Med en pen dobbel i GW 34, og også dobbel i GW 37, så er trippel City absolutt noe å vurdere.

Midtbane

Jack Grealish (7,1) Man City (Leicester, H)

Trippel Man City blir nok et must etter GW 32, men det ser også meget pent ut denne runden, mot et Leicester som sliter om dagen. Grealish har vært i strålende form i det siste, og har 24 poeng på sine to siste kamper. 2 mål, 2 assist og 4 bonus har disse to kampene gitt. Med Pep kan man såklart aldri vite, men han virker å være en av de tryggeste i laget. Er hentet av over 600000 spillere før denne runden, men eierandelen er fortsatt på beskjedne 10%. Man City er forventet å kjøre over Leicester denne runden, og Grealish’s nye eiere kan fort bli belønnet allerede her. I tillegg er det altså et nydelig program fra DGW 34 og ut.

Mo Salah (12,8) Liverpool (Leeds, B)

Liverpool finner fortsatt ikke helt ut av det, og har en forferdelig sesong. Allikevel har Salah levert noen fine kamper i det siste, og det er kun Martinelli av midtbanespillerne på spillet som har flere mål enn hans 5 på de siste 6 rundene. Har også hatt 2 straffebom på disse kampene, så det både kunne, og burde, vært enda mer. Flere skudd i boks og skudd på mål enn noen annen midtbanespiller, og det kan løsne skikkelig nårsomhelst. Det viste han med sin 21poenger i GW 26. Er muligens en liten sjanse for at han ikke tar neste straffe nå, men vil nok mest sannsynlig ta den også. Liverpool har scora 12 mål på de siste 6, mens rundens motstander, Leeds, har sluppet inn 15 i samme periode. Det er kun Forest med sine 16 som har sluppet inn flere i denne perioden, og det venter altså en hjemmekamp mot de i GW 32.

Salah har stadig gode tall, tross Liverpool’s svake sesong. Med et fint kampprogram bør han alltid vurderes. Foto : Shutterstock.com
Heung-min Son (11,6) Spurs (Bournemouth, H)

Fortsatt har det kun blitt én tosifra poengscore for Son i årets sesong, helt tilbake i GW 8 mot Leicester (19p). Formen er dog bra om dagen, og han har nå 2 mål og 1 assist på sine siste 4 kamper. Er nummer to på lista over Spurs-spillere når det kommer til mål, assist og skudd på mål. Kun Liverpool, Arsenal og Man City har flere mål på hjemmebane i årets sesong enn Spurs’ 31, mens ingen lag har sluppet inn flere mål på bortebane enn rundens motstander, Bournemouth. Bournemouth har også sluppet til flere skudd enn noe annet lag, og jeg prøver meg på en offensiv dobling hos Spurs denne runden.

Gabriel Martinelli (6,7) Arsenal (West Ham, B)

6 mål på sine 6 siste kamper nå, Martinelli. Det er flere enn noen annen midtbanespiller. Har også flest store sjanser, mens det kun er Mo Salah og Solly March som har flere skudd på mål i samme periode. Er hentet av nærmere 400000 spillere før runden, og er nå eid av over 40%, og er nok en av de mest naturlige å hente for en skadet Rashford. Særlig om man ikke skal bruke FreeHit i 32, og ikke kan ta inn spillere uten kamp der. Ingen lag har flere mål enn Arsenal’s 21 de siste 6 rundene, mens rundens motstander, West Ham har sluppet inn 10 i samme periode. Bør være gode muligheter for en ny seier til Arsenal her, og da er det fort målpoeng på Martinelli.

Michael Olise (5,5) Palace (Soton, B)

En annen spiller som er populær på overgangsmarkedet før runden er Michael Olise. Nærmer seg 200000 nye eiere, men er fortsatt en kjempediff med eierandel på 1,9%. 3 assist, 3 bonus og 14 poeng forrige runde, mot et Leeds som rakna fullstendig i andre omgang. Det endte til slutt 1-5. Før dette må det sies at det har vært en lang rekke med lite poeng for Olise, men han besto virkelig øyetesten sist, og Palace har sett mye bedre ut etter at Hodgson tok over. Et av de beste kampprogrammene ut sesongen, og med nåværende form, så kan det være fint å ha med seg en spiller eller to herfra.

Angrep

Harry Kane (11,7) Spurs (Bournemouth, H)

Kane fortsetter å levere en fantastisk sesong. 2 blanks på sine 11 siste kamper, og har altså målpoeng i omtrent hver eneste kamp. Hadde det ikke vært for Erling Haaland så ville ‘alle’ hatt Kane. Nå er det ‘bare’ 40% som har han. En av sesongens beste kamper venter denne runden, når Bournemouth kommer på besøk. Ikke det verste kampprogrammet mot slutten av sesongen heller, og Kane kan uansett score mot alle. Ingen blanks, men heller ingen dobler i vente. Har man råd og plass bør Kane uansett være på laget, og han kunne også vært et godt kapteinsalternativ denne runden. Blir dog kun visekaptein på dette laget, for det er et alternativ som frister enda mer der.

Erling Haaland (12,2) Man City (Leicester, H)

Det er selvfølgelig Erling Haaland. Var tilbake etter en liten skade sist, og fikk 2 mål og 3 bonus der, borte mot Soton. Fikk også med seg både scoring og assist i midtukens CL-kamp, der Bayern ble knust 3-0. Det meste som kan sies om Braut Haaland har allerede blitt sagt. Bare å nyte dette vidunderbarnets vei til ny scoringsrekord i PL, og ha han som kaptein.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker