Order Tramadol Online Canada Tramadol Buy Online Usa Online Rx Tramadol Order 180 Tramadol Overnight Buy Cheap Tramadol Cod Order Tramadol Online Cod 180

FPL: Rundens lag GW 30

Mye fotball i påsken og i Premier League starter en ny gameweek på lørdag. Manchester United tar i mot Everton kl. 13.30 hjemme på Old Trafford. Ellers er det flere viktige oppgjør i bunnen, et City som må vinne borte mot Southampton og ligaleder Arsenal i en tradisjonelt tøff bortekamp mot Liverpool. Det er også en normal runde i form av at alle lag spiller én kamp hver. Frist for å fikse laget er lørdag kl. 12.00. Lykke til og god påske!

Keeper

Bernd Leno (4.5) Fulham (West Ham H)

West Ham fikk bank av Newcastle med hele fem baklengs i sekken onsdag kveld. Nå venter en ny tøff, og svært viktig kamp, borte mot Fulham. Fulham har hatt en sterk sesong, men har tapt de tre siste. Hjemmestatistikken i år er dog sterk, og vi tror de reiser seg hjemme på Craven Cottage. Leno er også et billig alternativ, noe som trengs i et dyrt rundens lag.

Forsvar

Kieran Trippier (6.1) Newcastle (Brentford B)

Høyrebacken til formlaget Newcastle fortsetter å levere både målpoeng og bonuspoeng. Så lenge Newcastle holder nullen tar Trippier som hovedregel tre bonus. Får en noe tøff bortekamp mot Brentford denne runden, men i den formen Eddie Howes menn er i nå tror vi de vinner igjen. Eies av omtrent alle, så skummelt å gå uten han.

Ben Chilwell (6.0) Chelsea (Wolves B)

Kraftig underbetaling på Ben Chilwell de siste matchene. Burde fått bedre betalt for sine gode prestasjoner. Backen er viktig i angrepsspillet til Chelsea og opptar veldig fine posisjoner høyt i banen. Er også på mange av dødballene. Med Frank Lampard tilbake ved roret kan det bli en ny boost for Londonklubben som ikke kan være bekjente av den ekstremt svake tabellplasseringen.

Tyrell Malacia (4.2) Manchester United (Everton H)

Shaw er meldt ute til kampen mot Everton av manager Erik Ten Hag. Dermed er det duket for Tyrell Malacia fra start på venstrebacken. Det må spares noen kroner for å gå tungt inn på midtbanen og topp, så da er det ypperlig med en forsvarer på United til 4.2. Er kjent for å være en god bidragsyter offensivt, så det er lov å håpe på noe returns mot Sean Dyche og de blå fra Liverpool.

Midtbane

Marcus Rashford (7.3) Manchester United (Everton H)

Rashford ble tungen på vektskålen for United i 1-0-seieren hjemme mot Brentford i midtuka. Hans 15’ende ligascoring denne sesongen. Har blitt den klart viktigste offensive spilleren for United og det er som regel Rashford som avgjør kampene for de røde, selv om han kan virke noe tung og sliten tidvis i kampene. Er uansett ingen grunn til å utelate en av sesongens aller beste spillere før en hjemmekamp mot Everton.

Jack Grealish (6.9) og Kevin De Bruyne (12.0) Manchester City (Southampton B)

Rundens største favoritt må sies å være de jaktende blå fra Manchester. De har neppe råd til å avgi mange flere poeng hvis det skal bli en ny ligatittel. Kan legge stort press på Arsenal med seier mot Southampton dagen før Artetas menn spiller borte mot Liverpool. Grealish og De Bruyne har vist fin form for både klubb- og landslag den siste tiden. Southampton har en historikk for å kunne knekke sammen til tider, og vi tror dette kan skje lørdag kveld når de offensive midtbanegutta til City skal styre showet.

Jack Grealish, her i aksjon for England, har vært i god form for Manchester City den siste tiden. Foto: Andrew Dowling – Shutterstock.com
James Maddison (8.3) Leicester (Bournemouth H)

Mange hadde stor tro på James Maddison i dobbeltrunden i GW 29. Det ble ingen leveranse der, men vi har fortsatt tro på den elegante midtbanespilleren. Nå kommer Bournemouth på besøk i en særdeles viktig bunnkamp for begge lag. Leicester må begynne å prestere igjen hvis de skal unngå den tunge veien ned til Championship. Vi tror Maddison og Leicester tar tak til helgen og vil gjerne rydde plass til engelskmannen på rundens lag.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.0) Manchester City (Southampton B)

Brauten ble meldt kampklar av Pep Guardiola på pressekonferansen fredag, og da nøler vi ikke med å kaste han inn på rundens lag. Southampton sliter stort, og her kan det bli ypperlige arbeidsforhold for Premier Leagues toppscorer. Vi regner også med at han starter og slenger på et kapteinsbind i tillegg.

Ollie Watkins (7.5) Aston Villa (Nottingham Forest H)

Ollie Watkins i sitt livs form om dagen, og målene renner inn for Villa-spissen. Åtte scoringer på de siste ti er fenomenalt. Riktignok har de aller fleste målene kommet på bortebane, men vi ser ingen grunn til at Watkins ikke skal fortsette formen på Villa Park mot Forest, som ikke har vunnet på de siste åtte kampene.

Harry Kane (11.7) Tottenham (Brighton H)

Kane er en “Steady Eddy” som leverer jevnt og trutt selv om Tottenham varierer stort i prestasjonene. Brighton blir en tøff nøtt å knekke for de hvite fra London, men mye taler for at kampen kan bli åpen med sjanser i begge ender. Er det en som vet å omsette sjanser til mål så er det Tottenhams spydspiss. Man skal virkelig ikke se bort i fra at det blir en ny goal på Kane denne runden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker